Фан Клуб : Баерн Минхен

• Креатор на темата Креатор на темата 'Никола'
  • Време на започнување Време на започнување
Се планира корео на трибините??[DOUBLEPOST=1396992172][/DOUBLEPOST]
Се тресам уште од сега.Не сум стравувал за пораз бајаги време.Се надевам дека ке ја преживеам утакмицата..

Незнам зашто,али искрено да влеземе у полуфинале, посамоуверено ќе се осекам него за двобојов што се осеќав...

За првата утакмица знаев дека нема да е лесно...

Али за утре имам одлично предчуство.

Еј пизди сеа ако се плашете ќе не начукате утре. Дај малце повеќе оптимизам. :D

Се планира корео на трибините??[DOUBLEPOST=1396992172][/DOUBLEPOST]

Незнам зашто,али искрено да влеземе у полуфинале, посамоуверено ќе се осекам него за двобојов што се осеќав...

За првата утакмица знаев дека нема да е лесно...

Али за утре имам одлично предчуство.
Незнам што да мислам .Се е измешано моментално.Искрено , се надевам дека грешам , ама нешто ми вели дека до тука ни било пишано..

Незнам што да мислам искрено.Се е измешано моментално.Искрено , се надевам дека грешам , ама нешто ми вели дека до тука ни било пишано..

Утре ќе се предомислиш накај 10ипол....:cool:

Немаш една причина да се сомневаш!

Пиј си пиво утре да утепаш време,и штом ќе свирне судија почеток ќе видиш за што зборам...:vozbud:

Пеп е оптимистич.(y):icon_mrgr: Крос и Гетце исто така со изјави дека одиме понатаму.Арогантност дефинитивно.:P

После три лоши натпревари а според досегашните поставени стандарди - очекувано песимизмот ми ја мати главава.

Пеп е оптимистич.(y):icon_mrgr: Крос и Гетце исто така со изјави дека одиме понатаму.Арогантност дефинитивно.:P

После три лоши натпревари а според досегашните поставени стандарди - очекувано песимизмот ми ја мати главава.

Ако некој може во моментов да ги измотивира тоа е он!!

Во тоа немам никаков сомнеж....А утре кај нас се ќе зависи од тоа...Све што треба да направат е да искочат со мислата дека се ТРИПЛ-Шампиони!! Играчите и тактиката дефинитивно ги имаме да ги потопиме!

Абе нешто се случило во Дортмунд на 2:0 резултат, да не слушнавте нешто?
Утре 4:0, лагано. (ете ти, не плачи) :D

100% сум сигурен дека Пеп ќе им нареди да нападнат од почеток,бидејќи во моментов само 14 играчи од првиот тим имаме на располагање.Така да,треба што побрзо да го решат двомечов.Ако е некако можно.
Во резервите само Бујтен,Пизаро и најверојатно Милер.Останатите ќе бидат Цингерле,Вајзер,Хојберг и можда Салахи.o_O:unsure:
Да држиме среќа Нојер да не се повреди случајно.Со Цингерле го јадевме курот.

Со Пеп како тренер,Баерн не игра со класичен полушпиц,туку тие се повеќе настроени подоле во средината.Ми дојде некоја идеја со Милер како полушпиц-тоа што го играа минатата сезона ама според замислите на Пеп минимални се шансите да се случи тоа.

Дали пред натпреварот или после натпреварот со Аугзбург беше изјавата,но Пеп изјавил дека од тој натпревар четворица ќе играат против Манчестер.Како што стојат работите Нојер,Крос,Манџо и Пизаро се реалните кандидати.Е сега прашање е дали Пиза ќе го пушти од старт ?
Според мене тоа би било одличен избор,но штознам,некако не ми изгледа реално тоа да го направи.

Гетце е тешко дупе моментално,Милер каде каде е подобар + тој би влагал како втор напаѓач.Но како што реков,кај Пеп нема класичен полушпиц.А и Гетце му иде како кец на десетка за пас играта.После секој лош натпревар на Гетце се надевам дека следниот ќе растури,но него го нема.Ајде да му дадам уште една шанса барем.:icon_mrgr:

Само гостите да немаат многу прекини,другото Боа и Данте ќе го исчистат.

Пеп: Марио ГОЦЕ! :pos:

fcb_che_back_goetze_628.jpg

МАКЕДОНЦИ И МАКЕДОНКИ,СИНОТ ГОЦЕ ИГРА ЗА БАЕРН....

Марио ГОЦЕ Делчев.....:pos::pos::pos::pos::pos:[DOUBLEPOST=1396995848][/DOUBLEPOST]
Шо кажува бе Гвардиолава их бин овај их бин онај? Ај преведете :)

Сигурен сум дека ќе идеме у полуфинале,ама утре мора да победиме....

Другото се глупости...Марио Гоце!!!:pos:

Их бин оптимистиЧ вика!

fcb_che_back_goetze_628.jpg

МАКЕДОНЦИ И МАКЕДОНКИ,СИНОТ ГОЦЕ ИГРА ЗА БАЕРН МУНШЕН....

Марио ГОЦЕ Делчев.....:pos::pos::pos::pos::pos:[DOUBLEPOST=1396995848][/DOUBLEPOST]

Сигурен сум дека ќе идеме у полуфинале,ама утре мора да победиме....

Другото се глупости...Марио Гоце!!!:pos:

Их бин оптимистиЧ вика!
Fixed.

2,w=559,c=0.bild.gif

Ова ќе биде утре скоро сто посто....

Заклучукот е еден...

tumblr_mflu3xzcXn1rs9yt1o1_500.gif

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom