MiaSanMia
Chipolopolo
- Член од
- 7 април 2012
- Мислења
- 9.974
- Поени од реакции
- 8.682
Tymo samoubicata inace ke igrase i ke gi digase racete non stop.Куртули Мартинез, уште тој да беше капут ќе беше терсено малце![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Tymo samoubicata inace ke igrase i ke gi digase racete non stop.Куртули Мартинез, уште тој да беше капут ќе беше терсено малце![]()
Моментално е терсене ситуацијата, оти знаеме дека во еден натпревар во ЛШ ќе играме со Мартинез и Бујтен како централни бекови, а доколку Хави се повредеше тогаш ситуацијата ќе беше everybody panic!Куртули Мартинез, уште тој да беше капут ќе беше терсено малце![]()
Моментално е терсене ситуацијата, оти знаеме дека во еден натпревар во ЛШ ќе играме со Мартинез и Бујтен како централни бекови, а доколку Хави се повредеше тогаш ситуацијата ќе беше everybody panic!![]()
http://bleacherreport.com/articles/1440672-guardiola-and-bayern-munich-are-a-match-made-in-heaven
Многу интересна,анализа,вреди да се прочита....!
Пријателче ми е овоа, побарајте го Clark Whitney на Фејсбук
Куртули Мартинез, уште тој да беше капут ќе беше терсено малце![]()
Ајде бе Ченто и да си легнам после.
Тoj Кларк Витни е од Бостон, пиши на шит.ком некој си анализи и дрка на германскиот фудбал.
Мада реално е се што има кажано, и според мене единствена пречка на Пеп е јазикот моментално, и тоа голема пречка, е сеа незнам дали се точни информациите дека учел германски што излегоа пред неколку месеци, тоа ќе видиме допрва.
А како тренер секако ќе ни одговара, има тука играчи со кои он би работел, секако ќе му бидат заодоволени 1-2 желби уште од првата сезона.
Проблемот го гледам за играчи како Густаво, Гомез и Робен, кои тешко би одговарале на неговиот стил, барем според мене.
Шансите за да дојде се реални, не верувам дека би отишол во Сити поради многу причини, и во Челзи оти таму нема да остане долго и поради стилот нивни. Така да би рекол дека има добри шанси да дојде кај нас.
таман се опоравува за новогодишните празници
Да ја пишиме вкладилница ко така![]()