Фан Клуб : Баерн Минхен

• Креатор на темата Креатор на темата 'Никола'
  • Време на започнување Време на започнување
Шаќири ќе се врати во игра побрзо од очекуваното, веќе почнал да трча. Волфарт чуда прави.
1965006_591444160943202_585748014_n.png

Сериозно, човекот се вика Волфарт?
http://en.wikipedia.org/wiki/Hans-Wilhelm_Müller-Wohlfahrt

Иначе не знам кој ја води македонскана страна за Баерн, ретко се активни али барем солидни се. Тука муабетот ми е, сеа гледам напишале, цитирам: "Во текот на идната недела, Тони Крос и Арјен Робен ќе добијат нови договори.
Робен до 2016, а Крос до 2020". Не знам од каде информацијава, само што се прибирам дома, ништо немам прочитамо, тоа прво ми излезе на фб па реков да споделам, да не знае некој нешто повеќе. Ако е точно :vozbud:

http://en.wikipedia.org/wiki/Hans-Wilhelm_Müller-Wohlfahrt

Иначе не знам кој ја води македонскана страна за Баерн, ретко се активни али барем солидни се. Тука муабетот ми е, сеа гледам напишале, цитирам: "Во текот на идната недела, Тони Крос и Арјен Робен ќе добијат нови договори.
Робен до 2016, а Крос до 2020". Не знам од каде информацијава, само што се прибирам дома, ништо немам прочитамо, тоа прво ми излезе на фб па реков да споделам, да не знае некој нешто повеќе. Ако е точно :vozbud:

Има шпекулација денес дека ќе продолжат разговорите со Крос за нов договор,али ништо конкретно...

Очекувам наскоро нов договор!

Има шпекулација денес дека ќе продолжат разговорите со Крос за нов договор,али ништо конкретно...

Очекувам наскоро нов договор!
Јас му давам најкасно до
дека ќе биде потпишан. :icon_lol:

Утре ако тепаме,математички титулата може за многу брзо да ја освоиме...

Ама тешко ќе биде утре,ваљда ќе соберат сили да тепаат.

Иако имаше доста сомнежи (и сега има, но далеку помалку), преместувањето на Лам од RB во DM испадна како супер идеја со оглед на тоа што го прикажува на таа позиција. Може да се рече и дека заради тоа што беа повредени Мартинез и Швајнштајгер скоро цела полусезона, Пеп беше приморан да игра некој друг на таа позиција. Па додека е спремен Швајни за да ја заземе таа улога и позиција, Лам е најсигурен и најстабилен таму. Секако Робен во овој случај добива помала поддршка, али па и срамота е да се каже дека Рафиња сезонава не игра добро.

Абе сеа читам Хави раскинал со женската затоа тапа игра :pos: Овие ко Швајни и Сара на времето :tapp:

Абе сеа читам Хави раскинал со женската затоа тапа игра :pos: Овие ко Швајни и Сара на времето :tapp:

И ја прочитав тоа,али ќе му ебам копилето,милиони зима,нека си најде друга ебате.....ќе го жалиме сеа....јез да таа јака е многу!:D[DOUBLEPOST=1393097895][/DOUBLEPOST]
Иако имаше доста сомнежи (и сега има, но далеку помалку), преместувањето на Лам од RB во DM испадна како супер идеја со оглед на тоа што го прикажува на таа позиција. Може да се рече и дека заради тоа што беа повредени Мартинез и Швајнштајгер скоро цела полусезона, Пеп беше приморан да игра некој друг на таа позиција. Па додека е спремен Швајни за да ја заземе таа улога и позиција, Лам е најсигурен и најстабилен таму. Секако Робен во овој случај добива помала поддршка, али па и срамота е да се каже дека Рафиња сезонава не игра добро.

Рафиња имаше мизерни партии,али во форма е сега...

Тиаго е човекот што треба да игра на таа позиција,така беше планирано и со Арсенал,али очигледно е дека му недостасува тактичка дисциплина за таа позиција...Премногу оди напред,остава голем простор,преофанзивен е....Тоа е голем проблем против екипи ко Арсенал што знаат да задржат топка,што се покажа и во средата.

Само Швајни коа ќе се врати може да го замени Лам,а до тогаш вака ќе тераме.

Starke - Rafinha, Boateng, Martínez, Alaba - Lahm, Schweinsteiger, Thiago - Müller, Götze, Mandzukic

subs: Neuer, Contento, Van Buyten, Dante, Kroos, Robben, Pizarro

Рафиња до Милер и бум.Милер одигра салса ,изгледа вака ќе се радува отсега па натаму. :ROFLMAO:

Тешка утакмица,многу се јаки Хановер дома....

Швајни маестро,многу ми е драго што пак игра!

Гетце штета е ко лево крило да го игра Пеп....стварно штета!

ШВАЈНШТАЈГЕР!!!!!! :vozbud:

Овој дел од машината фалеше!!!

Каква асистенција.....И кај првиот гол имаше клучен пас!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom