Фан Клуб : Баерн Минхен

• Креатор на темата Креатор на темата 'Никола'
  • Време на започнување Време на започнување
Ќе не даваат утре на еуроспорт 2?
Па најдобра утакмице е од 15:30 би требало да ја даваат.
Милер,Крос,Швајнштајгер и Рибери нема да играат најверојатно.
Робен,Густаво,Тимо и Шаќири место нив,но се уште не е официјално.

Рибери мора да игра бе, секако во среда нема да игра против Дортмунд. Крос и Милер нека одмораат. Исто и без Швајни не оди работата. Робен и Шаќ прв состав мора. Се надевам и Гомез ќе стартува.

Бтв се надевам дека Роде ќе го земиме летово, ни треба уште еден играч сличен на Швајни. Тимо ќе си оди и Мартинез, Швајни, Густаво и Роде да играат за две позиции. Кан една година на позајмица. Се надевам дека и Хојберг ќе тренира со првиот тим и ќе биде прва замена за Крос догодина.

Па најдобра утакмице е од 15:30 би требало да ја даваат.
Милер,Крос,Швајнштајгер и Рибери нема да играат најверојатно.
Робен,Густаво,Тимо и Шаќири место нив,но се уште не е официјално.

Рибери, Шакири, Робен, Густаво и Тимосчук. Еве вака ќе изгледа средниот ред. За друго не знам но средниот ред ќе биде тој шо го пишав.

Мора Робен да се загрее за Дортмунд.И Шаќири нема играно одамна.Ако игра Мартинез,доволен е Густаво.Е ако не игра и Крос,тогаш Мартинез ќе го лупнат АМС ,a Tимо и Густаво DMC.:D Не би било лошо и Гомез да игра.

14851_619503538066341_713676229_n.jpg

Баерн моментално јаде живи луѓе.Кој и да игра,исто ми се фаќа.

253025_10151224123947434_290351258_n.jpg

Uli Hoeneß Мартинез нема да игра официјално ?

Демек заработил мала повреда со Арсенал, но битно ќе биде спремен против Дортмунд.

Тимосчук би требало да игра.

До мене е или овој Хејнкес ненормално се вцрвенува на моменти, како да пропаднал у буре со црвена боја :D

До мене е или овој Хејнкес ненормално се вцрвенува на моменти, како да пропаднал у буре со црвена боја :D
Ја би ти препорачал да одиш на очно, ако го гледаш на слики на компјутер да го носиш мониторот на сервис, или телевизорот на сервис. Од кај испадна дека Хејнкес се вцрвенува немој така :D Исто како изминатите две години Ули Хенес како шо се вцрвенуваше од нервози, овој од среќа црвенее :D

За овој феномен има добиено и прекар.Го викаат Osram.:love:

Рибери игра 100%,Робен на местото од Милер,Луис Густаво го заменува Мартинез,Гомез можно е да почне од старт а Боатенг ако е фит ќе почнел.

Според Скај Спорт и Гомез и Рафиња ќе бидат стартери, шо значи и Лам ќе одмара. :)

Оваа ќе биде опасна, овие копилињата ќе сакаат 5 да дадат :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom