Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ама Манџо го спакува Гомез а?![]()
Првиот човек на Баерн Минхен, Карл-Хајнц Румениге ги олади шпекулациите дека баварскиот гигант наскоро ќе потпише договор со Роберт Левандовски. Неколку медиуми во Германија најавија дека трансферот ќе биде официјализиран до крајот на февруари, но Румениге јасно стави до знаење дека тоа нема да се случи бидејќи Баерн не е заинтересиран за полскиот репрезентативец.Реално вака ако продужи,теорија нема Гомез до крај на сезона да заигра....Летово си иде,пошто и така доаѓа Левандовски....
Ne toa ,tuku slobodniot od Kazorla ili Arteta.Pri kraj bese,koga dobi Lam zolt.Nojer ne se ni pomesti,no Gomez ja iscisti.Mene mi izgledase kako cist gol,no ne dadoa replay potoa za da vidam sto kako.Мислам дека Густаво ја опали![]()
Првиот човек на Баерн Минхен, Карл-Хајнц Румениге ги олади шпекулациите дека баварскиот гигант наскоро ќе потпише договор со Роберт Левандовски. Неколку медиуми во Германија најавија дека трансферот ќе биде официјализиран до крајот на февруари, но Румениге јасно стави до знаење дека тоа нема да се случи бидејќи Баерн не е заинтересиран за полскиот репрезентативец.
„Читам што пишува по весниците и се чудам како може некој да каже дека работата е готова кога ние воопшто не сме разговарале со Борусија Дортмунд. Тоа нема ниту да се случи, не планираме да го ангажираме Левандовски летово, “ - изјави Румениге за весникот „Билд“.
Btw добре дојде, се надевам почесто ќе пишуваш. Ни треба засилување на форумов.Ули мислам дека некаде прочитав денес дали на СпортБилд или оние од гоал изјавил дека не планираат да ја ослабуваат конкуренцијаа , не било од интерес на Баерн тоа и дека тоа го правеле порано. И дека дали трансферот ќе го направил Баерн појак или не.
Добро ве најдов.Btw добре дојде, се надевам почесто ќе пишуваш. Ни треба засилување на форумов.![]()
Mnogu pari za ovoj igrac.Sega malce padna so formata i koj znae dali ke igra na visoko nivo vo idnina.27 godini ima a 60milioni e klauzata,samo budali bi platile.Uli ne e takov.своите погледи ќе ги насочиме кон останатите врвни голгетери на пазарот
Хммм....Фалкао на пример....![]()
Фала фала, ќе им покажеме и на владетелите на Манчестер, т.е Сити, и на владетелите на Ливерпул, т.е Евертон.Честито победа. Им го покажавте местото на "владетелите" на Лондон. Во Минхен сакам целосно да ги торпедирате![]()
Манџукич: Знае да смири, знае да подаде, се враќа назад, дава голови, дава ГомезСтајлГолови.Ама Манџо го спакува Гомез а?![]()
Манџукич: Знае да смири, знае да подаде, се враќа назад, дава голови, дава ГомезСтајлГолови.
Гомез: Дава ГомезСтајлГолови => Манџо > Гомез
Шала на страна само јас сметам дека Гомез треба да добива повеќе минутажа ?