Фан Клуб : Баерн Минхен

• Креатор на темата Креатор на темата 'Никола'
  • Време на започнување Време на започнување
Не баш, 5 екипи го имаат направено тоа досега. Последните се Реал Мадрид пред 2 сезони.
Освен ако освојување на ист број бодови е рекорд. Ако збориш за интерен рекорд, тоа е веќе друга ствар :D
Е баш ова ми фалеше да го допишам.:) Баерн да освои за првпат 18 поени.:cool:

Neuer, Dante, Thiago, Ribéry, Mandzukić, Boateng, Götze, Lahm, Müller, Alaba, Kroos.

Something is fishy со Пеп и Хави во последно време, мислам дека Пеп е заљубен у Тиаго.:confused:

втора утакмица не игра Мартинез а не е нешто пренаигран да речеш дури и коа играше Пеп го играше повеќе како 8ца него како ДМ

Не му треба за оваа утакмица....Јаја Туре е суспендиран,топка нема да пипнат Сити....

Плус цела дистрибуција им иде преку Туре,такада нема да се толку опасни,а и рачунам Лам да се уклучува у средина како ДМ....

Од тие причини мислам дека не го игра Мартинез.А и нормално сака што поише да го разигра Тиаго.

втора утакмица не игра Мартинез а не е нешто пренаигран да речеш дури и коа играше Пеп го играше повеќе како 8ца него како ДМ
Секогаш кога играше Мартинез или го мрдаше напред назад, а најчесто играше понапред оа Лам, и тоа шо не го сфаќам понапред од Тиаго.:confused: Ај све ќе сфатам шо напрај Пеп милијарда работи шо не се објаснуваат сезонава, ама ова не го сфаќам. Ај Мартинез да е трупец без техника како Тимошчук, ама не е, сеа техниката на Клинт Бускец ја нема, али не е далеку.

Се слагам со Ченто, го нема Туре, а реално мислам дека Тиаго има 2 пати повеќе техника од Мартинез

Се слагам со Ченто, го нема Туре, а реално мислам дека Тиаго има 2 пати повеќе техника од Мартинез
Има, точно. Али не е мерило дали тоа Тиаго е подобар ДМ од Хави, пошо реално Тиаго е технички најдобар у тимот. Ама Мартинез дава подобра потпора на одбраната, интилегентно пресекува пасови, и ѕвер е у воздух.

Има, точно. Али не е мерило дали тоа Тиаго е подобар ДМ од Хави, пошо реално Тиаго е технички најдобар у тимот. Ама Мартинез дава подобра потпора на одбраната, интилегентно пресекува пасови, и ѕвер е у воздух.

Да дефинитивно,али кога имаш потреба од тој тип на играч....

Пеп верува смета дека вечерва немаат потреба од тој тип на играч,и дека ќе пројдеме и вака.А реков од кој причини и ја мислам дека немаме потреба....

Плус Лам ке помага ко класичен ДМ.Сити не се тип на екипа ко Дортмунд, не прават таков пресинг,односно не се научени да ја бркаат топката такада би требало и со овој состав да немаме проблеми.

Еееее и ние еднаш да видиме како е против Демикелис у одбрана да играш :pos:

Шала на страна,али Мичо еве го си се намести,пак си игра ЛШ,кур го боли....И нокаут ќе игра...

Штета.

Сакав да ги пратат дома со минимум 5 парчиња ама запреа, сега ќе се влечат ко црева вака...

Шити гол ни дадоа, многу се опуштивме.

Коа и Манџо почна да дрибла јасно ти е дека почнаа да си го играа курот...:pos:

Нормално е такво нешто,али Пеп психопатон се напна мислам дека падна голот за Сити...Многу ме потсеќа на Јуп у понашањето на моменти.
--- надополнето: 10 декември 2013 во 21:39 ---
Штета.

Сакав да ги пратат дома со минимум 5 парчиња ама запреа, сега ќе се влечат ко црева вака...

Реално немоеж да очекуваш поише....Ја решија утакмицава пред да почне,сеа ќе ја успијат у второ со уште еден гол и Пеп ќе напраи измени.

Многу повреди,многу утакмици имаат,мора претпазливо...

Рафиња не игра?
tumblr_m0fbvky7so1r1r1u9o1_400.gif

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom