Фан Клуб : Баерн Минхен

• Креатор на темата Креатор на темата 'Никола'
  • Време на започнување Време на започнување
Па со ваков состав ако не изгубиме,незнам кога ќе изгубиме....

Геце е вистинскиот човек за вртење на утакмицава. А за Вајзер баш напротив, според мене e наслаба карика заедно со косоварчево лево што игра.

Shaqiri e preslab, Hojberg i Weiser pokazuvaat neso. Salahi u napad nisto. Martinez i DvB kako shtoperi.:tapp:

Посрани се младинциве што играат,а тоа е уште еден доказ дека тактикава на Гвардиола може успешно да се спроведе само со континуирана игра и многу пракса...[DOUBLEPOST=1396708939][/DOUBLEPOST]Хојбјерг и Вајзер имаат иднина....Хојбјерг покажува агресивност и карактер.

Време е да си иде Пеп и ја мислам.....

И титулата во домашно првенство ќе ја изгубиме сега.

У ЛШ тешко да се извадиме после поразот од Јунајтед,а за купот да не зборам таму Дортмунд ќе не утепа....

Клинсман да се врати назад!

Не знам зашто не ја играв кец...

Од Октомври 2012 до Април 2014!!!

SUPER BAYERN!!! Респект за Јуп кој го стартуваше ова и за Пеп кој продолжи во ист стил!

Се чека Среда и најбитната утакмица оваа сезона во ЛШ!! Искрено,се надевам и мислам дека ќе тепаме во голем стил...За првата утакмица бев скептик малце и така и испадна,ама мислам дека сега ќе во Среда ќе го SUPER-BAYERN!

3 natprevari bez pobeda,znak deka treba alarm da se pusti.

Rabotava ne odi na arno,a so kiks vo sledniot natprevar sezonata otide.

Morase da pusti poseriozen tim za da rekordot prodolzi.Mnogu mi e krivo.:(

3 natprevari bez pobeda,znak deka treba alarm da se pusti.

Rabotava ne odi na arno,a so kiks vo sledniot natprevar sezonata otide.

Morase da pusti poseriozen tim za da rekordot prodolzi.Mnogu mi e krivo.:(

:tapp:

1. Ако пуштеше првотимци и ако се повредеа што ќе ти беше плукањето?
2. Уште ли очекуваш сериозно и посветено да играат со освоена титула, а со среда ги чека ЛШ?
3. Не гледам дека сезоната ќе отиде некаде со освоена БЛ и со полуфинале Куп. Не се летајте многу со ЛШ како да ќе се освои!

Ја изгубивме титулата во домашно. :(

Едино ми е криво шо не падна 58-ката, а и составов беше салата. На тренинг вака не играле заедно, па на утакмица.

P.S. Се собираат средства за авион над Алијанц, и Пеп не е тоа што беше... :icon_mrgr:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom