Фан Клуб : Баерн Минхен

• Креатор на темата Креатор на темата 'Никола'
  • Време на започнување Време на започнување
И тоа игравме без Мартинез, Швајни, Лам и Робен, носителите на тимот.

article-2519609-19E585F400000578-413_634x424.jpg

Coach Pep Guardiola, während der einseitigen 90 Minuten im Weserstadion gewohnt engagiert, zog den Hut vor Ribery und dem Rest seines so erfolgreichen Teams. Der Katalane gab sich nach der Partie geradezu ehrfürchtig: "Ich danke meinen Spielern für diese Leistung. Heute war es eine Ehre, ihr Trainer zu sein."

„Денес беше чест да си тренер на овој тим“...

Mittelfeldspieler Toni Kroos relavierte den Erfolg insoweit, "dass es die Bremer auch phasenweise leicht gemacht haben".

„Вердер ни ја олесни работата“...

Coach Pep Guardiola, während der einseitigen 90 Minuten im Weserstadion gewohnt engagiert, zog den Hut vor Ribery und dem Rest seines so erfolgreichen Teams. Der Katalane gab sich nach der Partie geradezu ehrfürchtig: "Ich danke meinen Spielern für diese Leistung. Heute war es eine Ehre, ihr Trainer zu sein."

„Денес беше чест да си тренер на овој тим“...

Mittelfeldspieler Toni Kroos relavierte den Erfolg insoweit, "dass es die Bremer auch phasenweise leicht gemacht haben".

„Вердер ни ја олесни работата“...

Вердер и Шалке пред некоја сезона беа страшно заебани екипи за играње....

Денес мизерии.

Мора да превземат нешто и да се појачаат.Очигледно се лошо раководени.

40 натпревари без пораз во Бундес. 40-кава со стил ја означија. :) (мислев 39ти натпревар беше овој)

До сега само против Челзи во Супер Купот бркавме резултат цела сезона. Тоа маклу ме плаши, како ќе се снајдат во ситуација во нок аут фаза ако први примиме гол. Лани со Арсенал за малку низ нос ќе ни излезеше тоа.

Јас да сум Пеп сега на Светското ќе им речам прво да си дадат автогол во 1ва минута па да почнат да играат :pos:

До сега само против Челзи во Супер Купот бркавме резултат цела сезона. Тоа маклу ме плаши, како ќе се снајдат во ситуација во нок аут фаза ако први примиме гол. Лани со Арсенал за малку низ нос ќе ни излезеше тоа.

Јас да сум Пеп сега на Светското ќе им речам прво да си дадат автогол во 1ва минута па да почнат да играат :pos:

Па реално у многу утакмици сезонава први примавме гол па после ги вртевме...

Е сеа ЛШ е друго,притсокот е друг,али не ме плаши тоа.Плус Пеп е мајстор за нокаут фаза у ЛШ.

Ќе примиме сигурно по некој гол тогаш,но ако се детерминирани секогаш можеме да дадеме поише!

се исплашиле навивачиве на Сити

887638_Manchester_City.jpg

:)

Го варат гравот нафташиве.....:pos:

Да немавме после тоа светско клубско вреди онака едно прописно плескање да им се удри,али вака незнам.....плус и толку повредени што имаме...

Они нареден викенд имаат утакмица со Арсенал такада можно е да настапат со комбиниран состав..

Знаејќи го Пеп мислам дека лошо им се пишува на Сити.:D

Ова е вежбано 100 пати, посебно што Баерн на корнери многу ретко изведува со краток прв пас. Изгледа заради резултатот видоа шанса да го пробаат. Спазете го Алаба како го сочека Рибери да влезе во 5 метри

Ауууу какво дупење му мавнал Пеп на еден шпански новинар :pos::pos::pos::pos:

Незнам дали се зајадени нешто,али ептен глупак го напраи...

Мислам дека прашањето на новинарот е дали мисли Пеп дека вториот дел од сезоната у Бундес може да биде досаден ради предноста кој ја има Баерн...И следува одговорот на Пеп

07:58 :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom