Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Пишете нешто ебаве.
Koлку е само досадно веќе за трансфери кај нас, едноставно ако сакаат некој играч го зимаат и тоа. Пеп изјавува дека го сака Тиаго и одма на тацна
Нити пак ние да имаме желба за некој играч(osven Ozil na spaso) т.е. да си играме менаџер ние фановите и планови да правиме
Анивеј изгледа дека управата и ултрашите се близу до постигнување на договор и нема да гледаме театарска атмосфера на алијанз.
Пеп: Еееј... како сте ги тренирале вака играчите досега бе? Јас ќе ви кажам "нов" начин, пошто вие очигледно не знаете.Pep se bunel zasto nemale doktori na treninzite...
Wolfarth mu objasnil deka podobro e da go trosi vremeto vo kancelarija i deka negovite rezultati se najdobri vo klubskiot fudbal t.e najmalku povredeni igraci so muskularni problemi.
Neka si gleda taktikata,fitnesot i povredite neka gi ostavi na drugite.
.. е, не ми се верува. Баш за ова горе спомнав во друга тема. Ко кај шпанците, влагаш во фан клуб и сите на шпански зборат, сеа незнам што ѓавол ме натера да видам што се случува со Баерн и страшно ме изритира сликава. Како и да е, ваша работа, ама ваљда сите германски не разбирате до тој степен?![]()