ЧЕНТО
Претседник
- Член од
- 27 јануари 2007
- Мислења
- 8.239
- Поени од реакции
- 4.839
/
Се шушка дека е спремено нешто вакво. Морници ме лазат!!!
Се шушка дека боље од тоа ќе биде!!!!

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
/
Се шушка дека е спремено нешто вакво. Морници ме лазат!!!
И вас исто.Со среќа дечки, искрено.
Има некој квалитетен стрим затоа што сите што ги најдов ненормално кочат исто како да не гледам ?![]()
Мислам ова е врв! 7up ќе ни направат.
![]()
Ако има нешто позитивно од поразот е дека не ја бива работава и ќе има промени, незнам Пеп како не сфати дека не ја бива тактиката против вакви екипи, кога виде шо и се деси лани на Барселона. Едноставно ова е бруки и ќе кажам една работа. It's a long fall when you fall from the top of the cliff. Барем ќе има промени. Не е проблемот шо изгубивме од Реал, едноставно појјаки се моментално и Бејл и Ронално се ѕверој амм пристапот уште од почеток кажав не ми се допаѓа шо извади каква формација. Уште од почетокот се виде дека ќе го примаме и тоа е тоа. Иако е тешко да се прифати пораз посебно ваков мора да се иде даље и да го освоиме купот. Клоп сега гледа и се смее на тика-такава.Кога имаш една иста тактика цела година тоа така оди.Наредната сезона мора да смени тактика Гвардиола и да гледа да не се потпира само на една тактика.Можеби сега после овој пораз ќе му текне дека не треба да биде толку инает.
Ако има нешто позитивно од поразот е дека не ја бива работава и ќе има промени, незнам Пеп како не сфати дека не ја бива тактиката против вакви екипи, кога виде шо и се деси лани на Барселона. Едноставно ова е бруки и ќе кажам една работа. It's a long fall when you fall from the top of the cliff. Барем ќе има промени. Не е проблемот шо изгубивме од Реал, едноставно појјаки се моментално и Бејл и Ронално се ѕверој амм пристапот уште од почеток кажав не ми се допаѓа шо извади каква формација. Уште од почетокот се виде дека ќе го примаме и тоа е тоа. Иако е тешко да се прифати пораз посебно ваков мора да се иде даље и да го освоиме купот. Клоп сега гледа и се смее на тика-такава.