Фан Клуб : Баерн Минхен

• Креатор на темата Креатор на темата 'Никола'
  • Време на започнување Време на започнување
Од 2:05 пуштете да видите Шакири што му направил на Налдо :icon_lol:
--- надополнето: 30 декември 2012 во 21:18 ---
Манџукич фудбалер на годината во Хрватска (y)

Од 2:05 пуштете да видите Шакири што му направил на Налдо :icon_lol:
--- надополнето: 30 декември 2012 во 21:18 ---
Манџукич фудбалер на годината во Хрватска (y)
Сакаш да кажеш дека не го гледаше овој натпревар и оваа мајсторија ?:unsure::mad:

:P

Сакаш да кажеш дека не го гледаше овој натпревар и оваа мајсторија ?:unsure::mad:

:P

Хехе не бе, ама од што одиграа убаво многу играчи во првиот дел од сезоната и не можам се да памтам :D

Хехе не бе, ама од што одиграа убаво многу играчи во првиот дел од сезоната и не можам се да памтам :D
Се извади некако хехехе!:rolleyes:

Според мене Тони Крос најдобар играч полусезонава,не ја земам добрата статистика на Милер во обзир бидејќи не е тоа некое големо мерило во случајов со Милер затоа што тој некои натпревари тапа беше ама си успева да асистира или даде гол.

Кој е твојот фаворит за полусезонава?Типувам дека ќе го бираш и ти Крос.:D

Според мене Тони Крос најдобар играч полусезонава,не ја земам добрата статистика на Милер во обзир бидејќи не е тоа некое големо мерило во случајов со Милер затоа што тој некои натпревари тапа беше ама си успева да асистира или даде гол.

Кој е твојот фаворит за полусезонава?Типувам дека ќе го бираш и ти Крос.:D

Данте беше најдобар според мене :cool:
1907341868-dante.9.jpg

--- надополнето: 30 декември 2012 во 23:47 ---

Не е тапа, тој се појавува и го има кога треба, тој не е фудбалер кој прави шоу на теренот, но затоа пак се појавува секогаш на вистинското место и го прави тоа што треба и тоа што го сакаме :)

Ај среќна нова и од мене БАВАРЦИ! Да се земе што има за земање годинава тројна круна :D и по можност мечот Хановер-Баерн да победи Хановер :D :D

Во сабота го играме првиот тест натпревар против шампионот на Катар, Леквиа
news4_large.jpg

За овој тим играат Бакари Коне (поранешен напаѓач на Марсеј) и Аруна Диндан кој има играно за Ленс и Портсмут.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom