Фан Клуб : Баерн Минхен

• Креатор на темата Креатор на темата 'Никола'
  • Време на започнување Време на започнување
According to BILD, Toni Kross has rejected a new contract offer from Bayern Munich.

да ви ибам тимот неможете дете од школата да си задржите :icon_lol: :tapp:
--- надополнето: 26 јануари 2014 во 19:34 ---
According to BILD, Toni Kross has rejected a new contract offer from Bayern Munich.

Зошто се местиш на волеј? :D
ibra.gif

Зошто се местиш на волеј? :D
ibra.gif

играч кој шо е израснат во баерн шо станал играч во баерн да одбие да продолжи договор поради најмизерниот манчестер од 92' наваму... има нешто, покрај тоа шо баерн е најјак тим моментално... но ок не значи ако е во најјака форма и дека е најголема фамилија .. и арно си реков.. да ти ибам тимот шо неможе да си го задржи играчот.. не се местав за волеј, а и кур ме боли шо ке прокоментирате на објавава.. само ја кажав вистината.. а вистината боли

играч кој шо е израснат во баерн шо станал играч во баерн да одбие да продолжи договор поради најмизерниот манчестер од 92' наваму... има нешто, покрај тоа шо баерн е најјак тим моментално... но ок не значи ако е во најјака форма и дека е најголема фамилија .. и арно си реков.. да ти ибам тимот шо неможе да си го задржи играчот.. не се местав за волеј, а и кур ме боли шо ке прокоментирате на објавава.. само ја кажав вистината.. а вистината боли

А па ти шо си се фатил за Баер и Манчестер во последно време ко пијан за плот?Гледај ги таму жабарите.

Abe kako prvo Kroos ne e izrasnat vo Baern, kupen e na 16-17 godini od Hansa Rostock a potoa beshe 2 godini na pozajmica vo Leverkusen. Kako vtoro seuste se pregovara i ke potpise nov dogovor, kako treto United e nadvor od prikaznava i ne se nikakov faktor.

Sent from my Samsung Galaxy S4 using Tapatalk 2

znaci istava igra ja igra i Kroos kako i Riberi pred nekolku godini pa da bideme realni i vo pravo e na Muler i Alaba im ja pokaciaa platata so novive dogovori kolku sto znam jas si zemaa po 7,8milioni sega istoto go bara i Kroos,zatoa i pred nekoi den Uli dobro si kaza deka nee dobro da kupuva igraci vo slucajot se rabotese za stoper 30,40milioni i ke si zemaat plata po 8milioni i togas mnogu lesno moze da ima podelbi vo timot trebe da ima red se znae koi e koi vo timot Riberi Shwaini i Lahm

nekako nelogicno bi bilo da go dedeme Kroos iako dobra para bi napraile od nego a kako negova zamena bi bil Rode,tesko e da zamine ama nekako na pi*ka mi deluva Kroos iako nee bas nase dete posto kako sto kaza pogore i Gomez zemen e kako golem talet na vremeto koga ni bese pretsedatel Beckenbaer kolku sto znam jas bese negov omilen igrac,sakam da kazem nee igrac od tipot na Muler Shwaini Lahm i Badi koi gina za ovoi dres i bi potpisale za nekoa pomala sima a Kroos moze i da ne zaebe.

Tipicen makedonec ... ja gleda mojta plevna I se moli da izgori , a negovata vekje pepel napraena , Kroos I da ne go prodolzi dogovorot go imame Thiago I Goetze I ne misli deka bez Kroos nekoj ima sansi da ne pobedi ... samo na son druze moze nekoj da ne pobedi duri I tamu tesko ke odi .... taka da idi legni si najpametno ke ti e.

Абе све ова ок,фората е од каде ги добивате тие шпекулации??

НИЕДЕН германски медиум ја нема пренесено таа вест.Претпоставувам дека тоа ти е ископирано од Твитер од нечив акаунт.

Разбирам дека у трансфер период и во ситуацијатата во која што сте,сакаш да веруваш на сите тие шпекулации кои ве врзуваат со јаки играчи,али реално врска нема тоа....да не се разочараш после.

Ако има нешто,верувај дека ние како фанови преку германските медиуми први ќе знаевме.

А ако мислиш дека е доказ сликата на агентот на Крос со Мојс,и тоа нема врска,пошто тој агент е и агент на Гетце и Ројс,значи од истата менаџмент фирма се,такада ја би рекол дека Мојс разговарал за Ројс не за Крос.

polaku so ebenje dan potpisa za nekoi klub pa so letas ova e politika na sekoi igrac ke se slusneme pak koga ke potpise Kroos,gledam ni gi zetoa mutd site igraci Tiago Lewa Dante pa i ovja ke ni go zemaa edno e sigurno ako Bayern saka da go zaderzi nema da zamine a ako go neice togai drug muabet pravime znaci sve zavisi od nas

Од кај дојде овај падобранец од фан клуб Милан да јаде гомна тука.
Се одложува со договорот за да извади повеќе пари Тони, ако не се изнервираат Кале и Ули па на лето да лета од тимот.

Ова го твитнал оној норвежанецотJan Aage Fjortoft си дига сеа познанство со нешо сите што го знаат демек одбил договорот, коа сите знаеме дека преговарале и самиот Румениге изјави дека сака да остане и се е до парите, да не сакаше да остане тогаш ќе беше проблем.

Според билд Крос барал 8 мил годишно( сеа зима 5) тоа било еден милион повеќе од Геце(7) и два повеќе од Алаба(6). Така да на крај милион помалце или повеќе ќе се среди работава боље да даат по еден милион повеќе у следниве 5 години него да го шитнат летоска за некоја помала сума пошто ќе има уште една година од договорот и да купат некој за големи пари.

Lele rezil ne napravi maliot auuu.. :pos: :pos:

Odi jadi pomija,pred spienje tamam ke ti dojde.

Ballack ne go pustija togas za 15milioni funti a dogovorot mu bese uste za 6 meseci,a ne sega Kroos koj ima godina i pol dogovor.Koga mozea Dortmund silni da se pravat,sto da ne bi Baern ako dojde do takov slucaj? Ama nema da dojde kako dva i dva.

Toa vreme Ballack zamina vo pojaka ekipa,situacijava so Kroos e razlicna za 360 stepeni.

Kako pisuvaa mediumite pred da potpise nov dogovor Alaba, "Alaba ne e zadovolen od pozicijata na koja sto igra,pa zatoa ne saka da potpise i ke odi vo Arsenal.Zagarantirana ke mu bide pozicijata vo sredinata".
Sto se sluci potoa :

Alaba potpisuva do 2018-2019 :D

Ne vi e nesto cudno posledno vreme so igracive i nivnite zaminuvanja?
Pola ekipa ja rasprodadoa.

Soros ni go frlil pikot. :icon_lol:

Ова го твитнал оној норвежанецотJan Aage Fjortoft си дига сеа познанство со нешо сите што го знаат демек одбил договорот, коа сите знаеме дека преговарале и самиот Румениге изјави дека сака да остане и се е до парите, да не сакаше да остане тогаш ќе беше проблем.

Според билд Крос барал 8 мил годишно( сеа зима 5) тоа било еден милион повеќе од Геце(7) и два повеќе од Алаба(6). Така да на крај милион помалце или повеќе ќе се среди работава боље да даат по еден милион повеќе у следниве 5 години него да го шитнат летоска за некоја помала сума пошто ќе има уште една година од договорот и да купат некој за големи пари.

Па сеа е идеално да станеш популарен на Твитер...

Напраи акаунт,стај некое глупо име,твитај на англиски,и после секоја шпекулација у заграда ставај (БИЛД,Гардијан,Газета) и ќе станеш сензација преку ноќ...Поготово ако шпекулацијата ти е поврзана со Јунајтед деновиве...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom