Фан Клуб : Баерн Минхен

• Креатор на темата Креатор на темата 'Никола'
  • Време на започнување Време на започнување
Не знам колку е веродостојно, али:
"Левандовски: Доколку Дортмунд не ме пушти во Баерн ова лето,тогаш секој клуб што ке прати понуда до мене ке го одбивам,а следната година ке преминам во Баерн Минхен како слободен играч!"

Не знам колку е веродостојно, али:
"Левандовски: Доколку Дортмунд не ме пушти во Баерн ова лето,тогаш секој клуб што ке прати понуда до мене ке го одбивам,а следната година ке преминам во Баерн Минхен како слободен играч!"

Лага е пошто вчера читав на Билд дека викендов бил Левандовски у Кан праел момачка вечер дека нареден викенд се жени.....Имаше слики со Шчезни камења како се праат....
--- надополнето: 16 јуни 2013 во 21:47 ---
7,w=993,c=0.bild.jpeg

истата маица... може и пари снемал хахаха

kako sto prenesuvaat poveketo mediumi , donesena e odluka vo vrska so Robert Lewandowski, toj ke se preseli vo Baern no kako sloboden igrac od 1 juni 2014, a ovaa sezona ke ja odigra vo Dortmund, odnosno ke go odraboti svojot dogovor do kraj a za smetka na toa slednoto leto , upravata na Dortmund ke go oslobodi bez nitu edeno evro otsteta, po banalna rabota od ovaa ne mozese upravata na Dortmund da napravi, no tie izlegle so obrazlozenie deka slucajot so Lewandowski e zavtvoren i deka ne samo Baern tuku i klubovi von Germanija , da ne se obiduvaat da ispratat ponuda bidejki istata vednas ke im bide odbiena, bidejki vo Dortmund se cvrsto reseni da go zadrzat Robert Lewandowski uste edna sezona. So toa demek sakale da izbegnata bilo kakva sapunica ili sudski proces koj bi se razvlekol vo tekot na letoto odnosno vo letniot preoden rok. Pa za ocekuvanje e Baern da trgne vo obid za angaziranje na druga opcija vo napadot so koja bi go nadoplnile eventialno przanoto mesto na Mario Gomez.

Компилација од играта на Швајни сезонава. Немам зборови, едноставно :cuc:. Човеков мора да ја добие наградата за најдобар играч сезонава.

Деца го дупат Левандовски.....

tumblr_moevshqJ7d1qks3oao2_500.gif

tumblr_moevshqJ7d1qks3oao3_500.gif

Овие некои баварчиња му викаат абе дресов од Баерн убаво ти стои.....:pos::pos:

Шала на страна,значи Левандовски 2014!

Вероватно логиката на Дортмунд е дека ако го дадат сега,ќе биде преголем ризик,со нови напаѓачи....Вака ќе го задржат како сигурна опција,а ќе купат уште еден нов,па ќе имаат време да видат како ќе се уклопи до наредна сезона.

Има повеќе причини. Дортмунд и без парите за Лева сега има 100м ЕУР за трошејне, банка не ќе отворат. И да, нема летово соодветна замена, можно е да земат добар талент кој ќе има една година да се вклопи во системот, истото беше и кај Лева. Во идеален случај со помошта на Лева Дортмунд ќе ги помине групите во ЛШ и ќе се пласира пак во ЛШ, со тоа парите кој сега „ги губат“ (не ги губат туку едноставно нема да земат плус) ќе бидат дупло извајни и во најдобар случај ќе имаат соодветна замена за Лева. Поред мене ова има голема логика и секако Баерн не даде официјална понуда за која треба да размисли Дортмунд.

Ако го земаат 2014, што ќе правиме в година? Ќе се зема нов или Милер ќе го користат како централен?

Ако го земаат 2014, што ќе правиме в година? Ќе се зема нов или Милер ќе го користат како централен?

Нишо бе,Пизаро си иде дома,или у Монако на печалба.....А ние остануваме со Манџо и Лева ко класични шпицови и додатна опција Гетце и Милер,или евентуално Пеп ако убаци некое младо дете.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom