Фан Клуб : Баерн Минхен

• Креатор на темата Креатор на темата 'Никола'
  • Време на започнување Време на започнување
Море ќути шо бранеше Нојер вчера, иначе ќе се чудевме овде оти Баерн толку гола примил. :pos:

Нема везе,и он знаеше да одмара битни првотимци пред битни утакмици во ЛШ...

А за критиките од Франкфурт и Шалке,нека се преиспитаат они прво кај се и што прават па после нека зборат за Баерн...Вех ги одмараше Роде и Јунг кога играше против нас пошто имаше побитна утакмица наредно коло,а сеа проповеда тука...
Брат види вака,од една страна се во право,кога игравте со нив се боревте за титулата да ја освоите што побрзо и ги исплескавте по 2 пати,некои и со поголема гол разлика,а сега откога ја освоивте не се замарате и нивните конкуренти можат да си лапаат бодови од вас бидејки не се замарате.Педерско е,ама јеби га ви се може :D Кој нормален би играл со првите играчи во ситуација кога има ЛШ во среда,а плус тоа и 2-3 играчи немаат право на настап.

П.С

Во среда ви е последниот натпревар во ЛШ годинава,доста ви беше. :D

Pedersko e da vadis takov sostav, ama solidno odigraa mladincite. Plus vcera go vidov Kroos koj ne vleze vo nitu eden duel. Vo losha situacija sme u sreda bez Svajni, Martinez i Tiago. Neznam shto ke bide, ama United pomirisaa krv.

Pedersko e da vadis takov sostav, ama solidno odigraa mladincite. Plus vcera go vidov Kroos koj ne vleze vo nitu eden duel. Vo losha situacija sme u sreda bez Svajni, Martinez i Tiago. Neznam shto ke bide, ama United pomirisaa krv.

Можда и тоа е тоа што ни треба во моментов...Да сме во подредена позиција...Најјаките утакмици Баерн ги вадел кога бил во подредена позиција.

Затоа ми беше страв за првата утакмица кога цел свет збореше дека без проблем ќе ја добиеме.

Последно уредено:
Хенес на Алианц најверојатно!!!

Ќе биде спектакл,се повеќе сум убеден.

Мислам и се надевам дека ќе го прикажат најдоброто од нив до сега!

Баерн секогаш играл најдобро кога бил во незавидна ситуација...Ми се свиѓаат изјавите денеска дека од првата минута ќе напаѓаат!!!

Рибери :pos:
10151182_10202470392013558_5275404767712809343_n.jpg

..dgf.png

Само прашање е на кој мисли под "us" :cautious:

okapite na Kroos jas siguren sum deka ke go prodademe peder*evo ni glumi saka ova saka ona neka go sitna pa so tie pari da se zeme Draksler pa na negobo mesto neka go forsiraa Hojbjerg

utre ima da bide jaka utakmica,2-0 me vlece rezultatov

Ќе остане уште една година и после Макс Мајер.:drk::drk::drk::drk::drk:

И Хојбјерг ѕверот е тука.:love::love:

За утре само ова :

1978710_701364006594286_6695093434469376118_n.png

Идеме утре,ко да нема задутре!!!!!! :vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud:

Се тресам уште од сега.Не сум стравувал за пораз бајаги време.Се надевам дека ке ја преживеам утакмицата..

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom