Фан Клуб : Баерн Минхен

• Креатор на темата Креатор на темата 'Никола'
  • Време на започнување Време на започнување
Сега ќе видите каков аматер е Пеп. Онаква Барса сама играше... Баерн не е Барса. Дајте Баерн да се играаааммее да се играмеее :D
Можит Баерн не е Барса, ама Реал не е ни Баерн ни Барса ни Лион!

Chains твое мислење, како ќе се одвиваат работите наредна сезона, со Гомез, Робен и Милер, како ќе се снајде? Ме интересира.

Јадат гомна, сега кога ќе си направи успех и со Баерн, Гвардиола (дај Боже да направи:)) ќе тргнат муабети како и Баерн е тим кој сам си игра и на кој не му треба тренер. :)
#Лицемерни&ЉубоморниСуштества

Реакцијата на Igorcemk.

tumblr_ltp1rwyTn71r0ftodo1_250.gif

И секако кога Гетце ќе потпишит за најдобриот клуб во Германија и втор најдобар во светот. :P

24850256.jpg

1234443297_ken_park_suicide.gif

НЕ бе напротив. Ви честитам за феноменалниот трансфер и му посакувам Пеп многу успеси (y) Така треба, јака Бундеслига со врвни личности, тоа ќе биде во корист за цела лига. Остај тоа што Баерн е најголем конкурент на Дортмунд, така и треба да биде. Добра конкуренција е во корист на сите, ете Баерн после две посни години стана појјак од кога и да е. Се носат одлични одлуки, стрелката кажува цврсто нагоре! Секако и супер потег на Пеп, кој не гледаше само на парите. Супер, одлична вест, многу ме израдува овој трансфер :)
--- надополнето: 16 јануари 2013 во 19:33 ---
Ќе видиш ти сеа Раул помошник, Матијас Самер спортски директор. :vozbud::vozbud:

fck dat shit!! :D :vozbud:

Матијас Самер е најубавото нешто што му се десило на Баерн, да не беше тој ни Мартинез ќе дојдеше, ни Пеп, а ни Гетце нема да дојде. XD
Пеп е делумно дело на Нерлингер, нему му текнало лани и тој прв контактирал ;)

Decki neznam sto da kazam osven deka imam trema i so dusa cekam da zapocne Pep so rabota , bravo za Samer i konecno mozam da kazam deka doagja vremeto na Bayern !

Chains твое мислење, како ќе се одвиваат работите наредна сезона, со Гомез, Робен и Милер, како ќе се снајде? Ме интересира.

Боби, ова го прави Милер инстант стартер. Мое мислење е дека Милер е ептен играч по вкус на Пеп. Секако дека нема дриблинг,талент и елеганција како Иниеста, но работи, трча подава, и мислам дека ќе биде сигурен стартер. Средниот ред е постоечкиот, Пеп ќе ги стокми Крос,Бастиан и Хави уште подобро, чуда ќе прават. Со Рибс, ова да се случуваше пред 3 години ќе си имавме нервози, но Рибс е многу созреан, и страшен тимски играч, и нема да имаме проблеми со него никакви,напротив.

Секако најголема недоумица се Робен и Мез. Ули пред некое време изјави дека Робен е неверојатен работник и "засекогаш" ќе остане во Баерн. Веројатно и ќе биде така, но не верувам дека ќе стартува за Пеп, туку ќе мора да биде задоволен да работи од клупа, како инсант бомба, да влезе со единствена намера да шутира. Поинаку не гледам како би го вкомпонирал.
За Гомез немам грижи. Пеп кога го донесе Ибра во Барса, сакаше да игра со big target man и целата работа пропадна кога Меси побара да игра напред, и изборот беше очигледен. Марио е голем работник и мислам дека ќе проба со сета сила да се приспособи на играта. Но ќе повторам, не би се изненадил Милер да игра како лажна деветка.

Позади сме топ спремни, Данте ќе владее и под Пеп, а очекувам Бадс да стане елита. Пеп сака халфови што имаат пас игра, а Бади е топ спремен во тој поглед.

Уживајте момци! Јас моментално си уживам уз пивце, читајки самобендисани енглези како се шокирани, мислејќи дека Пеп ќе оди во Шити или Челзи, си го читам Филе како се лупа од земја, он уште пред две недели збореше. брат му на Пеп кажал во Англија ќе одел :)

И дајте да се договориме за летоска да одиме на opener, ќе средам јас од овде некој батал смештај:)

Јас реално сум најголем скептик за Робен, Робен мора да отвори место за играч како Гетце или Иско и со плата и со се. Неможе играч шо зима 7-8 м по сезона да е на клупа. А за Милер згрешив, Милер е секако стартер. Сакав да кажам Густаво, убледливо најлошиот пас играч во тимот. :)

Вчера читав едно интервју со Росел и имаше изјавено дека кај и што ќе оди Пеп реални се шансите да завлече некои младинци од Барса.Сега дали тоа ќе биде или не ќе видиме.Нешто и Филе имаше напишано демек Бускец и Бабунски би биле желби на Пеп но сеуште тој не е тренер и тоа само се шпекулации.
Баерн предобро работи моментално.Најголема заслуга секако има Матиас Замер.Легендата Бекенбауер(не го почитувам многу сега затоа што премногу јаде трици заедно со Матеус во врска со Баерн) изјавил дека тандемот Пеп-Замер ќе биде нешто феноменално.Па ако се остварат шпекулациите и дека Раул или Луис Енрике може да му бидат помошници на Пеп тоа ќе биде рамно до совршенство.:)
И за крај,респект за Пеп што ги одби арапите и русинот и не го поколебаа големите пари што му се нудеа,иако и Баерн сигурно ќе го плаќа доста добро.:)Под 10милиони не ми се верува да биде.
--- надополнето: 16 јануари 2013 во 19:53 ---
Јас реално сум најголем скептик за Робен, Робен мора да отвори место за играч како Гетце или Иско и со плата и со се. Неможе играч шо зима 7-8 м по сезона да е на клупа. А за Милер згрешив, Милер е секако стартер. Сакав да кажам Густаво, убледливо најлошиот пас играч во тимот. :)
Луис Густаво е супер играч,може да игра и лев бек како што и играше понекогаш во Хофенхајм.Да се продаде би било апсурд.Ќе имаат сите играчи време да се докажат.:)
--- надополнето: 16 јануари 2013 во 19:56 ---
Josep Maria Orobitg (agent Guardiola): "The contract with Bayern was signed around 20 December."

Orobitg (agent Guardiola): "Contract was signed before Christmas. We made it public because otherwise the speculation would go on."
Orobitg (agent Guardiola): "Bayern didn't offer the most money. Pep chose them because of the structure and the players they have."
Josep Maria Orobitg (agent Guardiola): "Former Real Madrid player Raul will be Guardiola's assistant at Bayern? No, that is not true."

SUCK IT BITCHES!!!
--- надополнето: 16 јануари 2013 во 20:03 ---
http://www.sport.es/es/noticias/alemania/raul-descartado-como-segundo-guardiola-2295350
Агентот на Пеп ја отфрла шпекулацијата дека Раул ќе му биде помошник во Баерн, а тоа за Луис Енрике за мене е чиста глупост. Мислам дека ќе биде некоја германска легенда.
Фала курцу, Раул е легенда, ама играше за Шајзе 04, кој ќе ги трпи после нашите навивачи со тоа КОАН РАУЛ, КОАН РАУЛ!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom