Фан Клуб : Баерн Минхен

• Креатор на темата Креатор на темата 'Никола'
  • Време на започнување Време на започнување
Poddrska za clenovite pogore ,KAMPFEN KAMPFEN!

:icon_lol:

Imate i translate,ako ne ke prasate,ne izigravajte selski fraeri.

.. е, не ми се верува. Баш за ова горе спомнав во друга тема. Ко кај шпанците, влагаш во фан клуб и сите на шпански зборат, сеа незнам што ѓавол ме натера да видам што се случува со Баерн и страшно ме изритира сликава. Како и да е, ваша работа, ама ваљда сите германски не разбирате до тој степен? :mad:

Па не влагај во фан клубов. Сигурно нема да ни фалиш. Па и плус камфен судкурве минхен тоа барем можеш да разбереш.

Епа кој ви е крив ко не сте гледале цртани ко мали на ертеел цвај со германска синхронизација. :D
Тоа погоре е Ultras do not have to stop, fight Sudkurve Munchen.
И ти ли од таму научи :pos:
Не ми се веруваше дека секој ден со гледање на цртани од 1 до 4 ќе научам да ги разбирам :pos:

Геце прва :vozbud:

Neuer - Dante, Thiago, Ribéry, Mandzukić, Robben, Boateng, Götze, Lahm, Alaba, Schweinsteiger

1230006_722506464432714_2068852226_n.jpg

Гетце и Тиаго во прв тим.

Ауу скоро најдобриот состав, да е фит Мартинез наместо Тиаго и тоа е нашата најдобра 11-ка

Цц го нема Милер а јас го пишав гол да даде. :facepalm:

Дај кажете барем на клупа дали седи или да го џиткам листот? xD

Цц го нема Милер а јас го пишав гол да даде. :facepalm:

Дај кажете барем на клупа дали седи или да го џиткам листот? xD

Милер и од клупа ќе даде гол, чувај го таму немој да си го фрлил. :)

Мартинез кога ќе почне да стартува? Се надевам дека ќе можам барем прво полувреме да го гледам. Гетце и Тиаго заедно во прв тим, ќе има магии. Плус и Рибери и Робен. :)

Мартинез кога ќе почне да стартува? Се надевам дека ќе можам барем прво полувреме да го гледам. Гетце и Тиаго заедно во прв тим, ќе има магии. Плус и Рибери и Робен. :)

Мартинез требаше уште денес ама обновил некоја повреда деновиве.

Германци каде да ја видам стартната постава на Волфсбург против Маинц ?

Колку е сменет Робен ц ц ц

До пред 2 години се бунеше и квичеше на секој грешен пас до него, сега прави само (y)

Многу некако се статични напред и доста непрецизни долги топки од пола терен дадоа... Колку длабоко стојат Нирнберг ќе мора подинамично за да се разбијат.

Инаку мислам дека вака играме во споед:

---------Боа---Швајни---Данте
-----Лам------------------------Алаба
Робен--Геце--Манџо--Тиаго--Рибс

И тоа и Боа го гледам нешто околу Робен се почесто :pos: Лам дефинитивно во средина повеќе отколку назад и на крило. Данте, Швајни и Тиаго главни подавачи, Рибс стандард лево...

Очај сме.
Една акција не направивме. Ни дадоа гратис пенал не го искористивме. Одбрана тапа. Со ваква поставеност и игра ако се паметни Челзи ќе не силуваат.
Данте и Швајни .одбрана другото се напред.

Играме како МУВЛИ. Поставеност попара, не се знае кој каде тера.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom