Фан Клуб : Баерн Минхен

• Креатор на темата Креатор на темата 'Никола'
  • Време на започнување Време на започнување
1005808_503225236431762_332096146_n.jpg

Neuer,Lahm,Dante,Boateng,Alaba,Sweini,Martinez,Gotze,Robben,Ribery,Mandzukic.
Е таа банда да ја видам еднаш сакам. Али поеќе би Милер, али чисто да ги видам една партија да изиграат. Сепак шо и да извади Баерн сега е врв.

Мислам дека таа тајфа ќе ја гледаме против јаки екипи, не е Пеп глуп

Пишете нешто ебаве.
Koлку е само досадно веќе за трансфери кај нас, едноставно ако сакаат некој играч го зимаат и тоа. Пеп изјавува дека го сака Тиаго и одма на тацна :pos:
Нити пак ние да имаме желба за некој играч(osven Ozil na spaso) т.е. да си играме менаџер ние фановите и планови да правиме :icon_mrgr:

Анивеј изгледа дека управата и ултрашите се близу до постигнување на договор и нема да гледаме театарска атмосфера на алијанз.

Pep se bunel zasto nemale doktori na treninzite...
Wolfarth mu objasnil deka podobro e da go trosi vremeto vo kancelarija i deka negovite rezultati se najdobri vo klubskiot fudbal t.e najmalku povredeni igraci so muskularni problemi.

Neka si gleda taktikata,fitnesot i povredite neka gi ostavi na drugite.

Пишете нешто ебаве.
Koлку е само досадно веќе за трансфери кај нас, едноставно ако сакаат некој играч го зимаат и тоа. Пеп изјавува дека го сака Тиаго и одма на тацна :pos:
Нити пак ние да имаме желба за некој играч(osven Ozil na spaso) т.е. да си играме менаџер ние фановите и планови да правиме :icon_mrgr:

Анивеј изгледа дека управата и ултрашите се близу до постигнување на договор и нема да гледаме театарска атмосфера на алијанз.

Ова ме радува. Треба да гори Алијанц бе ко' ќе игра Баерн. :icon_mrgr:
Pep se bunel zasto nemale doktori na treninzite...
Wolfarth mu objasnil deka podobro e da go trosi vremeto vo kancelarija i deka negovite rezultati se najdobri vo klubskiot fudbal t.e najmalku povredeni igraci so muskularni problemi.

Neka si gleda taktikata,fitnesot i povredite neka gi ostavi na drugite.
Пеп: Еееј... како сте ги тренирале вака играчите досега бе? Јас ќе ви кажам "нов" начин, пошто вие очигледно не знаете. :D

Пеп ќе му објаснува на Волфарт како да работи :pos: :pos:

Утре очекувам тешка утакмица али очекувам и сигурна победа на домашен терен....Добро ќе биде за мотивацијата и самодовербата на играчите.

После тоа у среда со Фрајбург у гости играме.Незгодни се увек али не би требало да има проблеми.

Па у петок со Челзи.Е тоа ќе биде јака утакмица.Ги глеав Челзи со Вила....Ни они уште не се на врвно ниво такада неам некој страв посебно.

Martinez povtorno ja obnovil povredata sto ja zadobil koga igral za Spanija.Zatoa luti bea Kalle,Sammer itn...
Pep izjavil deka Del Bosque go pocituva,negov fan e a voedno i super trener pa se nadeva deka ke gi resat malite problemi(sigurno za situacijava so Martinez).

Gotze skoro pa fit bil,ke dobie nekolku minuti.

Pep premnogu zadovolen od Minhen . :-)

Zenit 30milki za Mandzo dali ponudile ili samo spekulacija ne znam.

Neka go cuvaat Gotze za so Chelsea,a protiv Freiburg "rezervniot tim" treba da go pustat.

.. е, не ми се верува. Баш за ова горе спомнав во друга тема. Ко кај шпанците, влагаш во фан клуб и сите на шпански зборат, сеа незнам што ѓавол ме натера да видам што се случува со Баерн и страшно ме изритира сликава. Како и да е, ваша работа, ама ваљда сите германски не разбирате до тој степен? :mad:

.. е, не ми се верува. Баш за ова горе спомнав во друга тема. Ко кај шпанците, влагаш во фан клуб и сите на шпански зборат, сеа незнам што ѓавол ме натера да видам што се случува со Баерн и страшно ме изритира сликава. Како и да е, ваша работа, ама ваљда сите германски не разбирате до тој степен? :mad:

Шпански пак ок,ама Германски :cautious:

Епа кој ви е крив ко не сте гледале цртани ко мали на ертеел цвај со германска синхронизација. :D
Тоа погоре е Ultras do not have to stop, fight Sudkurve Munchen.

зошто шпански пак ок, ама германски???
заради сериите? fuck logic

тука има дечки што живеат во Германија, а вестите ги читаме на германски, не знам шо ви е чудно

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom