Фан Клуб : Баерн Минхен

• Креатор на темата Креатор на темата 'Никола'
  • Време на започнување Време на започнување
Bayern not ready for Champions League, says Wenger 2013

25goallive20-superJumbo.jpg

Celebration-Bayern-Munchen-Winner-Champions-League-2013-Wallpaper-HD.jpg

Arsene Wenger thinks Bayern Munich aren’t that dangerous.

Arsenal can pass Bayern Munich test, says Arsene Wenger
2014

Arjen-Robben.jpg

Lugje ne krevajte panika ja neutralno pisav bez osuduvajna. I ne bidete smesni procesot nema vrska so Dortmund tuku so Hoeneß. Ama interesno kako zatajuvajneto danok od 18.5 m Evra uste go branite. Ne za dzabe vo Germanija sleduvaat golemi kazni za toa.

Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk

Lugje ne krevajte panika ja neutralno pisav bez osuduvajna. I ne bidete smesni procesot nema vrska so Dortmund tuku so Hoeneß. Ama interesno kako zatajuvajneto danok od 18.5 m Evra uste go branite. Ne za dzabe vo Germanija sleduvaat golemi kazni za toa.

Никој не го брани.....ќе добие казна за тоа...

Ја сум против тоа што ти уште случајот незапочнат што се вика тука пробуваш да сугерираш што и како ќе биде...

Затоа викам,треба да почекаме па да видиме.Не е толку едноставно ко ти што го представуваш...

Да не повторувам дека веќе плати 10 милиони евра на даночната управа во Германија!

Никој не го брани, туку ти дигаш паника во туѓ фан-клуб, гледај си го Дортмунд. Ти не коментираш за спортските резултати на Баерн, туку за процесот против Хенес. WTF

Иди сери им за Росел во Барселона фан-клубот, да видиш како на клоци ќе те дигнат. Таму дури и пооправдано е да им збориш пошто е поврзано со клубот, ама ти замараш за приватни работи на Хенес ШТО НЕМААТ АПСОЛУТНО НИКАКВА ВРСКА со темата тука. Што си посолил он - тоа нека си јаде. Баерн на ниеден начин не е вмешан.

Отвори си нова тема и таму коментирај.

Последно уредено од модератор:
Samo se molam na Bog da ne vlijae loso na fudbalerite ovaa hajka so Hoeness .

Neuer will sich in die Verhandlungen gewiss nicht einmischen, stellt aber auch fest: "Wer aus dieser Mannschaft weg will, hat es irgendwie nicht kapiert." Vermutlich will Kroos auch gar nicht weg, er möchte offenbar nur in die Gehaltsklasse eines Mario Götze aufsteigen, so wird es zumindest kolportiert.

(y)

Neuer will sich in die Verhandlungen gewiss nicht einmischen, stellt aber auch fest: "Wer aus dieser Mannschaft weg will, hat es irgendwie nicht kapiert." Vermutlich will Kroos auch gar nicht weg, er möchte offenbar nur in die Gehaltsklasse eines Mario Götze aufsteigen, so wird es zumindest kolportiert.

(y)

Ноер: „Секој кој сака да го напушти тимот нешто некако не сфаќа. Очигледно Крос сака да не напушти бидејќи му е понижение да игра со играч како Марио Гетце додека во Ман. Јун ќе ја има можноста да игра и учи од Керик, Клеверли и Фелаини.“

Ноер: „Секој кој сака да го напушти тимот нешто некако не сфаќа. Очигледно Крос сака да не напушти бидејќи му е понижение да игра со играч како Марио Гетце додека во Ман. Јун ќе ја има можноста да игра и учи од Керик, Клеверли и Фелаини.“
Ману е легенда и иден капитен после ерата на Швајни и Лам!! Карактериште и јајца до земја!!! <3 <3 <3

Додека за Крос признавам дека е неизвесна ситуацијата, се поголеми се шансите да си иде. Јасно е дека Крос е заменлив ама мислам ќе изгубиме многу, јасно беше дека во Крос гледавме иден Швајни, ќе треба да се потрудиме за добра замена.

Има тука добри потенцијали, ама Крос е ѕвер и може уште да напредува. Да се надеваме дека ќе потпише летово нов договор.

Мислам дека Хојберг и Макс Мејер ќе бидат ѕверови!!!

Ману е легенда и иден капитен после ерата на Швајни и Лам!! Карактериште и јајца до земја!!! <3 <3 <3

Додека за Крос признавам дека е неизвесна ситуацијата, се поголеми се шансите да си иде. Јасно е дека Крос е заменлив ама мислам ќе изгубиме многу, јасно беше дека во Крос гледавме иден Швајни, ќе треба да се потрудиме за добра замена.

Има тука добри потенцијали, ама Крос е ѕвер и може уште да напредува. Да се надеваме дека ќе потпише летово нов договор.

Се зезав бе, го нема изјавено тоа. Сакав да ги зезам фановите на Ман. Јун :icon_lol:, се расипа сега и ти.

Ноер во изјавата која Баварец ја објавил вели дека секој кој сака да го напушти тимот нешто некако не сфаќа. Вели, можеби Крос не сака да не напушти туку сака плата висока како Гетце пример што зема.

Се зезав бе, го нема изјавено тоа. Сакав да ги зезам фановите на Ман. Јун :icon_lol:, се расипа сега и ти.

Ноер во изјавата која Баварец ја објавил вели дека секој кој сака да го напушти тимот нешто некако не сфаќа. Вели, можеби Крос не сака да не напушти туку сака плата висока како Гетце пример што зема.
Абе разбрав јас шо изјави он, ама ипак легенда е. :love:

Па не сум сигурен дека таква изјава има дадено Ноер...некако не ми делува реално дека така би зборел околу платите на играчите.[DOUBLEPOST=1394494523][/DOUBLEPOST]

Мислам дека Хојберг и Макс Мејер ќе бидат ѕверови!!!

Не дека нема да најдеме замена ама ќе биде тешко сооглед на тоа дека таа позиција е доста специфична за секоја екипа....

Мене само ме плаши да не изгубиме премногу клучни играчи наеднаш...Швајни,Лам,Робен,Рибери сите потенцијално може да ги изгубиме наеднаш сооглед дека со во слични возрасти...

Плус Крос еве ако си иде...Алкантара е реално дур Пеп е во Баерн.

Такада треба да се пази на тоа.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom