Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
\
Крос и Гетце ќе одат во Манчестер.![]()
Уживај, иронично е кажано со оглед на сликите пред кажаното. Шо се напнуваш одма...?????
Е тек ова нека се случи (да се случи и двајцата да си заминат) и ќе прекинам да го гледам Бајерн сè додека не си замине Гвардиола.Веќе преку глава ми е од шпекулации и трачарски муабети, Румениге редно време е веќе да излезе на прес-конференција и да стави крај еднаш и засекогаш на овие шпекулации, зошто не е издржливо ова.Овој ќе си одел, тој ќе си одел, трет ќе си одел, ја постигнаа својата цел, во весниците секаде се чита за клубот и го привлекоа вниманието на сите, али треба да се има некоја граница во „рекламирањево“.
Уживај, иронично е кажано со оглед на сликите пред кажаното. Шо се напнуваш одма...![]()
Па мислам дека излезе и кажа дека Крос не оди никаде летово.Падна некој муабет на работа денеска кај мене со еден типац кој навива за друг тим и ми јадеше бурек дека Гетце ќе си одел исто така, на што секако воопшто не ни поверував тогаш, ама сега кога го прочитав него мислев дека има некаква вест или слично што го потврдува тоа и тоа ми ја крена косата.Али без разлика, мислам дека време е Румениге да излезе и да даде изјава за состојбата.Да стави крај едноставно на гласиниве.
Еве ти крај на гласините:Падна некој муабет на работа денеска кај мене со еден типац кој навива за друг тим и ми јадеше бурек дека Гетце ќе си одел исто така, на што секако воопшто не ни поверував тогаш, ама сега кога го прочитав него мислев дека има некаква вест или слично што го потврдува тоа и тоа ми ја крена косата.Али без разлика, мислам дека време е Румениге да излезе и да даде изјава за состојбата.Да стави крај едноставно на гласиниве.
За тие што уште мислат дека Гетце не се вклопувал во системот на раперот:"Was the move to FC Bayern the right decision?" -It was a big step for me, there's no doubt about that. Unfortunately it was difficult at the beginning due to injury. I really fitted in after that. I feel at home here now and I'm proud to be part of FC Bayern. I hope I can stay fit and healthy. I've got big plans for next season.
I'm firmly convinced we play football the way it should be played. And the way we play suits me perfectly.
Гледам скоро цел тим ни го распродадоа ... мислам дека редно време е да излезе некој од управа и да демантира !