Фан Клуб : Баерн Минхен

• Креатор на темата Креатор на темата 'Никола'
  • Време на започнување Време на започнување
Sent from my iPhone using Tapatalk

Ти си нашол да збориш. До пред тројната титула пишуваше од кафичи на оние компјутери што им се за нарачки, види го сеа на Ајфон. Ах Ченто, Ченто :pos:

Ти си нашол да збориш. До пред тројната титула пишуваше од кафичи на оние компјутери што им се за нарачки, види го сеа на Ајфон. Ах Ченто, Ченто :pos:
Викам јас, го продадоа клубот. Сите за кај Ули сте. :D

Хахаха Ули ми го даде ајфонов користен му бил,да можам со вас да сум стално на линија околу трансферите :D Нели глеаш само у трансфер периоди го користам :D

Sent from my iPhone using Tapatalk

Еве и јас да се пофалам, и мене ми фрлија едно телефонче. Додуша половно, ама задоволен сум.

Sent from my Nokia 3310 using Snake II

Аааа ти нокијава си ја земал да не те прислушкуваат од Дортмунд...:icon_lol:

Не бе, назад го има грбот на Германија ко кај Меркел, шо значи сигурен е телефонов. Не е лоша бе, за разлика од ајфонот твој, нокиава ќе крева цена допрва. Така да се читкаме во иднина кога ќе достигне цена за да ја замениме за играч.

Да не испадне дека се фалам, и ја иам Ајфон после тројнава. Сумњиви сме цел фан клуб у пм :pos:

Да не испадне дека се фалам, и ја иам Ајфон после тројнава. Сумњиви сме цел фан клуб у пм :pos:

Ааааа така?:D

Само да се напаѓало....

Боби и Спасе нигде ги нема,којзнае они што имаат :pos:

Иначе читав денес у СпортБилд дека Гарај бил алтернатива за Давид Луиз уствари,поефтина опција,но дека не е готова работата,и други кандидати се во игра.

Манџо скоро сигурно ќе го продадат,за минимум 30 милиони евра.

Дали ќе си идел Шаќири зависи од тоа дали ќе успеат да купат играч за врска и тоа некој екстра квалитетен.Ќе почекале да видат на светското како ќе се покажат одредени кандидати.

Еј, да се поправам за погоре. Којзнае што ми се случи, трите точки ко прашалник ми се видоја. Изгледа од преголемата возбуда со телефонов. :icon_lol:

А можи и Ченто да го има сменето прашалникот накнадно. Матен играч е.

Ааааа така?:D

Само да се напаѓало....

Боби и Спасе нигде ги нема,којзнае они што имаат :pos:

Иначе читав денес у СпортБилд дека Гарај бил алтернатива за Давид Луиз уствари,поефтина опција,но дека не е готова работата,и други кандидати се во игра.

Манџо скоро сигурно ќе го продадат,за минимум 30 милиони евра.

Дали ќе си идел Шаќири зависи од тоа дали ќе успеат да купат играч за врска и тоа некој екстра квалитетен.Ќе почекале да видат на светското како ќе се покажат одредени кандидати.

Тука сум , тука сум :) ве читам ама мрза ми е да пишувам :) да ви кажам право и ја добро се нафатирав после тројнава :) нека е мала тајна .....
Фокусиран сум на репрезентацијата и некако сум во мисловна потера како да го кренам адреналинот во самиот себе пред првенството оти ако ги гледам како играа на пријателските треба на муте да го гледам цело првенство :) .

Кога сме кај нашиот Баерн сакам да искажам некое благо незадоволство или благ песимизам кога се работи за нашиот нов претседател , некако не ми е од џет сетот како што беше Ули иако е со поголема репутација овој кај бизнисот во Германија за разлика од Ули кој штотуку почна да се пуни . Некако ми е статичен човекот не ми стои дека е " човек од акција " , а тоа значи дека Пеп ќе си прерасне во монопол .

Најновите шпекулации се дека Манџукич се сели на "Емирати" во Арсенал, на негово место доаѓа Бурак Јилмаз од Галатасарај, а пак Реал Мадрид му нуди трампа на Баерн, Кедира за Крос, едно е сигурно пред да заврши светското Баерн нема да ги продава потенцијалните играчи кој се на излезна врата, верувам само дека може да се случи да донесат штопер пред да започне светското , јас лично навивам за Езекиел Гарај да се донесе.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom