Фан Клуб : Баерн Минхен

• Креатор на темата Креатор на темата 'Никола'
  • Време на започнување Време на започнување
Е ако де, нека изгубат некогаш, и то е за луѓе. :)

I ain't even mad.

Ne go gledav natprevarot,pa ne znam tocno sto se slucuvalo.

E sega procitav sto bilo kako bilo,i prvo sto mozam da kazam e deka Pep ja pretera vo vrska so Javi.

Za ova sum stvarno razocaran.Kako mozes najdobriot DM da go probuvas na alternativni pozicii a na denesniov natprevar igral desen bek!!!Oficijalno centralen,na teren sosema treto.
Igral dve-tri taktiki vo tekot na 90 minuti.

Ne mozam da sfatam zasto probuva nesto nevozmozno i rotira nenormalno vo sred sezona.

Kako i sekoja ekipa bez svoite najdobri igraci,taka i nie sme boranija..

Bez razlika kolku se dobri i ostanatite igraci,ne mozat isto da igraat kako prvotimcite.

Najslab bil Muller,najveke nego go kritikuvaat.
Muller godinava e ocaen,toa e tocno.No,statistikata go pravi dobar.

Muller e takov,faktor X.

Sammer najavi deka mozno e da ja prekinat sorabotkata za zimskiot odmor vo Doha,bidejki nemalo kvalitetni ekipi za odigruvanje na prijatelski natprevari.

Svaka mu cast,odma se potvrdi toa protiv solidna ekipa kako Salzburg.

Pep nema plan B,toa e negovata maana uste od Barselona.

Nashe e da se nadevame.

Iako prijatelska,ova e mnogu seriozen poraz.Vtorata polusezona pocnuva za nedela dena.

Pep nema plan B,toa e negovata maana uste od Barselona.

Iako prijatelska,ova e mnogu seriozen poraz.Vtorata polusezona pocnuva za nedela dena.

Појма немаш!
На Пеп замените против Дортмунд беа најмаестрални замени последниве години!!!
Немал Пеп план Б. Е не, ти имаш...
Паничете како да сме изгубиле 3-0 од Арсенал. ПРИЈАТЕЛСКА Е ОВАА КАЈ ШТО НИКОЈ НЕЈЌЕ ДА РИЗИКУВА ДА СЕ ПОВРЕДИ ПРЕД САМ ПОЧЕТОК НА ВТОРАТА ПОЛУСЕЗОНА!

Пеп ако сака нека си игра курташак со овакви смешни формации, се додека не почнат ОФИЦИЈАЛНИТЕ утакмици

Реално од утакмицава може многу работи да научат...

Не е ништо страшно,али за недела дена играме со Гладбах и таму може да се десат смешни работи ако и 30% од ова што го играа денес го изиграат таму...

Мене само ме плаши тоа што уопште немаа ритам денес,никаков буквално....значи 0 беше све,сите до еден!!

Пеп не само шо има план Б, туку има и план Ц, Д, Ф... Врати се назад низ утакмиците и види колку пати измените на Пеп ги решиле тие утакмици.

Sent from my Galaxy S4 using Tapatalk

Oстај не му докажувај, Пеп ќе си ги троши џокерите со плановите на пријателска :tapp:

Не бев во можност да ја гледам, ладен туш добив кога го видов резултатот. :D
Како и да е, на пријателски тест меч никој не сака да ризикува со повреди и слични ствари. Секако дека пораз не се очекуваше, но подобро сега за да научат кај грешат отколку подоцна, и дека ако си играш курот-ќе го јадеш истиот, независно колку си добар.

1549541_760851647275694_1173402183_n.jpg

:pos: :pos:

Пробува лудиов нешто , се надевам ке има полза од тоа.
Без лидер во тимот(Швајни,Рибери,Лам) се како муви без глави.

1018553023-fanclub_hoenss_sampi_01_20140119-171803-Poef.jpg

Денес биле во посета на фан-клуб на Баерн,цела управа и Пеп....

Хенес изјавил дека со гордост може да каже дека Баерн е моментално најдобриот клуб во светот,и дека е клуб кој има одлична иднина,и успеси кои допрва ќе доаѓаат...

Се извинил што погрешил во врска со данокот.

Пеп исто вчера изјавил дека на утакмицата со Салзбург наменски експериментирал со 3-4-3 формацијата,за која сакал да види како ќе функционира....

Мој совет е нека не си игра курот со таква формација,тоа ни у Барса не му успеа ко што треба.Али добро што виде на дело што се дешава дури и против просечни тимови со таа формација.

Денес и покрај слободниот ден Рибери и Робен тренирале за да бидат спремни за со Гладбах!!!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom