Фан Клуб : Баерн Минхен

• Креатор на темата Креатор на темата 'Никола'
  • Време на започнување Време на започнување
Barca 2.0

Bz1edDi.gif

Манџо феноменално го проигра Милер со пета ала Пизаро.
:cuc:

На почеток игравме 4-2-3-1 :love:,а тоа го користиме веќе некои 2-3 натпревари.Можда Пеп сфати дека е потребно таква сигурност со појаки тимови.
Потоа италијанска верзија со тројца во одбрана.:)

Може да играме шо сакаме и тоа кога сакаме со овој играчки кадар.

Работа на Пеп е да не се изгуби во толку опции и да ја избере вистинската опција за секој натпревар (во Барса ова му беше полесно - зошто опција секогаш имаше само една. Бескрајни, често безпоентни куси додавања).

А работа на играчите е да не спијат на терен ко првите 20 минути во Лондон.

И Швајни да не е пред трансфер во Манчестер. :(

Sent from my Galaxy S4 using Tapatalk
citav izjava na Shwaini se zaebavale so Kroos demek i jas ke zaminem cim gi frlam rakavicite :)

sporet angliskite mediumi mutd nudele dobra plata za Kroos isto taka ima izjava dadeno Kaiser koj izjavil deka Kroos si igra rizicna igra i da ne bara nenormalna plata,zo znaci da ne se cudime ako si zamine

Ај Крос неделава нека си потпише нека на ја тупи многу.....

Мада може е и тактика од управа да го извадат најдоброто од него.Од кога се муабетиве за трансфер игра феноменално...

Ја сум уверен дека можат у секое доба да му понудат каков договор сака,али и они нешто калкулираат.[DOUBLEPOST=1393273910][/DOUBLEPOST]Гвардиола може да го сруши рекордот на Баерн од лани,со тоа што годинава можеме да станеме шампиони на 29ти март!!!!!

И искрено верувам дека ќе станеме....Едино Волфсбург у гости ќе биде многу тешка...Али ако ги тепаме Леверкузен дома ондак сигурно ќе станеме!

Последно уредено:
Колку ми е криво за професоров, колку ќе беше напреднат до сега и колку сигурна одбрана ќе имавме со него. :place:

hi-res-Preview_crop_north.jpg

Крос ги сака парите на Манчестер,не го интересираат успеси!!!Види каква фаца прави по тие шушки.:cautious::cautious:

Абе уште трае тој муабет? Крос чим ги фрли нараквиците готово е, се знае што понатака. И Швајни ми е сумлив, и тој ко неубо да се испонаша према нараквиците...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom