Фан Клуб : Баерн Минхен

• Креатор на темата Креатор на темата 'Никола'
  • Време на започнување Време на започнување
10320406_889679617715397_478654572407372259_n.jpg

Тиаго започнал со трчање.

Тиаго ќе помогне многу ако се пласираме у финале евентуално...Викаат ќе биде спремен и за финалето со Дортмунд...

Али до тогаш,за нас финале е Вторник...Ќе биде пеколно осеќам..

И да изгубат нема да ми биде криво ако горат дрвјата.Ако дадат сè од себе и пак тргне нешто наопаку нема воопшто да ми биде криво.Не ни е првпат да изгубиме така поради тоа што сме немале среќа, а сигурно не сме и првиот тим на кој му се случиле такви работи.И во добро и во лошо е најважно да се стои заедно.Нивната омраза е наша гордост.

Последно уредено од модератор:
One club, thousand feelings !!
164942

Кој ќе дочека до Вторник..
Мене уште од сега ,од самата помисла што може да се случи стомак ме фркнува..
Можам да замислам во Вторник вечер што ќе биде..
Ко преживи причаче..

Ченто ти имаш обично добро предтчувство , гукни нешто.

Ченто ти имаш обично добро предтчувство , гукни нешто.

Ќе дадат се од себе убеден сум...Нема да е лесно,поготово ако примиме гол али ќе се борат до крај..Предноста наша е што на Баерн секогаш му одговарале вакви ситуации кога не бил фаворит или морале да бркаат резултат.

Ќе ни треба и среќа малце...Пеп ја има дефинитивно,такада мислам дека ќе бидеме во Лисабон за финалето..

И Клоп вика дека е убеден дека ќе идеме у финале!

Во секој случај,нема да е за луѓе со слаби нерви утакмицата.:vozbud:

Не знам дали има некој нешто против Клоп овде, но човеков не престанува позитивно да ме изненадува.
„Секако дека ќе навивам за Баерн во овој натпревар“ изјави Клоп за Bild. „Исто така сеуште сум убеден дека Баерн ќе победи.“
Линк

Иначе свака част за сајтот. Одлично е склопен.

Ќе играме на нашиот стадион и сакаме да ја исполниме желбата на Карл-Хајнц Румениге. Стадионот ќе го претвориме во пекол. Можам да ветам дека ќе се бориме од срце и никој нема да може да каже дека не сме дале сè од себе. Верувам дека ќе стигнеме до Лисабон“ –Робен.

TOA E TOA. !! :cuc:

Некако имам добро чувство за утре. Дали дека Дортмунд успеаа да ги победат 2:0 и ги надиграа и тоа со послаби играчи. Доволно ни е 3:1.

Ај и тука ќе прашам како „германци“ :) дали знаете (од тие што гледате) на германската програма ZDF HD на дигиталната на телекабел дали ја замрзнуваат при емитување на Лига на шампиони, пошто утре ќе оде на програмата.

Ај и тука ќе прашам како „германци“ :) дали знаете (од тие што гледате) на германската програма ZDF HD на дигиталната на телекабел дали ја замрзнуваат при емитување на Лига на шампиони, пошто утре ќе оде на програмата.

Бидејќи утре ќе настапи само една единствена германска екипа во Лигата на шампионите, нема да биде замрзната програмата, а мислам и дека ќе биде достапна на стрим.Сега не ме фаќај за збор, тоа така го прочитав а колку е вистина тоа ќе видиме утре.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom