Фан Клуб : Баерн Минхен

• Креатор на темата Креатор на темата 'Никола'
  • Време на започнување Време на започнување
Ноер бил гласот на октоподот Френк во анимираниот Die Monster Uni.

tumblr_mo54gtB5cA1qin3w6o3_250.gif

Pixar-Die-Monster-Uni-Teaserplakat21.jpg

Пеп полека го комплетирал тимот.....Последно беше дека го собрал на Шалке експертот за видео анализа....

За 10 дена официјална презентација на Алианц.

Да не знае некој дали за Гетце ќе има презентација?

Извлечено е 1-то коло од Купот. Ќе играме против четвртолигашот Шварц - Вајс Реден.

2 - 5 август ќе се игра 1-то коло од Купот.

http://www.spiegel.de/international/europe/how-pep-guardiola-came-to-bayern-munich-a-905688.html

Страшно добар текст у 3 дела за процесот на носење на Гвардиола у Минхен......
Имаше во сегашниот Шпигел ама ме мрзеше 5 страни да преведувам :icon_mrgr: Јако е делот кога Нерлингер се сретнал со Гуардиола и кој не му остави голем печаток.

Имаше во сегашниот Шпигел ама ме мрзеше 5 страни да преведувам :icon_mrgr: Јако е делот кога Нерлингер се сретнал со Гуардиола и кој не му остави голем печаток.

Па нормално,он и Клинсман се најголемите дибеци кои имале функција у Баерн последниве 20 години...Среќа кратко траеа...

Гиставо е стартер вечер за Бразилската репрезентациа Данте резерва (n)

Реакцијата на навивачите на Rehden откако ги извлекуваат против Баерн во првото коло од купот
https://www.facebook.com/photo.php?v=542392225807074¬if_t=like

:)

За разлика од другите држави многу е добро ова во германија што им овозможуваат на аматерски тимови од 4,5 лига да играат против јаките бундеслигаши и тоа првото коло секад се игра на стадионот на аматерите ем ќе ќарат некое евро башка тоа што ќе играат против европскиот шампион

Интервју со Јуп.

He said: "I don't really like finality, but I can assure you that I do not intend to coach again. I had a worthy send-off."

Heynckes added that he bears Bayern no ill will for their decision to replace him with former Barcelona coach Guardiola, and says the club made the right decision in making a change.

He said: "It was the right decision for a change in generation. Bayern had to go for him. If Bayern had not found an adequate replacement [for me], then we would have been able to talk about it, but I prefer it the way things are."

Heynckes believes that a large part of the process of turning the team from losers to winners was the signing of Athletic Bilbao midfielder Javi Martinez.

He said: "He didn't play so well to start with, but after a while [Manuel] Neuer, [Philipp] Lahm and [Bastian] Schweinsteiger all came to me and said he's a hit.

"When something like that happens, then the coach feels a stronger part of the group.

"Martinez will improve even more, Alaba and Kroos have enormous potential. Toni Kroos for me is the biggest talent in European football alongside Thiago Alcantara."

"I am convinced Jerome Boateng will become a world-class player."

"Müller will receive many honors in the future so I'm going with Lahm as footballer of the year in Germany, Schweinsteiger as European footballer and Ribery as World footballer of the year."

"Götze has to integrate into the team, it's not going to be easy for him."

How he would strengthen the squad - "Isco is a very interesting player, a class player in the center of the pitch."

(y)

http://sports.yahoo.com/news/agent-koscielny-barcelona-bayern-munich-115600066--sow.html

Агентите на Кошчелни му ја дигаат цената...

Само нека не го игра Мартинез као централен....Глупо е,дечкото е измислен за ДМФ.

Такада треба да се земе соодветна замена за Бадтшубер....Е сеа дали французинов или некој друг,тоа незнам искрено....

Кирхоф не знаеме како ќе се покаже,али е релативно млад да се ослонат само на него како алтернатива.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom