Фан Клуб : Баерн Минхен

• Креатор на темата Креатор на темата 'Никола'
  • Време на започнување Време на започнување
Дали јас само си мислам дека Хави Мартинез можеби беше и дел од договорот за да се убеди Пеп да дојде ?Изгледа реално ова.Јас сеуште неможам да сфатам колку голем трансфер е ова.Сега ретко кој играч би одбил да дојде во Баерн.:)

ЛЕЛЕЕЕЕЕ Сте се распишале ко ЛШ да сме освоиле....Ohhh wait....:pos:

АБЕЕ Кучиња ви кажав дека со Mario Gómez го договоривме!

Шала на страна....Ова е ГОЛЕМ ден по мене пред се за БУНДЕСЛИГАТА....Бундеслигата се враќа таму каде што беше пред 10 години,во топ-3 лиги во светот!

Ова е голема победа пред се на Традицијата,Духот Културата фудбалска над Милионите....

ulihoeness.jpg

Најјакиот Менаџер ЕВЕР!
--- надополнето: 16 јануари 2013 во 21:39 ---
Човеков или пати од attention deficit disorder или е заслепен до максимум, нема трето. Фатил сеа па и со малиот на Начевски не го вади од уста а кога му дојдоа од ФФМ на емисија им ќутеше ко девојченце. Се јача кај што смее:facepalm: Најтрагично е што и да му го пишеш истово на ФБ ќе те избрише :pos:

Од блиски извори дознавам дека наредна недела Филе ќе организирал КОНТРА-протести пред седиштето на Барселона,пошто брат му на Пеп него му рекол дека ќе иде у Англија,и овој се бламираше со анализа како ќе идел у Сити или Челзи 100%...:pos::pos:

Таму у Барселона живее и неможе да добие информација дека Пеп за Баерн денес ќе потпише,ебати новинарот ебати...

Честитки момци.

Со овој потег и те како ќе се крене гледаноста на Баерн во државава а и Бундесот ќе стане поинтересен за следење и ќе се обрнува повеќе внимание од нашиве „професионални“ медиуми.

Филе:facepalm:

Chains Шо ќе искоментираш од аспект на состојбите моментални во Германскиот фудбал...Како таму се доживува ова?

Ќе се сложиш дека многу работи се сменија,односно по мене,сите плодови на реформите од Германскиот фудбал и неговата ренесанса денеска искачаат на виделина...

8-10m според Рафаел од guardian, дел покриени од АДИДАС како негов спонсор.

Фала AUDI и ADIDAS, вашите милиончиња се секогаш добродојдени. :)

штш 8-10 мил ќе зима годишно Пеп? Има на тз демек 17 милиони ќе земал 2 повеќе од Мурињо а Челзи му понудиле 22

Нееее,поише по мене дефинитивно....Али можда посредно преку Адидас...На пример Баерн официјална плата 10 милиони и на тоа уште појачан договор со Адидас кои се акционери во Баерн од 5-6 милиони и ете ти ги 16 милиони годишно...

100% таква дубара е напраена,Хенес Е ГРЕНД МАСТЕР за тие работи!

Какви 17 милиони бе, за Баерн збориме. :)

па шпекулација е и ја мислам дека никад баерн не би дале 17 мил плата за тренер па кој и да е ја мислам дека највеќе Баерн да даде е 10мил и башка што вика Ченто некој милион од спонзори ќе му се соберат 13-15 мил

Chains Шо ќе искоментираш од аспект на состојбите моментални во Германскиот фудбал...Како таму се доживува ова?

Ќе се сложиш дека многу работи се сменија,односно по мене,сите плодови на реформите од Германскиот фудбал и неговата ренесанса денеска искачаат на виделина...

Сироти овие дечки овде, се спремаат за локалното второ-лигашко дерби Херта-Унион за една недела :)

Он топик:
Eксплодираше цела фудбалска Германија, денеска на предавање, професорот по информациони системи, дај хард навијач на Хамбург, дваесет минути муабетеше како би било јако за Лигата да се деси ова со Пеп:) Сабајле ќе го видам, да слушнам реакција :)

И се сложувам со Игорче, Клопо уште повеќе ќе биде мотивиран да се докажува против еден Гвардиола, BVB ќе успее да си ги задржи играчите (малку и не сакам да тргнеме јако по Геце, за доброто на лигата), веќе во Баерн никој не размислува за трансфери надвор (случаите со Балак,Харгревјс) , млади играчи се појавуваат насекаде, тренирани од мали нозе во атрактивен систем. Супер е се ова, доаѓањето на Пеп е гратификација на напорите, еден светски тренер да каже дека во Баерн гледа топ систем, легенда како Раул да зборува со восхит за стадионите, инфраструктурата, се е супер!

Само една работа,(која ме тангира и мене нажалост) Германија е единствена земја во светот, чиј главен град нема прволигаш:(

Иначе официјално претставување во Петок на пресот денот коа Пеп пуни 42 години :).

Какви 17 милиони бе, за Баерн збориме. :)

Абе не се заебавај,ако го избрал Баерн,не значи дека и платата ќе ја дае у хуманитарни цели...

Јас сум убеден дека под 10-12 милиони годишно нема шанси плус ти викам посредно преку други договори како тој со Адидас кои се поврзани со Баерн уште пари....

Пеп знаел и веќе Германски.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom