Фан Клуб : Баерн Минхен

• Креатор на темата Креатор на темата 'Никола'
  • Време на започнување Време на започнување
Швајнштајгер на претходната утакмица со Хановер напраил пародија на моментот со Крос,и коа искочил од игра му се жалел на Гвардиола дека Робен не му подадол и ги фрлил ракаваците....Пеп од прва не ја сфатил форава,па Замер морало да му дообјасни....

A536902BB981858B5F0D2ED42FA1_h498_w598_m2.jpg

tumblr_n1hx5ekkgQ1rrboavo2_1280.jpg

"I was just pretending I was upset that [Arjen] Robben hadn't passed me the ball after I'd sprinted to give him an option," joked the German international after a light-hearted touchline altercation with Guardiola following his substitution on Sunday.
"At my age, it's not like I run that much anymore and I'm not the first player not to get the ball after running in support of Arjen," he continued.

:pos::pos::pos:

Ѕвер :cuc:

Пи.еС
Документот за раѓањето на Баерн во 1900та година.
1939761_10201490546731037_757295283_n.jpg

Кој е моќен да го смести и некаде во првиот пост на темава има пиво од мене. :)

Последно уредено:
Ѕвер :cuc:

Пи.еС
Документот за раѓањето на Баерн во 1900та година.
1939761_10201490546731037_757295283_n.jpg

Кој е моќен да го смести и некаде во првиот пост на темава има пиво од мене. :)

8миот потпис е на Киро Глигоров. Незнаев дека и он го има основано Баерн. :cuc::cuc::cuc:

8миот потпис е на Киро Глигоров. Незнаев дека и он го има основано Баерн. :cuc::cuc::cuc:

Киро никад јавно не прозборе за страста кон Баерн....толку многу ги сакаше....

Мангала од Порто многу јак некако....

Киро никад јавно не прозборе за страста кон Баерн....толку многу ги сакаше....

Мангала од Порто многу јак некако....
Дефанзивно поима немаше.Во офанзивата добар,два гола ги заби како чекич,скоро слични.

http://edition.cnn.com/video/?/vide...es-bayern-munich-business-rummenigge.cnn.html

:vozbud:

Румениге на CNN...

Преку Грујо фатиле врски за интервју на CNN:pos:[DOUBLEPOST=1393539686][/DOUBLEPOST]
Дефанзивно поима немаше.Во офанзивата добар,два гола ги заби како чекич,скоро слични.

Ради головите го пишав тоа...

Не го пратам играчот,знам дека се крева фама,цената исто му е ненормална такада тешко дека вреди толку....

Леле да го повредеше Швајни озбилно , правец за Минхен и манџата ке го расколев.Срце ме стегна коа видов како му улета.Сабота очекувам пак 4231 , но со швајни и мартинез како дм.

Иначе осекам 1/2 финале со Ла Децима:rolleyes: ..

Леле да го повредеше Швајни озбилно , правец за Минхен и манџата ке го расколев.Срце ме стегна коа видов како му улета.Сабота очекувам пак 4231 , но со швајни и мартинез како дм.

Иначе осекам 1/2 финале со Ла Децима:rolleyes: ..

Ако може да се така фини ла децима да си се истребат со фц мурињо па после подобриот до го удостоиме со шанса за докажување против актуелниот светско-европско-германски шампион тогаш бива.

Инаку ме плаши сега тоа што толку многу бегаме што може да се улежат, мора Пеп да ги држи на готовс и максимално мотивирани, колку одиме подалеку толку повеќе ќе вреди нашиот скалп. Остај што се заебавам за Реал, ако се паднеме реално ќе бидат максимално сјебани, ем мотивирани конечно да земат ЛШ и да не тепаат. Ни треба жарот од лани, а со Арсенал не го видов особено првите 20 минути.

Најважно е сите да се здрави - со толкава конкуренција сите се свесни дека ќе мора да дадат 120% од себе за да се прва.

Секогаш кога играат против Рејал оставаат 200 % од себе..
Ривалството е преголемо , па затоа и мотивот е секогаш на највисоко ниво.
Во двомеч теорија нема да не добијат , единствено во финале ако се паднеме имаат шанси.

Турските медиуми не поврзуваат со еден турски лев одбранбен бек од Фенербахче, 25 - годишен Чанер Еркин кој сезонава има 11 асистенции и два гола постигнато. Исто така му истекува и договорот летото.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom