Фан Клуб : Баерн Минхен

• Креатор на темата Креатор на темата 'Никола'
  • Време на започнување Време на започнување
Без нервози Вегета, да не се претворам во супер Сон Гоку па да видиш :D

Шоукрос, не фала.

Абе нека дојде,барем ќе се спаси од Фелаини.:pos:

Иначе супер вести Хави ќе биде спремен за утре.
230218_387191474701806_1540614952_n.jpg

Имаме проблем со бековите дефинитивно. Само заради тоа нејќам да се падниме со Реал, неможе со Ван Бујтен да играме против Реал едино ако играат Мартинез и Данте као штопери а Густаво ДМФ пак да им клиза на Озил и Кика по 10 пати. :icon_lol: Ама врти сучи Мартинез и Густаво имаат жолт картон и ако добијат уште еден Тимошчук и Ван Бујтен ќе играат као штопери.

Тимо играше во финалето со Челзи супер партија, ама од Бујтен ми е страв. Ама и да се падниме као што сме едно 6-7 пати појаки од нив, и со Брено и Лел штопери да играат ќе ги дотепаме. :icon_lol:

Без нервози Вегета, да не се претворам во супер Сон Гоку па да видиш :D

Шоукрос, не фала.
Абе претвори се ти во кој сакаш. Ќотекот не ти бега :LOL:
Агер и Шкртел не ги даваме озбилно. Освен ако не пристигни некоја супер понуда. Ако сакате Кол, Хендерсон, Даунинг, Спиринг, Керол можи.
Туку сега дури на 18ти Бундес лига?? :( Во меѓувреме нешто куп муп??

Абе претвори се ти во кој сакаш. Ќотекот не ти бега :LOL:
Агер и Шкртел не ги даваме озбилно. Освен ако не пристигни некоја супер понуда. Ако сакате Кол, Хендерсон, Даунинг, Спиринг, Керол можи.
Туку сега дури на 18ти Бундес лига?? :( Во меѓувреме нешто куп муп??

Утре и в среда Куп, гостуваме на Аугзбург утре.

Koj ima max-TV ke ja davaat na arena sport da znaete , taka mi se premota nesto na televizorot vcera . Prvo Dortmund pa nas posle mislam deka bese taka .

според утрешен спортбилд нешо Хенес бил ептен загреан за Пеп, дури додека бил Нерлингер требало да се сретне со брат му на Пеп. Ќе видиме подетално на онлајн изданието

Требаше да водиме 2:0, Тимосчук постигна убав гол од околу 30 метри, топката ја погоди пречката па зад гол линијата, но судијата тоа не го виде, па и тешко беше да се види затоа не го обвинувам судијата.

Аугсбург не игра лошо не се види каде е нивниот проблем: не даваат голови. Затоа и се долу во табелата. Баерн сигурно ќе тепа, ќе падне уште некоје голче.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom