M
Mario Gómez
Гостин
7м земавме за Кан.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Јас денар не видов од нив. Ебаве лопови.7м земавме за Кан.
Ќе фрли Боби некој динар за нов телефонЈас денар не видов од нив. Ебаве лопови.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Викам јас, го продадоа клубот. Сите за кај Ули сте.Ти си нашол да збориш. До пред тројната титула пишуваше од кафичи на оние компјутери што им се за нарачки, види го сеа на Ајфон. Ах Ченто, Ченто![]()
Хахаха Ули ми го даде ајфонов користен му бил,да можам со вас да сум стално на линија околу трансферитеТи си нашол да збориш. До пред тројната титула пишуваше од кафичи на оние компјутери што им се за нарачки, види го сеа на Ајфон. Ах Ченто, Ченто![]()
Еве и јас да се пофалам, и мене ми фрлија едно телефонче. Додуша половно, ама задоволен сум.
Sent from my Nokia 3310 using Snake II
Да не испадне дека се фалам, и ја иам Ајфон после тројнава. Сумњиви сме цел фан клуб у пм![]()
Ааааа така?
Само да се напаѓало....
Боби и Спасе нигде ги нема,којзнае они што имаат
Иначе читав денес у СпортБилд дека Гарај бил алтернатива за Давид Луиз уствари,поефтина опција,но дека не е готова работата,и други кандидати се во игра.
Манџо скоро сигурно ќе го продадат,за минимум 30 милиони евра.
Дали ќе си идел Шаќири зависи од тоа дали ќе успеат да купат играч за врска и тоа некој екстра квалитетен.Ќе почекале да видат на светското како ќе се покажат одредени кандидати.