Фан Клуб : Баерн Минхен

• Креатор на темата Креатор на темата 'Никола'
  • Време на започнување Време на започнување
Атсо беше пишал кај нив во фан-клубот, ама кој да види од овие моиве, све мрзи се погодија после тројната :pos:

Посебно против Реал Мадрид одиграл многу добро минатата сезона.

Крос ќе си оди најверојатно.Реал му понудиле 12 милиони(6 нето).

@ElNinho и @Ернесто ЧЕ Гевара кажете што знаете за Бернат? :)

Морено од Севиља го имам гледано и ми има оставено добар впечаток, за Бернат не знам ништо.

Според мене е еден од најпотценетите таленти у Шпанија и премногу ефтино го даде Валенсија.

Иако повеќе ми се допаднал како крило или евентуално офанзивен бек. Во одбрана е една утакмица добар, седум дупе. Ма да не е реткост у Шпанија последно време тоа, крилата да се враќаат на бек (Хуанфран, Џорди Алба...)

За БЛ ќе врши работа да го одмара Алаба пошто секако не е многу различен тип од него. Нема да ме чуди да го игра и крило. Како бек, ја мисам дека од Морено не е подобар (заради дефанзивата) ама индивидуално е поталентиран и со поголем потенцијал, за играње понапред.

10525940_940876125929079_6364825957776915827_n.jpg

Bernart_fcb_070714.jpg

Ќе си носи адидас и оро ќе игра....:X3:

Манџо за 22 милиони во Атлетико.

На времето бев против доаѓањето на Ноер во Баерн. :oops:

А јас сега колку сум против заминувањето на Крос пичето. Не знам дали да го пцујам или локум да му однесам да се почести и да пиши договор во Баерн. :D

А јас сега колку сум против заминувањето на Крос пичето. Не знам дали да го пцујам или локум да му однесам да се почести и да пиши договор во Баерн. :D

Ич не му се мислам,што сака нека праи....

Бастијан денеска ми ја наполни душава,со перформансот.

Ич не му се мислам,што сака нека праи....

Бастијан денеска ми ја наполни душава,со перформансот.
Па да ти кажам право... во право си. А и не сум забележал да не си бил некогаш, педер. Дај бе еднаш згреши, биди човек. :(

Па да ти кажам право... во право си. А и не сум забележал да не си бил некогаш, педер. Дај бе еднаш згреши, биди човек. :(

На Правен сум,такада тоа ми е професионална деформација изглеа ;)

Манџо наводно си иде у Атлетико...

Неделава ќе заврши светсково,такада ќе може поозбилно да се поработи на трансферите од наредна недела.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom