Фан Клуб : Баерн Минхен

• Креатор на темата Креатор на темата 'Никола'
  • Време на започнување Време на започнување
Треба да се варди тој ќе биде еден од клучните против борусија дортмунд

558929_476024275843567_1783331992_n.jpg

2ца џанаци ;)

Hojberg rastura za Danska do 21 godina. :D Mora pozajmica u jak tim u bundesligata, 2-3 godini.

Pep i Williams.(y) Pep e najjaka javna licnost u Germanija.

Братот на Рибери, Стивен Рибери (19 год.) започнал да тренира со младинскиот тим до 19 години.

Кој ќе ја праи темата за со Дортмунд....ќе дојде време полека за отварање.....:vozbud:

Кој ќе ја праи темата за со Дортмунд....ќе дојде време полека за отварање.....:vozbud:

Мислам дека нема потреба за отварање тема и онака слабо се пишува на темата Бундеслига така да може таму да пишуваат фановите од фан клубот Анти Баерн Минхен.

Обавезно треба да се отвори,поинтересна утакмица е од Реал-Барса едно 3 пати....бар од фудбалски аспект.

Јас ќе ја отворам за мое сефте ако сакате, белки сум среќа!

Робен ги егзекутирал јапонците во препознатлив стил.

Читав на milannews.it пред некој ден дека Пеп бил заинтересиран за Тиаго Силва.

Епа ако го земете овој ја ви гарантирам дека ќе следува доминација на Баерн.

Тиаго е тип на играч што ќе ја држи цела одбрана на Баерн и ќе му дозволи на Пеп да ги праи екскурзии со офанзивните фудбалери.

Злато е дечково, штета ќе биде ако не освои ништо позначајно во кариерата.

Читав на milannews.it пред некој ден дека Пеп бил заинтересиран за Тиаго Силва.

Епа ако го земете овој ја ви гарантирам дека ќе следува доминација на Баерн.

Тиаго е тип на играч што ќе ја држи цела одбрана на Баерн и ќе му дозволи на Пеп да ги праи екскурзии со офанзивните фудбалери.

Злато е дечково, штета ќе биде ако не освои ништо позначајно во кариерата.

Ааааа немам што да додадам....Тотално се согласувам...

Ама како што сум запознаен,прво ако го продаваат ПСЖ ќе има страшна конкуренција за зимање,плус ко што имам читано има желба и у Милан да се врати

Дечки праам вовед за со БВБ, give it a go?

Не ја отворам додека нема барем шпекулации за составите, но со оглед на тоа дека Пеп е кај нас, може и Рафиња да игра лажна 9-ка :pos:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom