Фан Клуб : Баерн Минхен

• Креатор на темата Креатор на темата 'Никола'
  • Време на започнување Време на започнување
Се надевам дека нема веќе да експериментира со Лам на средина. Нека си игра десен бек. Играте незнам не сум задоволен секоја екипа може лесно да ни направи шанса за гол само уште да имаат муда да не нападнат.
Со оглед на играта единствено тешко дек ќе одбраниме титулата. Посериозни екипи што во напад имаат јаки играчи како Реал и Челзи ќе не казнуваат. Како и да е четвртфинале натаму веќе мора 120% да даваат. Освен ако ни се падне Олимпијакос.Или пак Манчестер Јунајтед.

Ќе видиме како ќе играме понатака, и лани после реваншот можеше да се каже дека со ваква игра нема да освоиме па видовме што се деси понатака. Подолски како ме изнервира цело време нешто глуми рога топки праеше некои намерни фаули, па и како го бутна Лам судијана на пола метро сите стојат и Подолски застана и овој ништо.

Сеа Данте суспендиран Боатен и Мартинез со по 2жолти цело време ќе губиме по еден дефанзивец.

Се надевам дека нема веќе да експериментира со Лам на средина. Нека си игра десен бек. Играте незнам не сум задоволен секоја екипа може лесно да ни направи шанса за гол само уште да имаат муда да не нападнат.
Со оглед на играта единствено тешко дек ќе одбраниме титулата. Посериозни екипи што во напад имаат јаки играчи како Реал и Челзи ќе не казнуваат. Како и да е четвртфинале натаму веќе мора 120% да даваат. Освен ако ни се падне Олимпијакос.Или пак Манчестер Јунајтед.

:pos::pos:

Не знам од кај го најдуваат она смајлино со кафето, али четврт финале :смајлисокафе:

Не знам од кај го најдуваат она смајлино со кафето, али четврт финале
proxy.php
Laie_98.gif

@King Kai си бил некогаш незадоволен од нешто ? :cuc: Само читам од тебе,добро е,добро е.А може подобро ? :icon_mrgr:

tinfoil.gif

@King Kai си бил некогаш незадоволен од нешто ? :cuc: Само читам од тебе,добро е,добро е.А може подобро ? :icon_mrgr:

tinfoil.gif

А ти си бил па задоволен од нешто годинава???:D

Летото после поразот од Дортмунд викаше ќе се распаднела екипата,Манџуќич нема да заигра више си иде,Лам у средина ќе бил ќе сме пропаднеле,крај готово....:D

Па после со Сити утакмицата феноменално,најдобри на сите времиња....

Шала на страна,очигледно е дека тешко функционираат коа се во блага фаворитска улога...Подобро е против јака екипа,бар нема да бидат толку фаворизирани...вака муабетиве од старт на медиумите беа дека теорија нема Арсенал да иде даље,па после првата утакмица и така веќе направија недостижна предност и наеднаш незнаат на домашен терен што да прават...

Такада многу чудна ситуација,искрено подобро е за Баерн кога втората е во гости...Тоа се покажа у ЛШ,дека подобро играат кога се на штрек,кога не се во фаворитска улога.

Такада не би се загрижувал превише...Едино ме плаши ситуацијата со Лам...Конечно време е да се одлучи...Ако го враќа десно ондак мора постојано да го игра таму.

Нема моментално екипа против која медиумите нема Баерн да го претстават како фаворит.

Вака така Пеп му ја дал лидерската позиција во средината на Тиаго, вчера одигра одлично

Последно уредено:

tinfoil.gif
Брат, на 12 март им бегаме 20 бода на вторите во бундес. Од 24 изиграни кола имаме 22 победи и 2 нерешени. Гол разлика 72:11.
Немаме изгубено во бундес од октомври 2012. 2012 ејјјј..
Во купот сме таму не знам каде заборајв, ама во игра.:D
Во ЛШ влеговме во 8те најдобри. Го поминавме Арсенал со вкупен резултат 3:1.
Атмосферата во тимот е одлична, од толкав број на играчи со петдупло поголем број на ега нема незадоволни од типот оти тој игра оти јас не играм. Ротациите делуваат супер, и на толку повреди колку шо имавме сезонава Пеп крпеше одлично. И во тешки и во полесни утакмици се снашле супер.
И најважното според мене сезонава е тоа што Пеп ги мотивираше повторно за ЛШ. Реално после таква сезона ко ланската ретко кој има мотивација да го повтори истото. А се гледа дека се желни да ја одбранат. Дали тоа ќе се случи никој не знај, милион фактори има кои влијаат, но тоа што се трудат и што покажуваат дека го сакаат тоа, е доволно за мене да бидам задоволен.
За подобро можи да се падниме со Олимпијакос за да одам да ги гледам во живо. :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom