Фан Клуб : Баерн Минхен

• Креатор на темата Креатор на темата 'Никола'
  • Време на започнување Време на започнување
Малце ме плаши искрено ова со Пеп со поседов очигледно и другата сезона многу ќе се фура на тоа а највеќе ме плаши што оваа тактика е одлична за со послаби тимови едноставно ги гушиш не им ја даваш топката, е сеа се ќе си иде вака топ во БЛ со оваа тактика али коа ќе дојдат пак вака јаки тимови со јака транзиција ако не се смени нешо пак ќе го јадеме па ако сака и бекови нека се Тиаго Силва и незнам кој. Коа централните стојат на центар а пред нив нема некоја заштита кој и да е пак ќе го јадат.

Според мене не беше до играчите колку да иимаше некои што не се у форма имавме играчи за да ги елиминираме Реал само фалеше поставеноста и тактиката а Пеп тука ја утна работата искрено. Реал си се извежба на контри 2 недели унапред со Барса во финалето тотално исто играше ко вчера и на првиот натпревар

Абе Македонија со Пандев им даде 2 гола на Шпанија со иста тактика не пак играчи како Бејл и Роналдо :) да неможат да дадат гол после транзиција .

Го поддржувам Пеп и верувам дека ќе ни донесе барем една титула ЛШ, но прв ќе бидам што ќе плука по него ако Мартинез си отиде. Треба да си исклучително глуп човек за тоа да го направиш.

Се надевам дека тие што се над него нема да дозволат.

Sent from my Galaxy S4 using Tapatalk

Епа нека го игра штопер Мартинез, будала човек

Од кај ти се шпекулацииве?

Имаше во Билд дека не се битни парите сите желби на Пеп ќе му бидат исполнети.

Ма да ќе кажам не е се до играчите и вчера според мене не дека навивам за Баерн али моментално бевме поквалитетни и доколку игравме ко лани ќе ги поминевме али ете изгубивме само поради тактика и поставеност.

Мартинез на сите ни е омилен играч и да игра ДМ сите сакаат али ако не го планира ко ДМ и го форсрира ко централен подобро е да се шитне него да си ја уништува кариерата и да му се намалува цената со седење на клупа и ротација.

Ма да ќе кажам не е се до играчите и вчера според мене не дека навивам за Баерн али моментално бевме поквалитетни и доколку игравме ко лани ќе ги поминевме али ете изгубивме само поради тактика и поставеност.

Мартинез на сите ни е омилен играч и да игра ДМ сите сакаат али ако не го планира ко ДМ и го форсрира ко централен подобро е да се шитне него да си ја уништува кариерата и да му се намалува цената со седење на клупа и ротација.

http://sportbild.bild.de/bundesliga...lant-pep-die-neuen-bayern-35762946.sport.html

еве најдов...

Мора да се спомне дека и двата неочекувани гола од прекини беа капак. Тактиката и поставеноста во одбраната дотогаш не беше толку лоша, во нападот беше. Нападот беше лош цели 180 минути. Со толку посед, шутеви на гол, корнери и што уште не, да не постигнеш гол мене ми е стварно чудно. Една чиста шанса немаше.

A delusion is a belief held with strong conviction despite superior evidence to the contrary.

Ako ova bese izmisleno za Van Gaal,sto da se rece za Pep?

Im frlil nekoja aura dodeka bil trener na Barca Van Gaal,pa site sto izlagaat od tamu gi imaat istive maniri.

Vo tim so mnogu zvezdi,tesko e da se poveruva deka site ke cutat i nema da nastane pomal konflikt,bidejki trenerot im gi limitira moznostite nenamerno.
Sigurno ke se zaprasaat dali e mozno da se izgubi 0:5 vo dvomec,a da ja imas istata ekipa od lani i toa uste poiskusna.

Eden covek gi drzi kako stado ovci,iako gleda deka ne im pasira ova pimplanje.

Pep e tvrdoglav,toj i vcera so izjavite toa go dokaza i pokaza.Ke se prodolzi so pimplanjeto,bidejki toj covek negovata kariera ja gradel so ovaa filozofija i nema ni mala sansa da se promeni nesto.

Ne mozam da mu ja zaboravam izjavata koga dojde a glasese :
"Nema da dozvolam igracite da se adaptiraat na mene,tuku jas ke se adaptiram na niv".

Dali ova e tocno?
Ne.

Jupp se adaptira mnogu polesno posle prvata losa sezona,no toj nemase striktna filozofija pa taka mnogu polesno mu bese da smeni del od taktikata.Ova kaj Pep e posilno od nego,toj e zaljuben vo toa.Barem toa ni e jasno,Sammer i Kalle toa go izjavija.

Toj e zaljuben vo fudbalot,no uste poveke vo tiki takata.

Da bideme realni,Pep e donesen da se zgolemi brendot a toa i go napravi veke,no bese donesen i da osvoi LS.Ima dogovor na tri sezoni,no narednava dokolku ne go napravi toa,moze i klocite da gi dobie.

Poslednive treneri toa go osetija.Kaj Baern 2 godini e dovolno da se znae na sto si.

Da dozivees vakov strasen debakl,toa ne e malku.Vakva parodija da se gleda,i toa ne e malku.Treba da se istrpi vakvo sramotenje na domasen teren.Koga bevme dupki nevideni,ne gubea vaka a ne pak sega so vakov igracki kadar.

Gi plesnale Baern na Real 9:1 vo eden mec,taka da rekord ne e postaven.

Krivicata e celosna na Pep,taktikata mu bese celosno pogresna.

Ima natprevari kade sto taktikata i ne igra uloga,no posledno vreme vo vakvi zavrsnici,se poveke i poveke trenerite go kazuvaat posledniot zbor i nekako toa se gleda na terenot poslikovito.

Nekako timov deluva kompaktno sega za sega,no Ribery-Robben-Schweinsteiger-Dante-Lahm(mada za nego nemam gajle,osven ako prodolzi vo sredina:mad:) veke ostarea,taka da se nadevam nema da ne snajde ManUre za nekoja sezona.Kroos se pravi kurnaz ili upravata,taka da i toa e problem.

Dobro e sto odma posle debaklot Kalle i Dresssen najavija golemi transferi,dokolku posaka Pep.Centralen bek obavezno,neka dadat i 50 za nekoj asalen.Jas mislam baskiecot ke bide dobro resenie,treba mlada krv,ne so starci da se popolnuva timot.Ginter go ispustija prelesno,a toj igrase na dve pozicii.

2015 mu zavrsuva dogovorot na Tuchel.:pipi:Pep neka mu ja misli.

Drugarcinjata Klopp i Tuchel vo bitka za trofeite,uff predobro zvuci.:cool:

Дај бе ако има некој од овде админ на групата на Фејсбук нека подели по некое колетче. Се растурија од глупости пишување.

Дај бе ако има некој од овде админ на групата на Фејсбук нека подели по некое колетче. Се растурија од глупости пишување.
Лом се направија.:cuc:

Ова најако е :

Za slobodnio udar mie krvo em znaat deka ronaldo po zemija rita i pa ripnaa an noer po zemija mu e slaba tocka

Ај некој преведувач нека потврди дали авторот сака да каже дека Роналдо по земја шутирал а одбранава тоа го знаела и пак скокнале ? :facepalm::pos:

Ако е тоа што го мислам,кај видел тој дека Роналдо по земја шутирал ?

Лом се направија.:cuc:

Ова најако е :

Ај некој преведувач нека потврди дали авторот сака да каже дека Роналдо по земја шутирал а одбранава тоа го знаела и пак скокнале ? :facepalm::pos:

Ако е тоа што го мислам,кај видел тој дека Роналдо по земја шутирал ?
Јас до толку па не ги читам. :pos:
А и управава на Баерн будали, од еден куп експерти и тренери во Македонија тие Пеп за тренер го ангажирале. Мислам... хелоооу? :pos:

П.С. Нека не се заебава Пеп со Муншен оти глава нема да крене од експертиве. :LOL:

Мора да се спомне дека и двата неочекувани гола од прекини беа капак. Тактиката и поставеноста во одбраната дотогаш не беше толку лоша, во нападот беше. Нападот беше лош цели 180 минути. Со толку посед, шутеви на гол, корнери и што уште не, да не постигнеш гол мене ми е стварно чудно. Една чиста шанса немаше.

Перфектна утакмица одигра Реал,првите два шута на наш гол беа голови,такада неможеш против тоа...Плус и ние со нашата мизерна игра уште толку им олеснавме...Такада ништо не ни помагаше вчера...

Ај барем ќе имаме интересно лето,ќе се чекаат трансфери,и догодина уште појаки!

Loso e sto golem procent od igracite ke odat na svetsko,i ke bidat umorni u pm.Minimum 2 nedeli a maksimum 3 ke se odmaraat pokasno,taka da zaebana rabota.

Germanija ss ocekuva da odi do kraj,taka da i igracite pokasno ke se vratat.Spanija isto,taka da Thiago i Javi isto ke bidat nedostapni.

So Francija i Holandija ne se znae,moze i porano da si otpadnat.:icon_mrgr:

Shaq odi vtora runda obavezno.

Dante ke bide povikan,ama nema da bide starter.Rafinha mislam deka gi izgubi sansite.

Mandzo so Hrvatska.

Koga ke vidis samo Alaba ostanuva od prviot tim,za greota.:P

Lewa ke igra so mladincite.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom