Фан Клуб : Баерн Минхен

• Креатор на темата Креатор на темата 'Никола'
  • Време на започнување Време на започнување
Мора да се искомбинира сеа со Волфсбург, имаме клупа.

Сакам ваков состав.

-Ноер-​
-Рафиња-Бујтен-Боатенг-Контенто-​
-Густаво-Швајни-​
-Робен-Милер-Шаќири-​
-Гомез-​

Сакам ваков состав.

-Ноер-​
-Густаво-Швајни-​
-Робен-Милер-Шаќири-​
-Гомез-​

Абе па кој кур и да не тепаме со Волфсбург ништо страшно....Нека се сконцентрираат за ЛШ,тоа е МНОГУ битно!!!

Абе па кој кур и да не тепаме со Волфсбург ништо страшно....Нека се сконцентрираат за ЛШ,тоа е МНОГУ битно!!!

абе и со овој тим што го пиша Боби ги тепаме Волсбург али знаеме дека нема шанси Хајнкес толку да ризикува затоа реков едино што може да одмори е Данте и Мартинез пошто и така се неизвесни а можеби и Рибери и Крос ќе видиме сеа у Петок играме

да де затоа не ги ни спомнав нив зашто шансата они да одмараат е нула а вака за Рибери,Данте и Крос могуче е да му текне на Хајнкес да ги одмори.
Ги спомнав нив двајца за одмарање бидејќи многу ќе бидат потребни со Арсенал, заедно со Рибери и Робен/Милер...иако ја мислам дека треба Робен пак да бде стартер, да влезе колку толку во игра после долго време.

285377_614496191900409_1547388125_n.jpg

Сакам ваков состав.

-Ноер-​
-Густаво-Швајни-​
-Робен-Милер-Шаќири-​
-Гомез-​

И јас сакам таков состав против "Волците" :)

Ме прашува еден навивач на Арсенал дали Подолски ќе слави коа ќе дае гол против вас, му викам незнам, а и нема да дознаеме. Подолски неможе ни да прдне кај Лам и Милер на таа страна. :D

Ако Бади не се опорави како што треба и случајно стагнира во квалитет тогаш ќе треба да се зима Хумелс или Ховедес .

Закрепнувањето на Бадштубер оди во нагорна линија, он се чувствувал добро, но треба да се почека да се види како ќе реагира коленото.

Мартинез аут од натпреварот против Волфсбург, повеќе претпазливост да игра за со Арсенал. :)

Густаво едвај чекам да го видам, како клиза као ненормален. :icon_lol:

Идеме напобеда утре вечер.

Коа ќе ми текне дека Фрингс играше кај нас....Сфаќам колку е сменета бундеслигата :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom