Фан Клуб : Баерн Минхен

• Креатор на темата Креатор на темата 'Никола'
  • Време на започнување Време на започнување
Со секој поглед на секој поединечен трофеј од сликиве погоре ми доаѓа сликовито сеќавање од финалињата/последните утакмици. А кога ќе ги видам сите наеднаш, прославата на Мариенплац е неизбежна. Дождот беше премал за да ги запре навивачите.

Нојер најјак на прославата! :pos:

Да не испадне нешто дека сеа тука провоцирам,али искрено не би ме чудело и годинава пак некои безобразни работи да напраиме со Пеп....као ЛШ на пример....:rolleyes:

Шала на страна,у едно сум убеден,а тоа е дека со Пеп зимаме ЛШ дур е он тука па што сака нека е...мислам и он дека не си иде без ЛШ...такада спремајте се за 6ката :vozbud:

Нови спонзори нешто спомнаа... Газпром?

СТРАШНА ПОДРШКА ЗА УЛИ....3 минути аплауз ко на утакмица,сите на нозе.....се расплаче Ули.

734426_543644525723166_1613855130_n.jpg

Нешто многу го фалеше Кале, ако мора да се повлече мислам дека тој е наследникот

Операцијата над Швајни завршила доста добро што значи дека нема да паузира колку што претходно се очекуваше. (y)
Јас само се надевам дека конечно ќе се опорави од таа повреда и ќе може да игра нормално.

Ciganot Pedro so klizacki start direktno v koleno i Javi go napustil treningot!!!
--- надополнето: 15 ноември 2013 во 11:52 ---
1460308_553407061409669_1627536413_n.jpg

На Bambi Awards 2013, Пеп представен како тренер на најуспешниот клуб во светот од Роби Вилиамс, а Пеп го најави Јуп.

Pep: "I can't top what you did. Your achievements will be sacred in the history of football. You have given me a perfect team. For me personally, you are a real role model. Jupp is a legend in Germany and every child in Spain knows who he is too.”

Роби Вилиамс се пофалил и на Твитер:
Oh my god... It's me and Pep @bambi's!! RW x
558929_476024275843567_1783331992_n.jpg

Ciganot Pedro so klizacki start direktno v koleno i Javi go napustil treningot!!!

Прво Торес, па сега Педро. Не ми се верува. :facepalm:
Еве и една добра вест околу повредиве, колку за компензација:
Швајнштајгер се враќа на почетокот од Јануари поточно 6-ти и ќе патува со тимот на тренинг кампот во Катар.

http://www.dfb.de/news/de/d-bundesl...g-januar-wieder-voll-einsatzbereit/48996.html

На Bambi Awards 2013, Пеп представен како тренер на најуспешниот клуб во светот од Роби Вилиамс, а Пеп го најави Јуп.

Pep: "I can't top what you did. Your achievements will be sacred in the history of football. You have given me a perfect team. For me personally, you are a real role model. Jupp is a legend in Germany and every child in Spain knows who he is too.”

Роби Вилиамс се пофалил и на Твитер:
Oh my god... It's me and Pep @bambi's!! RW x
558929_476024275843567_1783331992_n.jpg

:pos: :pos::pos::pos::pos::pos:

Лелееее Пеп го вовлекле германциве и у шоу-бизнисот....

Аууу колку сум се смеел коа искочи наградата да ја представи за Јуп и тоа на германски што го читаше....греота чоекот не е ни 6 месеци го извадиле пред толку луѓе да збори.

Сега што е со хави ќе паузира или не

Ништо страшно, сега само ќе го пропушти првиот пријателски натпревар за Шпанија. Во вториот пријателски натпревар ќе може да игра.

Ништо страшно, сега само ќе го пропушти првиот пријателски натпревар за Шпанија. Во вториот пријателски натпревар ќе може да игра.
Treba Baern da pobaraat da se vrati..Kakva prijatelska,kakvi bakraci.

Malce i ona starono drtalo da ima oset,da ne go forsira koga ne treba.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom