Фан Клуб : Баерн Минхен

• Креатор на темата Креатор на темата 'Никола'
  • Време на започнување Време на започнување
Куртули Мартинез, уште тој да беше капут ќе беше терсено малце ;)
Моментално е терсене ситуацијата, оти знаеме дека во еден натпревар во ЛШ ќе играме со Мартинез и Бујтен како централни бекови, а доколку Хави се повредеше тогаш ситуацијата ќе беше everybody panic! :confused:

Моментално е терсене ситуацијата, оти знаеме дека во еден натпревар во ЛШ ќе играме со Мартинез и Бујтен како централни бекови, а доколку Хави се повредеше тогаш ситуацијата ќе беше everybody panic! :confused:

Ако се повредеше и Мартинез на сцена стапуваат Ван Бујтен и Тимошчук со овој став
images

Rafa-Chill-the-F-Out-2.png

Пријателче ми е овоа, побарајте го Clark Whitney на Фејсбук

На твитер го иам...

коментар од Mario Gómez за анализата ќе ве молам....:D
--- надополнето: 12 декември 2012 во 01:38 ---
Куртули Мартинез, уште тој да беше капут ќе беше терсено малце ;)

Аааа да го повредеше јако,сеа Боатенг ќе беше месо за колбасите на Ули....

Ајде бе Ченто и да си легнам после. :)

Тoj Кларк Витни е од Бостон, пиши на шит.ком некој си анализи и дрка на германскиот фудбал.

Мада реално е се што има кажано, и според мене единствена пречка на Пеп е јазикот моментално, и тоа голема пречка, е сеа незнам дали се точни информациите дека учел германски што излегоа пред неколку месеци, тоа ќе видиме допрва.

А како тренер секако ќе ни одговара, има тука играчи со кои он би работел, секако ќе му бидат заодоволени 1-2 желби уште од првата сезона. :)

Проблемот го гледам за играчи како Густаво, Гомез и Робен, кои тешко би одговарале на неговиот стил, барем според мене.

Шансите за да дојде се реални, не верувам дека би отишол во Сити поради многу причини, и во Челзи оти таму нема да остане долго и поради стилот нивни. Така да би рекол дека има добри шанси да дојде кај нас.

Ајде бе Ченто и да си легнам после. :)

Тoj Кларк Витни е од Бостон, пиши на шит.ком некој си анализи и дрка на германскиот фудбал.

Мада реално е се што има кажано, и според мене единствена пречка на Пеп е јазикот моментално, и тоа голема пречка, е сеа незнам дали се точни информациите дека учел германски што излегоа пред неколку месеци, тоа ќе видиме допрва.

А како тренер секако ќе ни одговара, има тука играчи со кои он би работел, секако ќе му бидат заодоволени 1-2 желби уште од првата сезона. :)

Проблемот го гледам за играчи како Густаво, Гомез и Робен, кои тешко би одговарале на неговиот стил, барем според мене.

Шансите за да дојде се реални, не верувам дека би отишол во Сити поради многу причини, и во Челзи оти таму нема да остане долго и поради стилот нивни. Така да би рекол дека има добри шанси да дојде кај нас.

Ослободен си од должноста за денес....:D

Гладбах ако не си отидат без 4-5 гола не прифаќам за победа....

Гладбах сакам да ги ДЕМОНТИРАМЕ за све што си допуштаа задњите две сезони!

И по можност со дупли Марио да истрчаме да ги торпедираме!!!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom