Фан Клуб : Баерн Минхен

• Креатор на темата Креатор на темата 'Никола'
  • Време на започнување Време на започнување
На мене искрено ми е чудно со оглед на тоа кои играчи ги имаме (не знам Геце како ќе игра), НО ако не е Рибери јас искрено не знам кој ќе ги влече нападите напред. Баерн без Рибери е едно 60% понеопасен за напад. 30% се на Робен, 10% од другите

Мислев на финалето со нас што го игравте :) Сега двете екипи со нови менаџери можеби поатрактивен фудбал ќе се игра :)

Па ние и тогаш си игравме атрактивно за разлика од вас.

Сега само разликата ќе биде тоа што нема толку да се затворите ама сепак пак ќе го имаме поседот и повеќето шанси за гол од вас што и не мора да значи дека сигурно ќе ве победиме.

Бадштубер?
Badstuber e Mr.X.Posle godina i pol nadvor od terenite se si mislam deka moze da zavrsi kako Deisler, a i Hargreaves se povreduvase pocesto iako vo Manchester gi dozivea pogolemite povredi za da posle i toj se penzionira.

Toj ima zelba za igranje no dali ke misli prvo na nogata ili na igracot pred nego.Slucajot so Rose NBA koj si imase psiholoski maki i ne zaigra minatata sezona a mozese,me stava vo dvoumenje.

Teska povreda e vo prasanje.Se ocekuva vo Noemvri-Dekemvri da se oporavi i malku po malku da se vrati na terenite,a dali ke uspee se uste treba da se vidi.

Inaku Badstuber-Boateng bi bilo odlicno. (y)

Челзи мислам дека доаѓаат прерано за нас. Мурињо дојде на старо добро познато место и е опкружен со неколкумина од старата гарда на Челзи со кои веројатно добро се разбира и мислам дека многу полесно му е него да ги спроведе своите идеи отколку на Гврадиола во Баерн.

Не знам што прават Челзи подготовкиве ама очекувам Мурињо да си остане доследен и да посвети најмногу внимание на одбраната и да не дупчат на контри. Онака како што сме расштимани позади во моментов... (n)

Криво ќе ми е таа да ја изгубиме само заради тоа што го немаме освоено тој СУпер Куп никогаш...

Моментот на натпреварот...

ipOvyyL688Tew.gif

Што кажуваат вашите индсајдерски информатори,Лиус Густаво ќе си оди и тоа во Арсенал?
Има нешто се шушка као прифатен 15мил понуда од Арсенал.

Што кажуваат вашите индсајдерски информатори,Лиус Густаво ќе си оди и тоа во Арсенал?
Има нешто се шушка као прифатен 15мил понуда од Арсенал.

Ако одел од Баерн ќе одел во тим што игра ЛШ или се бори за ЛШ,а воедно и не останувал во Германија.Арсенал и Челзи наводно се заинтересираните сега за сега.Друго нема ништо.:)

Моментот на натпреварот...

ipOvyyL688Tew.gif

Тер Штеген во позадина ко на Street Fighter... а и си вика: 'Добро бе овие, тројца му пуштија на man marking и пак ги шија...' :icon_mrgr:

Edit: Одбраната на шутот на Крос уште еднаш по којзнае кој пат покажува дека Тер Штеген е доста квалитетен и поседува доста потенцијал. И јас мислам дека ќе биде еден од најдобрите голмани во иднина. И да... грешката против САД не ги намалува квалитетите на голманов, барем не кај мене. Се случува, а и доста млад е.

Против Хановер во втората рунда од купот.

Sto mi tekna edna dobra ideja. :vozbud:
Contento da go sitnat(Liverpool se spomnuvaat) i Gustavo da ostane pa ke konkurira i za lev bek i za kopac.

Ako otidat dvajcata ke nema zamena za lev bek.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom