Фан Клуб : Баерн Минхен

• Креатор на темата Креатор на темата 'Никола'
  • Време на започнување Време на започнување
Еј извини вака,знам дека ќе се изнервираш/налутиш ама Манчестер со просечна екипа почна да освојува титула во Англија,факт.Што треба да значи тоа ?o_O
Или сепак ќе речеш дека екипата е јака ?
Штом почнаа Базел со време да ги пердашат и ги отпаднаа од група,рачунај колку е саатот.Минатава сезона отпаднаа од Реал во 1/8.Не е срамота за еден таков гигант да отпаѓа во толку рана фаза без разлика со кој клуб се среќава?
Сепак го имаа најдобриот тренер на светот како што велевте вие..Штом почна Манчестер да игра одбранбено против посилни екипи сигурно нешто не е во ред.Беа многу моќна екипа,јас тоа не го гледам сега.Ѕвездите или се пензионира или се на залез од кариерата.Носат "фалс" играчи кои треба да ги заменат нивните многу подобри претходници.Повторно ќе речам,извини дечко ама нешто во Манчестер шкрипи подолго време.А и да,еве ти очекуваше Манчестер да заврши во топ3 без разлика на кое место од тие три,нели е тоа некакво потценување за таков гигант или сепак ти е јасно дека во нареднава сезона со многу појак Челзи и со градскиот конкурент,ако завршат во топ 3 би било супер?
Осеќам дека ќе речеш дојде сега Мојс,нов тренер,нова средина..Да тоа го разбирам,но сите тренери одат за инстантен успех.Неуспех си е неуспех.Доколку не ја освои лигата неуспех ќе биде.Доколку не стигне минимум до 1/4 во ЛШ пак ќе биде неуспех.
Сепак е Манчестер,не е Јагодина.

Јас се уште тврдам дека ПЛ е најака лига во светот,пред се поради доста изедначени тимови а и квалитетни играчи.Но,факт е дека Манчестер освоил повеќе титули од Баерн во минативе 10 години во дотичните лиги.А и освојува се уште иако ни одблиску не се квалитетни како што беа, го потенцирав и погоре тоа.
Кога ја изгубија титулата во 93 минута пред година дена исто беа добар просек.Значи две години тимот е на исто ниво,а најсериозен конкурент се во лигата ???
Во клубот Манчестер нешто е труло..(Хамлет)

И за крај,богами испаѓа дека се греота Манчестер,ако изгубат два играчи кои ги сметаа за нови засилувања не успеат да ги донесат.Можеби не толку Стротман,колку што го посакуваа Тиаго но сепак почнаа да ја губат битката со други тимови.Тоа е ти е судбина синко. Памтам илумиус рече дека Манчестер не биле Баерн т.е сакале да бидат фер према екипата,епа жалам ,во овој свет подобро е да си ја завршиш работата ако ти е укажана шанса наречана клаузула,а не да изиграваш поштен. ;)

Ако Кале,Ули и Замер имаат барем некое разбирање не би го довеле Тиаго.(y)
Видов дека Густаво можно е да летне според некој(не заприметив кој го напишал тоа) но тоа би бил најглупав потег што постои.Тиаго и Густаво не може да се споредат,жална вистина.На Баерн во моментов многу им е попотребен играч кој знае да копа, и тоа длабоко да им пенетрира на противниците а не некој да изиграва манекен што сакал да има повеќе минутажа.

Потоа велите дека Тиаго бил голем талент,а името Хојбјерг дали нешто звучи познато во тој контекст ?
Верувам стелт дека не го видел на припремиве што иднина има овој дечко,па затоа го величи Тиаго бидејќи постигнал хеттрик во финале.
Признавам,тоа што го направи ќе се памти и по 1000 години.Не може секој да го направи тоа.Но што тоа треба да значи за него ? Дека ќе дава по три гола на натпревар или тоа значи дека е многу јак ?
За крај ќе ти речам дека Хојбјерг>Тиаго во секој поглед.Има само 17(уште малку 18) години,запамти го ова само.

Од една страна Пеп сака малку по малку да го пушта во погон Хојбјерг,а од друга страна носи некој негов љубимец ? Јеби се.

Јас бев за промени кога немавме играчи,а клупата беше скоро аматерска.Сега кога почнаа да доминираат,да бидат седнати на клупа поради некој мочко кој повторно ќе речам сакал повеќе минутажа ? Не можеше да заигра повеќе утакмици од Чави,кој е испрден веќе а ваму сака да ги замени многу помлади а воедно и појаки играчи ?

"Чиста среќа" што се повреди Крос па почна да игра Робен регуларно.Значи уште минатава сезона светска класа играч беше превише за првиот тим,и да не го заборавиме Шаќири кој и тоа како е играчиште.Се докажа пред се.
Годинава го донесовме Гетце и тоа да не го заборавите.Значи сега два играчи ќе испаднат вишка + Шаќири.Наредната сезона иде уште еден играч од светска класа.Ќе се пренатрупа екипава,казна за претовар ќе добијат.

За крај,размислите добро што сакате..Јас сум за истиот тим дефинитивно.Кога екипата освојува трипл,треба да се продолжи по старо.Ако Јуп кој беше стар се прилагоди на тактиката и на модерниов фудбал со висок пресинг,зашто да не може и Пеп да се прилагоди на играчите или на тактиката ? :cenzura:

rummenigge_hoene__-1321351789_zoom53_crop_800x600_800x600+26+567.jpg

Иако мислам дека барем еден играч ке му купат,ми останува надеж дека ќе размислат храбро и нема да му дозволат да купува играч без никаква вистинска а и реална потреба.Нејмар не го донесоа иако бил посакуван од Пеп,не треба ни сега.Ќе видиме,долг е преодниов рок.

Фрустрации,фрустрации everywhere!:confused:

После долго време , да прочитам пост со кој во целост се согласувам, од Манчестер па до Баерн!

Еј извини вака,знам дека ќе се изнервираш/налутиш ама Манчестер со просечна екипа почна да освојува титула во Англија,факт.Што треба да значи тоа ?o_O
Или сепак ќе речеш дека екипата е јака ?
Штом почнаа Базел со време да ги пердашат и ги отпаднаа од група,рачунај колку е саатот.Минатава сезона отпаднаа од Реал во 1/8.Не е срамота за еден таков гигант да отпаѓа во толку рана фаза без разлика со кој клуб се среќава?
Сепак го имаа најдобриот тренер на светот како што велевте вие..Штом почна Манчестер да игра одбранбено против посилни екипи сигурно нешто не е во ред.Беа многу моќна екипа,јас тоа не го гледам сега.Ѕвездите или се пензионира или се на залез од кариерата.Носат "фалс" играчи кои треба да ги заменат нивните многу подобри претходници.Повторно ќе речам,извини дечко ама нешто во Манчестер шкрипи подолго време.А и да,еве ти очекуваше Манчестер да заврши во топ3 без разлика на кое место од тие три,нели е тоа некакво потценување за таков гигант или сепак ти е јасно дека во нареднава сезона со многу појак Челзи и со градскиот конкурент,ако завршат во топ 3 би било супер?
Осеќам дека ќе речеш дојде сега Мојс,нов тренер,нова средина..Да тоа го разбирам,но сите тренери одат за инстантен успех.Неуспех си е неуспех.Доколку не ја освои лигата неуспех ќе биде.Доколку не стигне минимум до 1/4 во ЛШ пак ќе биде неуспех.
Сепак е Манчестер,не е Јагодина.

Јас се уште тврдам дека ПЛ е најака лига во светот,пред се поради доста изедначени тимови а и квалитетни играчи.Но,факт е дека Манчестер освоил повеќе титули од Баерн во минативе 10 години во дотичните лиги.А и освојува се уште иако ни одблиску не се квалитетни како што беа, го потенцирав и погоре тоа.
Кога ја изгубија титулата во 93 минута пред година дена исто беа добар просек.Значи две години тимот е на исто ниво,а најсериозен конкурент се во лигата ???
Во клубот Манчестер нешто е труло..(Хамлет)

И за крај,богами испаѓа дека се греота Манчестер,ако изгубат два играчи кои ги сметаа за нови засилувања не успеат да ги донесат.Можеби не толку Стротман,колку што го посакуваа Тиаго но сепак почнаа да ја губат битката со други тимови.Тоа е ти е судбина синко. Памтам илумиус рече дека Манчестер не биле Баерн т.е сакале да бидат фер према екипата,епа жалам ,во овој свет подобро е да си ја завршиш работата ако ти е укажана шанса наречана клаузула,а не да изиграваш поштен. ;)

Ако Кале,Ули и Замер имаат барем некое разбирање не би го довеле Тиаго.(y)
Видов дека Густаво можно е да летне според некој(не заприметив кој го напишал тоа) но тоа би бил најглупав потег што постои.Тиаго и Густаво не може да се споредат,жална вистина.На Баерн во моментов многу им е попотребен играч кој знае да копа, и тоа длабоко да им пенетрира на противниците а не некој да изиграва манекен што сакал да има повеќе минутажа.

Потоа велите дека Тиаго бил голем талент,а името Хојбјерг дали нешто звучи познато во тој контекст ?
Верувам стелт дека не го видел на припремиве што иднина има овој дечко,па затоа го величи Тиаго бидејќи постигнал хеттрик во финале.
Признавам,тоа што го направи ќе се памти и по 1000 години.Не може секој да го направи тоа.Но што тоа треба да значи за него ? Дека ќе дава по три гола на натпревар или тоа значи дека е многу јак ?
За крај ќе ти речам дека Хојбјерг>Тиаго во секој поглед.Има само 17(уште малку 18) години,запамти го ова само.

Од една страна Пеп сака малку по малку да го пушта во погон Хојбјерг,а од друга страна носи некој негов љубимец ? Јеби се.

Јас бев за промени кога немавме играчи,а клупата беше скоро аматерска.Сега кога почнаа да доминираат,да бидат седнати на клупа поради некој мочко кој повторно ќе речам сакал повеќе минутажа ? Не можеше да заигра повеќе утакмици од Чави,кој е испрден веќе а ваму сака да ги замени многу помлади а воедно и појаки играчи ?

"Чиста среќа" што се повреди Крос па почна да игра Робен регуларно.Значи уште минатава сезона светска класа играч беше превише за првиот тим,и да не го заборавиме Шаќири кој и тоа како е играчиште.Се докажа пред се.
Годинава го донесовме Гетце и тоа да не го заборавите.Значи сега два играчи ќе испаднат вишка + Шаќири.Наредната сезона иде уште еден играч од светска класа.Ќе се пренатрупа екипава,казна за претовар ќе добијат.

За крај,размислите добро што сакате..Јас сум за истиот тим дефинитивно.Кога екипата освојува трипл,треба да се продолжи по старо.Ако Јуп кој беше стар се прилагоди на тактиката и на модерниов фудбал со висок пресинг,зашто да не може и Пеп да се прилагоди на играчите или на тактиката ? :cenzura:

rummenigge_hoene__-1321351789_zoom53_crop_800x600_800x600+26+567.jpg

Иако мислам дека барем еден играч ке му купат,ми останува надеж дека ќе размислат храбро и нема да му дозволат да купува играч без никаква вистинска а и реална потреба.Нејмар не го донесоа иако бил посакуван од Пеп,не треба ни сега.Ќе видиме,долг е преодниов рок.

Фрустрации,фрустрации everywhere!:confused:

Таман мислев дека повеќе ти сече фудбалското секирче, кога, цело јајце у зељаник...

MiaSanMia :cuc: Комплетно се сложувам а и секој што се разбира од фудбал ќе се сложи со тебе.

Те разбирам.(y)

За жал, не разбираш.... Манчестер Јунајтед и инстант успех?
Машко, Ферги во прошталниот говор рече, застанете покрај својот менаџер, и во добро и во лошо...
Тоа ми е наговестување во најмала рака да не се чека инстант успех од тренерот кој има договор на 6 години...

Манчестер имаа квалитетен износ на долг, некаде околу 500 милиони, кои го намалија квалитетно со тоа што не лупаа пари и пари за засилувања...
Вие, од друга страна, дадовте 40 милки за Мартинез, 37 за Геце, сума која НИКОГАШ не е потрошена од страна на Јунајтед за еден играч...
Труло збориш?
Јунајтед е на неколку скалила подолу од онаа генерација на Роналдо, која играа 3 пати во финале на ЛШ, последниот пат без него...
Ама немаше купување играчи по баснословни цени... Затоа и сме таму кај што сме...

Имајки на ум дека купуваат играчи за смешни суми, пред се заради добриот скаутинг систем, овој просек тим, со просечен менаџер зима титула во ПЛ скоро секоја година ... Играме ЛШ секоја година, во трка сме за секој трофеј кој е достапен...

Натпреварот со Реал нема да го коментирам, на сите ни е јасно кој беше подобриот тим дур имавме 11 на 11 на теренот...

Секој пореален фан на Манчестер ке ти каже дека ке биде задоволен со едно од првите 3 места, иако кладилниците не сместуваат како благи фаворити за освојување на ПЛ...
Ти како фан на Б.Минхен ни викаш дека не треба така да размислуваме и дека неосвојување на ПЛ ке биде фејл???

Срамота било да испаднеш од екипа како Реал Мадрид во осмина финале од ЛШ???

Ова ти е врвот на генијалноста...

Им се извинувам на останатите фанови на Б.Минхен овде што мора да читаат нешто што не е поврзано со нивниот клуб...

Би рекол дека се сложувам со цел пост, ама Хојберг>Тиаго не може да биде во ниеден универзиум. Хојберг е играч, што никогаш нема играно под притисок, за Баерн има одиграно се на се 2 утакмици, сеуште без настап за Данска.
Тиаго веќе втора година е во ротација во Барселона, има играно и против Реал во прв тим, 3 настапи во Шпанија - репрезентација со најјака средина во свет.
Значи не исклучувам можност, дека Хојберг во иднина нема да биде две класи над Тиаго, ама во овој момент Тиаго е две над него.
Можеби Хојберг ќе биде „Кварезма тип“ на играч и ќе се губи во голем тим, а ќе растура во некој просечен.

Да не мислите оти избегав од одговор, ѕирнете во фан клуб Манчестер, не сакав да одам тука офтопик. Поздрав. :)

Според MiaSanMia во Баерн никогаш не чкрипело. Две години по освојувањето на ЛШ во 2001 година игравте квалификации и не поминавте групи завршивте последни со 4 порази и 2 нерешени средби. Срамота е за гигант да отпаѓа, ама уште поголема срамота е да игра квалификации. Нели?
2007-08 кога Јунајтед ја освои ЛШ Баерн не ни беше учесник во ЛШ, леле колку голем срам. Мора нешто да чкрипи во Баерн.
Чкрипеше и Баерн со тек на време се “реорганизира“ така. Зошто и останатите клубови неможе да се “реорганизираат“, да помине одредено време па да видиме кај стигнале. На Баерн му беа потребни 5 години, сега да видиме на Јунајтед колку време ќе му биде потребно.
Многу ви се дигна егото после оваа сезона, зошто не бевте вака самоуврени кога две сезони по ред Дортмунд беше шампион во Германија?

Би рекол дека се сложувам со цел пост, ама Хојберг>Тиаго не може да биде во ниеден универзиум. Хојберг е играч, што никогаш нема играно под притисок, за Баерн има одиграно се на се 2 утакмици, сеуште без настап за Данска.
Тиаго веќе втора година е во ротација во Барселона, има играно и против Реал во прв тим, 3 настапи во Шпанија - репрезентација со најјака средина во свет.
Значи не исклучувам можност, дека Хојберг во иднина нема да биде две класи над Тиаго, ама во овој момент Тиаго е две над него.
Можеби Хојберг ќе биде „Кварезма тип“ на играч и ќе се губи во голем тим, а ќе растура во некој просечен.

Инаку Хојбјерг е 4 и нешто години помал од Тиаго. А за тоа дека има поголем потенцијал да стане подобар играч од Тиаго тоа сум 100% сигурен
Најмногу не сакам да дојде зашто имаме млади потенцијални играчи во Кан и Хојбјерг кој ги сметаат дека ќе бидат предовници на Баерн , нешто како сега што се Лам и Швајни .
--- надополнето: 11 јули 2013 во 21:55 ---
И баталете го веќе Манчестер од темава.

vidooq

Како прво и прво јас не изигравам Хитлер во фан клубов,нема ни другите тоа да го прават т.е нема ни потреба.Тоа ти е за тоа што се извинуваш или за оф топик и слично.Форумов е за дискусии,нема гас во фан клубов.;)

Како прво и прво,зборуваме за Манчестер.Ферги ја спушти само топката,друго ништо не направи.Манчестер да не освои било каков трофеј,би било рамно на катастрофа.Не сте Арсенал,тука е разликата.Како прво и прво ти ќе го плукаш тимот,сега е почеток на сезона а и лето е,релаксиран си те сфаќам тука.Затоа ќе те молам немој да ми викаш дека ќе се помириш со порелаксирачка сезона без никакви успеси или со мал трофеј,бидејќи првпат некој тренер стапнал по 27 години во Манчестер.Мојс не е некој хоштаплер,туку е искусен тренер кој го вадеше максимумот од Евертон.Иде со неговите најважни соработници + тука е Фергусон како големиот брат.Играчите истите се + може да го појача составот.
Затоа јас сметам дека неуспех ќе биде доколку не направи нешто позначајно.

Клуб од рангот на Манчестер,Челзи и остали секогаш ќе бидат сметани како неуспешни клубови доколку не освојат значаен трофеј во сезоната.

Во Баерн ако сака нека дојде тренерот од Турново не ми е битно,инстант успех се очекува.Тренер не се носи за да изиграва тренер само во смисла на зборот.
Знам,очекувам а и сигурен сум дека ќе ми речеше паметиш Ферги како ја започнал кариерата со неуспеси?
Тоа се случува еднаш во 100 години,некоја управа толку слепо да веруваат во некого па да биде наградена!:cuc:
Од поновава историја го знаеш примерот со Мурињо и Челзи.Мал кикс и отиде иако не заслужи.;)

Сега за долгот,кој е крив што се наталожил толку ? Баерн сигурно не е ..Значи клубот трошел огромни суми со години за да стане тоа што е сега.Значи и донекаде тука лежи зајакот во стагнацијата на Манчестер како сериозен конкурент во Европа.Во Англија им нема рамен,но годинава можеби повторно ќе паднат од тронот.

Баерн не знам зашто и го спомна во приказнава,Баерн нема долгови ниту ќе има.Манчестер не може да биде Баерн во наредните минимум 10 години.Како прво и прво Баерн си изградија стадион со нивни пари.Ули најави дека до 2015-2016 дека ќе биде исплатен долгот а потоа да не се секираат навивачите за трансфери.Најави секоја сезона ако е потребно по една трансфер бомба.Моментално нема клуб кој може да им парира во овој поглед од финансиски аспект.Еве ќе видиме дали Платини ќе почне со правилото на финасиски фер плеј,ако е така го јадеа стапот многу екипи.Ќе распродаваат играчи како во Нба.;)

Имајки на ум дека купуваат играчи за смешни суми, пред се заради добриот скаутинг систем, овој просек тим, со просечен менаџер зима титула во ПЛ скоро секоја година ... Играме ЛШ секоја година, во трка сме за секој трофеј кој е достапен...
Лигата е прејака,а конкуренти во сезоната дали по еден има.Зашто е тоа така ?
Играте ЛШ,но две години со прстето во уста останавте.
Збори што ќе збориш,но тимот е просек.Сфаќам дека играта ја засновавте на Роналдо,но многу промаја удира.Треба Мојс пурпена да стави.

Јас никаде не реков дека е срамота да изгубиш од тим како Реал Мадрид,туку прашав дали е срамота да се отпадне 1/8 без разлика кој тим е противник кога во прашање е гигант како Манчестер? Манчестер дефинитивно е гигант,не знам зашто ја спушташ топката кога е во прашање Реал,што беа подобри минатата година пак тие ?
Игравте подобро но пред се играчите се криви што не знаеа да искористат зицери и во првиот и во вториот натпревар.
Нани направи голема глупост а почна и да се преправа + на средина од теренот.Овој "инцидент" би го споредил со ептен глупавиот фаул на Боатенг против Бате Борисов и тоа на средина од теренот по кој заработи црвен картон.:eek:Речи су сувишне. Црвениот картон им наштети на Манчестер многу реално,но Модрич даде гол од 35 метри,тука не гледам кај помогна црвениот картон.Потоа ги фати трема и се затворија но недоволно добро.Не функционираат во тој сегмент добро како минатите години.Одлуката на Чакир ви доаѓа повеќе како оправдување,ништо повеќе.(Баш ме интесерира за ситуацијата со Рибери и Рафаел,и тука да не наоѓате замерка кај судијата ? )Се случи тоа што се случи.Јас за крај пак ќе речам дека Манчестер е просечен тим со звучни имиња.Можеш да ме демантираш не викам не,но јас не можам да видам ништо од повеќе од тоа.Индивидуално ако ги споредуваме се многу јаки,но финтата е што тимски не се "подмачкани" толку добро.

Јас мислам дека после болеста на Флечер Манчестер ја губи битката на средината буквално речено.Флечер беше голем работник,и копач и плејмејкер а при тоа ретко се забележуваше.Доколку се најде сличен играч на него и да се појача одбраната може да гледаме друг Манчестер,до тогаш ништо.

Кои се сопственици на Баерн дека за жива глава неможе да ги најдам? Се само поценти пишува а име нема.

Баерн не е во приватна сосптвеност. Не се труди да бараш и да тражиш од каде им парите и да споредуваш со Манчестер. Баерн >>>>>>>>>>>>Сите други тимови во финансиско водење , тоа е факт.
Ауди и Адидас имаат по 9% кога се градеше стадионот се продаде дел од клубот. Едните 2002 другите 2009та. Другото припаѓа на самиот клуб.
--- надополнето: 11 јули 2013 во 22:36 ---
Да се надополнам под самиот клуб подразбирам на навивачите кој си плаќаат во локалните фан клубови. Така го имам разберено fan ownership model . Во Германија е со закон забрането некој богаташ од Русија, Америка, Тајван, Арапските земји да купи екипа.
Единствени екипи што се индивидуално поседуване се оние што се од памтивек приватно поседувани Волфсбург под Фолксваген и Леверкузен под Bayer фармацевтската компанија. Не сум сигурен за Хофенхајм дали и тој беше под Sap.

Според MiaSanMia во Баерн никогаш не чкрипело.

Две години по освојувањето на ЛШ во 2001 година игравте квалификации и не поминавте групи завршивте последни со 4 порази и 2 нерешени средби. Срамота е за гигант да отпаѓа, ама уште поголема срамота е да игра квалификации. Нели?

2007-08 кога Јунајтед ја освои ЛШ Баерн не ни беше учесник во ЛШ, леле колку голем срам. Мора нешто да чкрипи во Баерн.

Чкрипеше и Баерн со тек на време се “реорганизира“ така. Зошто и останатите клубови неможе да се “реорганизираат“, да помине одредено време па да видиме кај стигнале. На Баерн му беа потребни 5 години, сега да видиме на Јунајтед колку време ќе му биде потребно.

Многу ви се дигна егото после оваа сезона, зошто не бевте вака самоуврени кога две сезони по ред Дортмунд беше шампион во Германија?
Пост изваден од контекст,но тука сум,ќе ти одговорам.

1.Дали сум го рекол тоа ?
2.Се сложувам.Едноставно дали може да не се сложам ? ;)
3.Од што си бистро дете,ете одма погоди.Во Баерн не шкрипеше,туку премногу трули играчи и пред се тренер ексцентричен.Заслужуваш (y).
Освен ти ако сметаш дека 10 порази не претставуваат ништо посебно претходната 2006/2007.Наредната година дојде преродбеникот Рибери.Тогаш почна Баерн лека полека да гради страшна екипа.
4.Де бе,уште да заплачеш.Јас си го искажав мојот став дека нешто е труло во Манчестер,дека се само добар просек.Можеш да ме демантираш дека и Баерн бил некогаш послаб или се реорганизирал а не да вртиш одоколу како плачипичка.
5.Кај виде дека не бевме самоуверени ? Или од душата ти излезе оваа брилијантна реченица?
Баерн е Баерн,и кога се реорганизира и кога има послаба екипа,тие се претендент за титула во Бундеслига а сега веќе и во ЛШ.Времето на "транзицијата" замина,ќе гледаш и догодина поголемо его,наградено и проширено.(y)
Ти може да не бидеш самоуверен и оптимист не викам не,тоа кај мене нема да го видиш.
П.С. Не се откажав после 3-0 во Манчестер па што останало за друго.:pipi:
--- надополнето: 11 јули 2013 во 22:41 ---
Заборавив да кажам дека "огнов" ептен се шири.:cool:

images

Истиов муабет ако не се лажам се дешаваше меѓу навивачи на Барса и на Јунајтед. Кајгана драма at its finest :icon_mrgr:

Истиов муабет ако не се лажам се дешаваше меѓу навивачи на Барса и на Јунајтед. Кајгана драма at its finest :icon_mrgr:

Топло време јебига,се разгорија страстите.:icon_mrgr:

Започна поради овој што беше договорен уште пред Саф да се повреди:vozbud: ,само што уште некоја формалност беше останата.

images

:pos::icon_lol:

Иако јас се уште се надевам дека ќе оди таму или ќе остане кај циганите.Поголема желба од тоа немам.:свиркам:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom