Фан Клуб : Баерн Минхен

• Креатор на темата Креатор на темата 'Никола'
  • Време на започнување Време на започнување
Сега ќе се јави @ЧЕНТО и ќе пише дека медиумите шпекулираат.:LOL:

1801228_711012745651753_3956250274357948680_o.jpg

Ко че не грабна Дормунд утре по гла по уши. :D
(немав пишано досега пост на прилепски) :)
Че нискина. Че незнајме глата кај ни е.

Во темата "Прилепчани спортуваат" строго прилепски се зборува. :D

Сега ќе се јави @ЧЕНТО и ќе пише дека медиумите шпекулираат.:LOL:

1801228_711012745651753_3956250274357948680_o.jpg
А тебе те радува што се случило тоа за да можеш да кажеш ете ви реков дека се мрзат?? Цела сезона пројде,Манџо играше,ти друго збореше на почетокот...Свашта може да се случи во меѓувреме...Али очигледно е дека ќе си оди,и не толку ради Пеп него ради Левандовски по мое мислење.Двајца врвни напаѓачи заедно,ретко опстојуваат во денешно време освен ако не играат и двајцата.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Не ми се свиѓа начинот на ова како е направено,ден пред финале вакви драми...Не е добро за екипата али не му е прв пат ова на Пеп...Штета стварно...

Не ми се свиѓа начинот на ова како е направено,ден пред финале вакви драми...Не е добро за екипата али не му е прв пат ова на Пеп...Штета стварно...

Јас мислам дека вакви работи ќе гледаме уште доста долго време во клубот.Али, еден од тука напиша, ќе го истрпиме и ова.Само исходот каков ќе биде на крај (дали добар или лош) ќе видиме, искрено не ми се допаѓа тоа што уште на самиот старт Румениге си дозволува да биде „управуван“ од страна на Пеп.Напишав сепак дека можеби и ова не е вистина, се надевам дека не е, ама прес-конференциите и отворената поддршка на Румениге кон Гвардиола упатуваат кон тоа човек да мисли дека Румениге е веќе под контрола на Гвардиола.
Штета, навистина штета!Не знам само што толку добро видоа во овој Давид Луиз, човеков е невиден плачко и фолирант, крајно валкан играч, за разлика од Манџукиќ кој иако минатата сезона воопшто не ми се допаѓаше начинот негов на игра, сепак играше фер и не играше валкано.

Ќе не демолираат. Спремете се психички уште од сега. Ова со Пеп и Манџо ич не ми се сфиѓа.

И ја мислим дека има јако да не плесне Дортмунд. Милер или Гетце како напаѓачи помеѓу одбраната на Дортмунд :pos: :pos:
:place:

Нека го исфрли Манџо , Луиз нека го донесат и догодина има да примаме не по 4 туку по 6-7 гола од некоја појака екипа.
Догодина ако не освои ЛШ нека му ја шутнат клоцата на келавиот.

Келавиот на клупа изгледа ја спукал со клупскиот доктор според билд и фокус. Го нападнал изгледа заради Тиаго не бил нешто задоволен од опоравувањето на Тиаго :facepalm:

Барем ние сме свесни кој е клубскиот доктор и колку е само способен. Инаку изгледа и претходно Пеп барал да се отстрани Wohlfart па морал Самер да интервенира. Како е почнало на крај и Брено ќе му биде крив.

Ајде малце шампионски дух ќе ве молам....:D

Ако не влезат 100% у утакмицата,комедии ќе биде,ќе не покосат жолтите...

Пеп изгледа сака да заврши како Клинсман, само овој наместо со статуетки на Буда се закачува со Волфарт...

Еј , ЕЈ шо ви проблемот бе на сите ..... алоооо ко нездрави се понашате во постовите , јас одсекогаш сум го критикувал раководството и тимот кога нешто ќе зашкрипи ама ова од вас мислам дека е премногу ... Пеп е дефинитивно стратег и половина , играчите на кои им опадна моралот после освојувањето на титулата не е он крив . Не е Пеп крив што Рибери и Швајни играат ко прв пат топка да гледаат ... Пеп има јасна концепција како треба да изгледа тимот и треба да го оставиме да си ја работи човекот работата . Му забележувам само на тоа АКО се има скарано со Волфарт бидејќи нашиот доктор е дефинитивно најпосакуваното нешто од секој тим !

Денес очекувам Рибери да распали .

Ribery na klupa ke bide,barem taka se najavuvase.

Alaba pod znak prasalnik(povreda),najverojatno nema da igra.

Ќе го јадеме немиен како капак за сета мизерија откако ја освоивме математички лигата :LOL:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom