Фан Клуб : Баерн Минхен

• Креатор на темата Креатор на темата 'Никола'
  • Време на започнување Време на започнување
Не бе, ако го пратите Лева ќе ја ослабите конкуренцијата во Бундес лигата.....:(

Мислиш на вашата конкуренција :icon_mrgr:
--- надополнето: 8 мај 2013 во 22:06 ---
Игорче а вие сеа Сон коа ќе го земете од Хамбург,тоа не ја слаби конкуренцијата во клубовите а???

Само Баерн кога купува,тогаш ја ослабува лигата....

Хамбург не ни е конкурент, да сме на чисто. И секако ќе си оди, има интересенти од Англија, вака барем останува во Германија :)

Хамбург не ни е конкурент, да сме на чисто. И секако ќе си оди, има интересенти од Англија, вака барем останува во Германија :)

Епа исто и за Гетце другарче......Имал понуди од Англија,вака барем останува у Германија :D

Па без разлика, зошто ние навивачите на Баерн бевме напаѓани и од членовите на форумов и од она бурено без дно ала Филе дека сме биле канибали и дека сме ја јаделе конкуренцијата во Бундес лигата, ама обично за вакви работи си ќутат после тоа.... ;-)
Што се однесува до ова, попрво би сакал да остане во Дортмунд иако не би било лошо да прејде кај нас :D.Каков Јунајтед, какви бакрачи.......

Епа исто и за Гетце другарче......Имал понуди од Англија,вака барем останува у Германија :D
Пак го ослабуавте најголемиот конкурент па почнавте и сите таленти да ни ги земата за инает :confused:

Пак го ослабуавте најголемиот конкурент па почнавте и сите таленти да ни ги земата за инает :confused:

Не сте ни конкурент вие,20 бода сме пред вас....тоа конкурент ли е? :D

Не сте ни конкурент вие,20 бода сме пред вас....тоа конкурент ли е? :D

Глумиме лудило искрено, годинава ви нема конкурент. Само уште финалето остана, иако верувам Баерн ќе тепа ама последна надеж е тоа ;)

Ама зашто пишувате такви работи?Да, Баерн го земаа Гетце, зошто финансиски е помоќен клуб од Дортмунд, а што правиме со Кагава?Зошто вакви обвинувања не префрлаш на Јунајтед.Тоа ме нервира на форумов а и во веснициве што се пишува, као само Баерн да е виновен што ја ослабнува конкуренцијата во Бундес лигата, му понудиле на Гетце кеш да дојде и овој прифатил така функционираат работите, иако мислам дека е повеќе поради Гвардиола, зошто да не дојдеше Гвардиола кај нас Гетце сигурно дека ќе заиграше некаде надвор.Разбирам дека сака и да учи од поуспешни тренери и тоа е нормално, дваесет години има кој не би посакал да игра покрај тренер кој со своите успеси ги надмина и најголемите легенди за кратко време.Иако не го оправдувам тоа што му рекол на Клоп дека сака да оди во Баерн поради Гвардиола, тоа едноставно не е убаво, човек кој ти ја дал основата и така да го навредиш е многу болно, боли....

Ajde Henes nosi go Papadoupolos od scheisse 04..Se spekulira deka anglicanite mu frlile oko.Imal klauzula okolu 20milioni..
I taka taka i Baern ke treba da kupuva najverojatno centralen odbranben igrac a grkov ke bide poln pogodok!Neka se zaangaziraat malku.:cool:

Ама зашто пишувате такви работи?Да, Баерн го земаа Гетце, зошто финансиски е помоќен клуб од Дортмунд, а што правиме со Кагава?Зошто вакви обвинувања не префрлаш на Јунајтед.Тоа ме нервира на форумов а и во веснициве што се пишува, као само Баерн да е виновен што ја ослабнува конкуренцијата во Бундес лигата, му понудиле на Гетце кеш да дојде и овој прифатил така функционираат работите, иако мислам дека е повеќе поради Гвардиола, зошто да не дојдеше Гвардиола кај нас Гетце сигурно дека ќе заиграше некаде надвор.Разбирам дека сака и да учи од поуспешни тренери и тоа е нормално, дваесет години има кој не би посакал да игра покрај тренер кој со своите успеси ги надмина и најголемите легенди за кратко време.Иако не го оправдувам тоа што му рекол на Клоп дека сака да оди во Баерн поради Гвардиола, тоа едноставно не е убаво, човек кој ти ја дал основата и така да го навредиш е многу болно, боли....
Пријателе, малце се пошалив. Не мислив на Геце туко Роде за кој и Дортмунд е заинтересиран и Кирхоф кој го имаа на таргет. Многу играчи ќе има Баерн влето ќе мора да оди некој од клубот. Тоа ми беше муабетот ;)
--- надополнето: 8 мај 2013 во 22:26 ---
Ajde Henes nosi go Papadoupolos od scheisse 04..Se spekulira deka anglicanite mu frlile oko.Imal klauzula okolu 20milioni..
I taka taka i Baern ke treba da kupuva najverojatno centralen odbranben igrac a grkov ke bide poln pogodok!Neka se zaangaziraat malku.:cool:
Коленото му е капут. Не се знае дали и како ќе се врати. Има клаузула од 22.5м ЕУР, одличен играч е ама со повредата ризично е.

Игорче тука малцеее ге менува неговото мислење за Баерн пошто сме појќе и нејќе ембарго да му удриме. Инаку јасно ни е на сите што може да мисли еден навивач на Дортмунд за Баерн. Дека сме политички изгуран клуб, каде со матни зделки успеавме дури 5-6 DAX компании како спонзори да имаме, дека ја ослабуваме конкуренцијата и ред други работи.:icon_lol:

Супер си е Баерн, не реков ништо лошо за клубот. Малце шала пред финале да направиме оти после может нема да биде толку расположена атмосферата ;)

А што не ја нападнат германските фанови и навијачи,федерацијата,па да даде на сите клубови поголеми пари од ТВ правата,да склучи поскапи договори со телевизиите па и останатите клубови да можат да трошат поише пари за трансфери???

Или и таму Баерн ги држи конците.....
--- надополнето: 8 мај 2013 во 22:40 ---
Супер си е Баерн, не реков ништо лошо за клубот. Малце шала пред финале да направиме оти после может нема да биде толку расположена атмосферата ;)

Игорче почнал и да пецка....демек ќе ве плеснеме па нема да сте толку расположени...Али нејќе да пише така да не удриме ембарго...:D

А што не ја нападнат германските фанови и навијачи,федерацијата,па да даде на сите клубови поголеми пари од ТВ правата,да склучи поскапи договори со телевизиите па и останатите клубови да можат да трошат поише пари за трансфери???

Или и таму Баерн ги држи конците.....
И таму, Баерн се криви за и светскава криза и за глобалното затоплување.:icon_lol:

Вака бевме самоуверени и против Челзи на сопствен терен пред сопствена публика па на крајот црна мачка ни го пресече патот....Доволно е само да си остане сконцентриран на играта да дваесет и петти и да го даде максимумот, нема потреба од толку „летање“.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom