Фан Клуб : Баерн Минхен

• Креатор на темата Креатор на темата 'Никола'
  • Време на започнување Време на започнување
spaso читаш бе? Колку ќе ставаме утре сингл на Баерн со хендикеп? :ROFLMAO:

Шо ќе ставаш, 1.3 коеф. :pos:
--- надополнето: 8 февруари 2013 во 17:59 ---
Лапсус, на 20-ти играле Галатасарај - Шалке :icon_lol:

Mnogu mala kvota da im ebam ........ Da bese 2 lupav 10 k. Kako od sala AMA za pomala uplata moze kombinacija nekoja da se napravi .

Ама не се залетувајте ептен....Шалке се увек на дроги против нас па биле и нај мизерни.

Ќе ги тепаме тоа сигурно,ама мислам нема така лесно да се предадат.

Најсигурна Тим1 2+ или 1-1 и 3+

Би требало да биде со најмалце два разлика,и вероватно нема да дадат ниеден гол,ама ју невр ноу....

Ама не се залетувајте ептен....Шалке се увек на дроги против нас па биле и нај мизерни.

Ќе ги тепаме тоа сигурно,ама мислам нема така лесно да се предадат.

Најсигурна Тим1 2+ или 1-1 и 3+

Би требало да биде со најмалце два разлика,и вероватно нема да дадат ниеден гол,ама ју невр ноу....

Abe da igravme na gosti nema sansa da primime gol :)

Abe da igravme na gosti nema sansa da primime gol :)

Абе па кој кур,нека примиме....Нека се џитне малце Ноер,одамна го неам видено парада да напраи....
--- надополнето: 8 февруари 2013 во 21:21 ---
Швајни ќе игра од старт....А Робен изглеа ќе игра место Рибери,пошто грдиов имал мала повреда од пријателската утакмица...

Dante :" Neymar Asked Me About Bayern And I Told Him 'Nothing Is Better Than Bayern' :cuc:

Dante :" Neymar Asked Me About Bayern And I Told Him 'Nothing Is Better Than Bayern' :cuc:

Ако го донесат и овој дефинитивно Хенес почнал да се дрогира од скоро....:pos:

Од најскапиот трансфер у историјата на Бундес,преку најбараниот тренер на денешницава....Уште ако го донесат најпознатиот талент на денешницата ондак стварно пушат нешто :pos:

Шала на страна,има време ќе видиме.

Ако го донесат и овој дефинитивно Хенес почнал да се дрогира од скоро....:pos:

Од најскапиот трансфер у историјата на Бундес,преку најбараниот тренер на денешницава....Уште ако го донесат најпознатиот талент на денешницата ондак стварно пушат нешто :pos:

Шала на страна,има време ќе видиме.
Гетце е најпознатиот талент на денешницава. :гик: Него да го донесе и Ули иде во пензија, му праеме споменик и до крај на животов ќе верувам во Ули како еден и единствен бог шо постои. :)

Гетце е најпознатиот талент на денешницава. :гик: Него да го донесе и Ули иде во пензија, му праеме споменик и до крај на животов ќе верувам во Ули како еден и единствен бог шо постои. :)

Ама како стои моментално,полесно Нејмар ќе го донесат отколку Гетце....Иако и ја сум за Гетце милион пати поише!!!

Може бе ајде, одамна се неам кладено.

Може ако сакаш и на првата утакмица само да биде по фер. Ако тепате вие или нерешено заврши јас носам аватар 1 месец. :icon_lol: Па и само еден разлика ако тепаме у Лондон еве барем една недела носам аватар јас од кој сакаш. :icon_mrgr: Со 2+ разлика за нас го јадеш стапот.

Fair enough?

Не бе, каква прва, втора утакмица. Кладбата.. кој иде даље после втората утакмица во 1/4 финале, тој ја зима. :coffee: Месец дена аватар. м?

Не бе, каква прва, втора утакмица. Кладбата.. кој иде даље после втората утакмица во 1/4 финале, тој ја зима. :coffee: Месец дена аватар. м?

Ќе се заебеш,не се клади.....;)

Ќе ти дае аватар од Гомез да носиш :pos:
--- надополнето: 9 февруари 2013 во 00:08 ---

539583_414624085291878_316506901_n.jpg

Ова се дресовите кои можеби ќе бидат за наредната сезона.

Може бе. Ама глупо се осеќам, никогаш не се кладам на 1.05 коефициенти. :pos::pos:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom