Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Малце ме плаши искрено ова со Пеп со поседов очигледно и другата сезона многу ќе се фура на тоа а највеќе ме плаши што оваа тактика е одлична за со послаби тимови едноставно ги гушиш не им ја даваш топката, е сеа се ќе си иде вака топ во БЛ со оваа тактика али коа ќе дојдат пак вака јаки тимови со јака транзиција ако не се смени нешо пак ќе го јадеме па ако сака и бекови нека се Тиаго Силва и незнам кој. Коа централните стојат на центар а пред нив нема некоја заштита кој и да е пак ќе го јадат.
Според мене не беше до играчите колку да иимаше некои што не се у форма имавме играчи за да ги елиминираме Реал само фалеше поставеноста и тактиката а Пеп тука ја утна работата искрено. Реал си се извежба на контри 2 недели унапред со Барса во финалето тотално исто играше ко вчера и на првиот натпревар
Kun de
Forumski spekulacii, zato pisav nisto konkretno. Ama deka ima nekoj zelbi toa sigurno.Од кај ти се шпекулацииве?
Од кај ти се шпекулацииве?
Имаше во Билд дека не се битни парите сите желби на Пеп ќе му бидат исполнети.
Ма да ќе кажам не е се до играчите и вчера според мене не дека навивам за Баерн али моментално бевме поквалитетни и доколку игравме ко лани ќе ги поминевме али ете изгубивме само поради тактика и поставеност.
Мартинез на сите ни е омилен играч и да игра ДМ сите сакаат али ако не го планира ко ДМ и го форсрира ко централен подобро е да се шитне него да си ја уништува кариерата и да му се намалува цената со седење на клупа и ротација.
Мора да се спомне дека и двата неочекувани гола од прекини беа капак. Тактиката и поставеноста во одбраната дотогаш не беше толку лоша, во нападот беше. Нападот беше лош цели 180 минути. Со толку посед, шутеви на гол, корнери и што уште не, да не постигнеш гол мене ми е стварно чудно. Една чиста шанса немаше.Имаше во Билд дека не се битни парите сите желби на Пеп ќе му бидат исполнети.
Ма да ќе кажам не е се до играчите и вчера според мене не дека навивам за Баерн али моментално бевме поквалитетни и доколку игравме ко лани ќе ги поминевме али ете изгубивме само поради тактика и поставеност.
Мартинез на сите ни е омилен играч и да игра ДМ сите сакаат али ако не го планира ко ДМ и го форсрира ко централен подобро е да се шитне него да си ја уништува кариерата и да му се намалува цената со седење на клупа и ротација.
Лом се направија.Дај бе ако има некој од овде админ на групата на Фејсбук нека подели по некое колетче. Се растурија од глупости пишување.
Za slobodnio udar mie krvo em znaat deka ronaldo po zemija rita i pa ripnaa an noer po zemija mu e slaba tocka
Јас до толку па не ги читам.Лом се направија.
Ова најако е :
Ај некој преведувач нека потврди дали авторот сака да каже дека Роналдо по земја шутирал а одбранава тоа го знаела и пак скокнале ?
Ако е тоа што го мислам,кај видел тој дека Роналдо по земја шутирал ?
Мора да се спомне дека и двата неочекувани гола од прекини беа капак. Тактиката и поставеноста во одбраната дотогаш не беше толку лоша, во нападот беше. Нападот беше лош цели 180 минути. Со толку посед, шутеви на гол, корнери и што уште не, да не постигнеш гол мене ми е стварно чудно. Една чиста шанса немаше.