Фан Клуб : Баерн Минхен

• Креатор на темата Креатор на темата 'Никола'
  • Време на започнување Време на започнување
Место да си дадевме гол од една од тие 3-4 100% шанси ние се трескаме последни 10 минути.

На Швајни му е потребен Хави до него како кашкавал што и треба на шарска.

Назад слична приказна како со Гладбах. Многу високо е поставена играта, кога ќе изгубиме топка со еден длабок пас во пронцип не еб@т...

хахаххаха звер е бе Ману како појде со глава да ја мава како да нема утре :pos:

Вториот тим ни гази во регионаллигата. Имаат 8 од 8 со гол разлика 29:3.
Хојбјерг е повреден веќе 2 недели.

Инаку за вчера не бевме нешто посебно. Како и да е 3 бода си се 3 бода.

Вториот тим ни гази во регионаллигата. Имаат 8 од 8 со гол разлика 29:3.
Хојбјерг е повреден веќе 2 недели.

Инаку за вчера не бевме нешто посебно. Како и да е 3 бода си се 3 бода.

Хајнкес таму да не замина? :D

А за вчера Ноер си кажа јасно : “We were determined to win today and come away with the three points. We weren’t here to play pretty football or celebrate the game, we wanted our second Bundesliga win of the season, and we’ve got it.”

Тоа е тоа што се очекува од вакви понезгодни гостувања. Јас сум засега задоволен и од игра и од резултати. Вчера малку второто ја затупеа ама потоа пак се оправија.

Erik Ten Haag e masina.Uspea da se plasira vo prvata holandska liga so negoviot tim za da potoa ja prifati ponudata na Baern da bide trener na vtorata ekipa vo 4-ta liga. (y)

Rezultatite ovaa godina govorat kolku ke go bide Scholl za trener.Kolku sto Maradona ke stane uspesen tolku i toj.

Iako non stop se povreduvaat igracite,za pobedite nema zima :D

Ima pojaka celavica i od Sammer. :D

Неам гледано цела утакмица само хајлајтси и од коментари што читам Ранкович и Грин газат по крилата. Формацијата мислам дека ја игра таа што ја форсира Пеп 4-1-4-1, првиот кец беше Хојбјерг нашиот најголем талент кој е повреден. :D

Самер ја критикувал шпанската федерација заради Мартинез , изгледа не дека Пеп не го планирал ама бил уништен од патувањето до Еквадор и назад. Плус и доцна се вратил.

Ноер од што му е досадно,немора да измислува топла вода....

Работничка победа....Дадоа гол,и им ја скрија топката после.

Сепак,вака нема да се проаѓа против екипи у ЛШ у нокаут фаза.Треба уште воигрување....

Проблем е со Шаќири на пример на средина...Не е таков тип на играч.Едно губење на топка и одма ни праат контра.А он знае да изгуби топка или да утне пас под притисок.Не е добар таков состав.

Како и да е,победа си е победа...Франкфурт и лани со Јуп коа бевме беа многу незгодни...И тогаш Ноер спасуваше на крајот.

Breno se vrati,navistina se vrati!:cool:

Navivacite na Braunschweig izvukale na vcerasniot natprevar "Gotze is home" , "Without Hoeness you wont be here". :cuc:

Премиера на филмот
Wembley - Football is coming hoam
:cool:
1174642_502182676536018_2026322327_n.jpg

Инаку денес Брено почна со дневни излегувања и ќе биде помошник тренер во Баерн , ама не на првиот .Заедно со Ули се појавиле на пресконференција. Колку и да е немилосрден капиталист Ули за некој работи сепак нема шанси да остави некој играч, дали сегашен или поранешен да пропадне.
Ми текнува кога читав дека кога Герд Милер станал тешка хроника и веќе почнале да се плашат дека ако продолжи со алкохол ќе умре, човекот кој го спасил бил Ули.

Инаку денес Брено почна со дневни излегувања и ќе биде помошник тренер во Баерн , ама не на првиот .Заедно со Ули се појавиле на пресконференција. Колку и да е немилосрден капиталист Ули за некој работи сепак нема шанси да остави некој играч, дали сегашен или поранешен да пропадне.
Ми текнува кога читав дека кога Герд Милер станал тешка хроника и веќе почнале да се плашат дека ако продолжи со алкохол ќе умре, човекот кој го спасил бил Ули.

Не се одржува клуб како Баерн на светско ниво и на врвно финансиско ниво тек така....

Ули можда не е Ајнштајн генијалец но е страшен менаџер,има одлични бизнис контакти со голем број на водечки менаџери и директори на главните компании у Германија,и пред се домаќински работи.Со Румениге се прво пријатели па после партнери...

Не се одржува клуб како Баерн на светско ниво и на врвно финансиско ниво тек така....

Ули можда не е Ајнштајн генијалец но е страшен менаџер,има одлични бизнис контакти со голем број на водечки менаџери и директори на главните компании у Германија,и пред се домаќински работи.Со Румениге се прво пријатели па после партнери...

Тоа домаќинско работење му донесе домашен притвор...

Тоа домаќинско работење му донесе домашен притвор...

Тоа си е лично за него...Он со тоа на никаков начин го нема оштетено или поврзано работењето на Баерн.Тоа се негови лични трансакции хирови желби и честитки.Во тие кругови кога се располага со големи пари,доаѓаат и големи искушенија.Во таква ситација човек може да заебе работа...

И он за тоа е сега на суд.И неможе ништо да се докаже дур не заврши тоа.Нека докаже прво државата па ќе видиме...

Како и да биде,тоа си е негова лична работа и ќе си сноси последици ако треба за тоа.

Баерн е во феноменална финансиска кондиција и оди само на подобро.Тоа е последица на одличното финансиско работење на Баерн во минатите години кога секогаш трошеа колку што можеа и тоа се исплатеше на долг рок.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom