Фан Клуб : Баерн Минхен

• Креатор на темата Креатор на темата 'Никола'
  • Време на започнување Време на започнување
Aбе ви викам јас Милер да го пуштите да има кој да даде гол. :D

Добро не ми е јасно значи ова со пеналиве... После Робен нема човек за пенали да речеш „нормално“ дека е сигурен изведувач... Кој не се проба се не знам.

А денес може да победиме само со некој индивидуален потег инаку 0:0 е макс или евентуално може и на шашма да ни го бапнат.

Мора да смени нешто Пеп, Милер и Кроос во некоја варијанта да влезат...

Мора да смени нешто Пеп, Милер и Кроос во некоја варијанта да влезат...

Кога сум прав - прав сум :cool:

Колку е подиректен Милер човече, ја убија од од пимплање а овој за 5 секунди во 3 шанси влезе...

Полета Робен, секоја чест. Значи требало само мразот да се скрши. :)

А денес може да победиме само со некој индивидуален потег инаку 0:0 е макс или евентуално може и на шашма да ни го бапнат.

Не, не Робен е само нормален играч... :cool:

Ептен некако ни пасува Робен значи. Не знае ништо нормално да направи. Не може гол од пенал да даде за да освоиме ЛШ. Не, мора да е во 90 после пас од 300 метри... Како што ние не може нормални натпревари да си играме кај што тепаме лагано 3:0 во ЛШ :pos:

Овоа е тимот шо газеше лани, плус надополнет со Мартинез. Нека се свести Гвардиола и нека не мудрува многу.

На Рибери не му се излегуваше а? Хаха... која легенда.

Колку е подиректен Милер човече, ја убија од од пимплање а овој за 5 секунди во 3 шанси влезе...

This. Затоа Милер е толку ефикасен , игра едноставно, брзо и за тимот. Попасни станавме откако влегоа Крос и Милер.

Рибери е цар, не за џабе почнаа да велат Bavaria has a King again. Голот кога го постигна и прославата, кога го изменија одмавнуваше со прстот како да не сака да излезе и потоа се насмеа до 6ка како смајлиово :icon_mrgr:
Робен е класа.

Прво полувреме очај, незнам која е финтата со 123123123 менување на позициите на играчите , затоа 70% Пеп дреме покрај линија и објаснува кој каде треба да игра. Швајни е лимитиран на таа позиција што ја игра. Наредна недела играме против Челзи , а визионерот изгледа ќе експериментира цела сезона.

Пред 2 години т.е првата сезона на Јуп овие утакмици завршуваа нерешено... и затоа тогаш БВБ беа шампиони

Тончи и Томче се 100% вкомпонирани во тимов. Класата на Геце и Алкантара е јасна само ќе потрае додека се вклопат 100%.

Пеп би требало да може да извлече веќе по некој заклучок од досегашниве натпревари. Тоа во прво полувреме беше „нов“ Баерн. Во второ беше стариот, директен Баерн. Има среќа што наследи фантастичен тим кој е кадарен набрзина да сврти натпревар, инаку ќе имавме 3-5 бода до сега и ќе се смеевме.

Почнувам да се сомневам во пимплањево, јасно дека сака да го направи тимов поофанзивен ама се надевам идејата не е да ги успие противниците... Челски ќе е прав тест во право време.

П.С: Кај е бе Хави? Аман и Данте касно се приклучи на подготовкиве па сепак е во прва...

Пред 2 години т.е првата сезона на Јуп овие утакмици завршуваа нерешено... и затоа тогаш БВБ беа шампиони

Пред 5 години овие утакмици тогаш пак ги губевме и ВФЛ беа шампиони.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom