Фан Клуб : Баерн Минхен

• Креатор на темата Креатор на темата 'Никола'
  • Време на започнување Време на започнување
Во сабота играме со Салцбург од 16ч., исто време играат и Македонија - Унгарија. :mad:

Паднало наводно одлука летово да се донесе светска класа централен дефанзивец....

Бадштубер би се дал на позајмица за да ја поврати формата од пред повредата за која реално ќе му треба време да бидеме искрени...

На ДВБ изглеа нема да му се продужи договорот што е исправно.

Такада остануваме само со Данте и Боатенг...Иначе кандидати се Давид Луиз,Тиаго Силва,Пике...

За мене Луиз и Пике не се добра опција...Тиаго Силва дефинитивно али многу пари ќе бараат плус и он не е млад толку.

Тиаго Силва оваа година ќе биде 30 години, не ми се верува да лупаат толку голема пара на него. Јес да Данте беше на исто годиште, али го купија за само скоро 5 милиони

Тиаго Силва оваа година ќе биде 30 години, не ми се верува да лупаат толку голема пара на него. Јес да Данте беше на исто годиште, али го купија за само скоро 5 милиони

Многу тешко се наоѓа добар централен бек денеска....

Данте беше чисто бинго!

Обично или се прескапи и преценети,или па млади и сеуште недокажани...

На прсти се бројат бекови со константно добри перформанси на високо ниво.

Ајде поздрав и среќен роденден нека му е. И пак да го критикувате! (ко шо знам тестот сеуште не му е поминат :D)
1527057_821186607898032_2061223818_n.jpg

Реален си е дечкото,нема што тука....Колку и да ме нервира,тоа што го прави со Дортмунд у оваа доба на бизнис-фудбал е стварно невероватно и е за целосен респект!!

И вака искрено,ја поише се плашам од комплетен Дортмунд у форма него ли од Реал....Далеку поквалитетна колективна игра има Дортмунд од Реал,како у одбрана така и у напад што се покажа лани....

Шо се случува на утакмицава? Толку ли се очајни?

Неможам да ја гледам, на работа сум :(

Sent from my Galaxy S4 using Tapatalk

Глупости живи.....курот си играат...

Пеп ко прв пат да стапнал у Баерн.Незнам како не може да сфати некои работи,а тоа е дека Мартинез никад нема да може ко десен бек да игра,дека со 3ца у одбрана НЕ ФУНКЦИОНИРА тоа у Баерн....

И уште Хојбјерг го стаил како ДМ,дететео 2 утакмици нема изиграно...

Што праеле у Доха да ги прашаш 10 дена....

Ред Бул ни праат ала Дортмунд,и нашава тактика праи да изгледаат исто ко Борусија Дортмунд...просечни играчи изгледаат ко суперѕвезди ебате.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom