Фан Клуб : Баерн Минхен

• Креатор на темата Креатор на темата 'Никола'
  • Време на започнување Време на започнување
Мислам дека ќе му ја дадат, ама онака лично неволно, само за да нема бура реакции и демек Еве, реални сме т.е да се исперат од срањата од претходно

Мислам дека ќе му ја дадат неволно, само за да нема бура реакции и демек Еве, реални сме т.е да се исперат од срањата од претходно

Оваа награда ја доделуваат новинари од цела европа,значи по еден новинар официјален представник од држава членка на УЕФА преку електронско гласање во живо...

Такада до вечер до последно нема да се знае кој ќе ја добие...Ќе гледаме вечер у живо.

Поентата ми е,на новинарите е....Е сеа има тука и политика доста...

Швајни - Мартинез

Робен - Геце - Рибери

Манџукич

Зарем толку му е тешко на Пеп овие да му играат првата постава натака ц ц ц

И за Милер би било убаво да има место во првата постава. Дечкото каде и да го ставиш во последната третина чуда прави. Има неверојатен осет за игра.

SKY INFO: Upravo na probi 'votinga' u Monacu, Ribery daleko najvise glasova imao!

Cekaj be kaj se zaletuvate,kocite!

Ribery da osvoi a Messi vo polufinaleto zaboravivte sto napravi?
Za vo finaleto ic muabet ne mi se pravi.

Kako toa Messi ne go racunate za realen kandidat da ja osvoi nagradata?

Ribery poveke napravil ccccc.

Kakvi gluperdi se tie sto mislat deka Messi zazluzuva da ja osvoi nagradata..Na primer eve taze e onoj Lu a ima uste nekolku kandidati.

Messi se izgubi nacisto vo nokaut fazata so privremeni blesoci ali sta ces,ocite ne im gledaat podaleku.

Ako realno glasaat Messi treba da bide na dnoto.Ronaldo podobra igra prikaza.

Inaku Kika nema da prisustvuva izgleda,dali e toa jasen znak deka pak ke izgubi? :icon_lol:

Koga e dodeluvanjeto i kje go ima li nekade na TV ?

Добро кој е типов што влече?

Би..Бефн... Бенфика :pos:

За херојски настапи не се добиваат награди, за почеток може нешто полесно за да се воиграме со Пеп...
--- надополнето: 29 август 2013 во 18:31 ---
Ете... Колку да не даваат чат-пат на ТВ :P

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom