Фан Клуб : Баерн Минхен

• Креатор на темата Креатор на темата 'Никола'
  • Време на започнување Време на започнување
Читам и не ми се верува :pos:

Боатенг да биде тргнат од екипата ахахахахаххааххааххах, толку со неговата кариера??? Хехехеххех абе вие како сте фанови на Фрајбург, па не ги знаете играчите кои ни се, што ни се

Читам и не ми се верува :pos:

Боатенг да биде тргнат од екипата ахахахахаххааххааххах, толку со неговата кариера??? Хехехеххех абе вие како сте фанови на Фрајбург, па не ги знаете играчите кои ни се, што ни се

Да, ке биде пратен во вториот тим, задоволен?

Кога не може да сватите што се збори, тоа е :rolleyes:
--- надополнето: 29 јануари 2013 во 19:26 ---
Барем си имаат работа сега медиумите
150919_335446326563929_1376918323_n.png

Крос, Милер, Рибери? :pos:

Иско вчера има нов договор со Малага!

Значи ги немаш гледано Арсенал оваа сезона. Далеку полоша им е играта од изминатите години, а посебно од таа на Дортмунд.
ги имам гледано едно 2,3утакмици не реков декаа играа исто ка Дортмунд туку имаа слична игра брзи се на контри со болкот,билшер па и подолски,е сега тие имаа голем проблем со шпицот,ако ни играа нас бес шпиц имаа шанси да не скина на контри а ако играа со Гироут тој им ја успоруе играта многу, нормално дека играа послабо за разлика од претходните сезонии знаеме какви играчи им заминаја но против нас ке имаа голем плус што им се врака Артета кој претнходните натпревари им фалеше премногу,да ти казем право некако ги потценуваме а осеќам дека ке биде тешко.

ги имам гледано едно 2,3утакмици не реков декаа играа исто ка Дортмунд туку имаа слична игра брзи се на контри со болкот,билшер па и подолски,е сега тие имаа голем проблем со шпицот,ако ни играа нас бес шпиц имаа шанси да не скина на контри а ако играа со Гироут тој им ја успоруе играта многу, нормално дека играа послабо за разлика од претходните сезонии знаеме какви играчи им заминаја но против нас ке имаа голем плус што им се врака Артета кој претнходните натпревари им фалеше премногу,да ти казем право некако ги потценуваме а осеќам дека ке биде тешко.

Јас ако ги потценувам ти ги правиш Барса :pos:
--- надополнето: 29 јануари 2013 во 21:23 ---
Гледам дека онаа формација 3-5-2 што сакаше Клинсман да ја воведе во Баерн сега се успешно спроведува од страна на италијанските тренери во италијанските клубови, посебно во подобрите тимови како Јувентус, Наполи, Лацио и Интер.

Гледам дека онаа формација 3-5-2 што сакаше Клинсман да ја воведе во Баерн сега се успешно спроведува од страна на италијанските тренери во италијанските клубови, посебно во подобрите тимови како Јувентус, Наполи, Лацио и Интер.

Ова во една реченица??? Да да...

Друже, јас ја памтам Америка 94-та, за тебе не знам!

Трескаш глупости, Франција 1998, италијанските екипи УСПЕШНО играле 3-5-2... Кој е тој успех? Овие години партал ги прават по Европа, таму им е тешко и со 4-5-1, не па со 3-5-2.

И не го гледај тој успех на Ѓубрентус, не биле поразени толку време. Не биле, ама во Италија, пази ги оваа година што ќе направат.
П.С Мене ми е страв да ги гледам Барселона - Милан, ако сакаат ќе ги силуваат среде Италија, ама ако сакаат...
П.П.С еве го Ѓубрентус
Lazio 2 - 1 Juventus

Трескаш глупости, Франција 1998, италијанските екипи УСПЕШНО играле 3-5-2... Кој е тој успех? Овие години партал ги прават по Европа, таму им е тешко и со 4-5-1, не па со 3-5-2.

И не го гледај тој успех на Ѓубрентус, не биле поразени толку време. Не биле, ама во Италија, пази ги оваа година што ќе направат.
П.С Мене ми е страв да ги гледам Барселона - Милан, ако сакаат ќе ги силуваат среде Италија, ама ако сакаат...
П.П.С еве го Ѓубрентус
Lazio 2 - 1 Juventus

Шо сега ова стана тема за факинг Сериа А. Јас само потсетив како Клинсман се избрука со таа формација 3-5-2 во Баерн и како губевме од слаби тимови тогаш. Тоа ми беше поентата во постот. Не реков дека италијанските клубови се успешни во таа смисла дека се најдобри клубови во Европа туку дека италијанските тренери ја практикуваат и колку толку успешно се спроведува за разлика од Клинсман кој се избрука. Што сакаш си мисли но Наполи и Јувентус се добри тимови.

Секогаш погрешно ме сфаќаш, дали намерно или не, можеби сакаш да си во центарот на вниманието. Секогаш требе посебно да ти се објаснува како на мало дете кога му го кажуваш патот до продавницата за да си купи чоколадо. А ако продолжиш така ќе те ставам на игнор, да не те читам.

Земи пример од MiaSanMia и тој е нов како тебе, но се вклопи и ги разбира многу добро работите околу фудбалот.

Од добар тим до успешен тим има ехеееееее разлика

Абе Рибери го избраа за најдобар играч на полусезоната?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom