Фан Клуб : Баерн Минхен

• Креатор на темата Креатор на темата 'Никола'
  • Време на започнување Време на започнување
Ужасно слабо.На Манџо му истече ghost mode-от после 144 минути .Добар скок.(y)
Гетце да се седне на клупа,не заслужува никако да биде прва постава.Веќе некои 7-8 натпревари го нема никаде.Во првово полувреме го видовме само два пати кога ја правеше роналдо финтата.

Басти офанзивно добар,дефанзивно тежок бот.Сам не знае да игра на таа позиција.Овој муабет стар две-три години станува реалност.Друго е Мартинез кога е до тебе.

Сон промашува зицер,на Кислинг му судат офсајд а немаше(тука обавезно ќе дадеше гол) и Нојер одбрани феноменалen шут од Ролфес.Ние даваме гол од нигде никаде.Натпреваров е ист како лани,само што не губиме.
Пизаро тогаш кога влезе,се промени играта за 360 степени.Не е лошо Манџо да излезе(не знам само дали се повреди или не).

Каква промаја дува од левата страна,ниту Контенто ниту Гетце ги бива за кур.

Треба замена одма да се прави,Рибери и Шаќири можеби.

Хопфнер ќе биде претседател од 2 мај натаму.Тогаш ќе биде генералното собрание.Шелс заменик претседател,Мајер заменик заменик-претседател.

До тогаш,Хајнер претседател .

iblPGwpbQTHfCr.gif

У последно време некој безвеза голој примаме, треба да се средат некои работи. Честито победа.

Титула наредна недела ако изгубат или изиграат нерешено Дортмунд во Хановер.

Луѓе шампиони ќе бидеме уште средина на Март. :vozbud::vozbud:

Ја незнам што ќе праат 7-8 утакмици до крај на сезона ако наредно коло ја запечатат титулата....

Ќе биде тешко да се мотивира оваа екипа.

Едина јака мотивација е ЛШ,и таму треба да ги насочи Пеп сите сили.....

И купот ќе биде јако финале со Дортмунд!

Едно шо не ме бендиса беше агресивноста и нервозата на Чан.
1799105_771066796239515_462627770_o.jpg

Џака би бил задоволен ако дојде неговиот најдобар другар.Од наредната сезона и Зомер ќе пристигне."Овој воз" мора да го искористи,а Фавре е одличен тренер.Ако продолжи вака ни во вториот тим не го примаат.Затоа,мора да прифати да оди на позајмица.

http://www.tz.de/sport/fc-bayern/ba...sis-borussia-moenchengladbach-tz-3416661.html

Најпозитивна работа беше играта на Бастијан.....Мотор беше денеска,го диктираше темпото,сегде го имаше...

Меѓутоа со Крос незнам дали е најдобар опција,и двајцата дефанзивно не се најдобри иако контролата на топка им е невероватна.

Мислам дека Лам може комотно да се враќа полека на десно...

Немаа Леверкузен некои шанси,освен таа на Минг и безвезе голот на крај....Солидна утакмица,рутинско одиграна.[DOUBLEPOST=1394923901][/DOUBLEPOST]Bayern München join Milan and FC Porto as the only teams from Europe's top 6 leagues to have gone unbeaten in 50 consecutive league matches

Последно уредено:
Џака би бил задоволен ако дојде неговиот најдобар другар.Од наредната сезона и Зомер ќе пристигне."Овој воз" мора да го искористи,а Фавре е одличен тренер.Ако продолжи вака ни во вториот тим не го примаат.Затоа,мора да прифати да оди на позајмица.

http://www.tz.de/sport/fc-bayern/ba...sis-borussia-moenchengladbach-tz-3416661.html
Нека го пратат кај нас. Одлично ќе ни дојде :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom