Фан Клуб : Баерн Минхен

• Креатор на темата Креатор на темата 'Никола'
  • Време на започнување Време на започнување
ова билд само го цитира англискиот медиум. Незнам колку е асален овој или е некој ко дејли фејл. Како и да е очигледно не му е на Пеп само до парите и нејќе да иде у некој нестабилен клуб(Челзи,Сити...) каде што дур си ја интегрира неговата игра ќе го отпуштат.

Е сеа има мн фактори дали стварно сака да дојде во БЛ па треба германски да научи , па дали Јуп сака да остане и дали Баерн ќе сака да му плаќа толку плата на Пеп пример Мурињо зима 15 мил годишно а Јуп 5 ако дојде Пеп сигурно ќе зема накај 10 и више. Ќе видиме од Јануари рекоа ќе седнат управата со Јуп прво да видат што како дали ќе останува или не

Ако може Баерн да го земе Пеп платата не е централен фактор. Баерн ги има парите. Иначе изворот е сериозниот весник Сандеј Тајмс: http://sulia.com/channel/uefa-champ...8-607b-49d8-856f-66ed55eb5f03/?source=twitter

Ако може Баерн да го земе Пеп платата не е централен фактор. Баерн ги има парите. Иначе изворот е сериозниот весник Сандеј Тајмс: http://sulia.com/channel/uefa-champ...8-607b-49d8-856f-66ed55eb5f03/?source=twitter

ќе видиме од Јануари откако ќе зборат со Јуп. Како и да е ако не остане Јуп ја сум за Пеп, ќе се кренат акциите уште толку веќе играме слична игра а и им дава шанса на младите а иаме повеќе талентирани млади играчи(Can,Weiser,Hojberg,Markoutz...)

Abe SAmer stvarno bil mnogu ozbilen za kupuvanje zimskiov period , samo neznam koj ke bide kandidatot za potencijalen transfer ? Ima li nekakva spekulacija ? Jas bi zemal nekoj od mladava reprezentacija i plus bi go zemal kaj nas vo skola onoj od Bochum Goretzka , deckovo go sledam i mislam deka ke bide strava od igraciste , ne smeeme da pustime vakvo dete da igra vo Vestfalia , sepak nie imame po strucni timovi za obuka .

Да си го вратиме ние Лусио :нинџ:
2123130858-08_lucio_475px-N09.jpg

Мислам дека на Лусио му помина времето. Подобро да си земете некој талент од Бундеслигата, има доста тука.

Мислам дека на Лусио му помина времето. Подобро да си земете некој талент од Бундеслигата, има доста тука.
1. Германија не е позната по којзнае какви таленти кои се централни дефанзивци.

2. Талент нема да прифати да биде 4ти дефанзивец у тимот, така да единствена опција е играч од 30-32 години, кој ќе прифати да е четврти централен дефанзивец у тимот, зад Боатенг, Данте, и Бадштубер.

За Пеп јас се имам изјаснато дека сум за негово доаѓање у Баерн, и дека мислам дека управата наша ќе ја направи таа правилна одлука, и дека ќе сме сериозни со него.

Ова со Гвардиола изглеа поозбилно станува...Сандеј Тајмс не се заебанција,и не пуштаат муви тоа сигурно!

Незнам,многу интересно ќе биде да се види вероватно статистички еден од најдобрите тренери на денешницата во нов клуб!

Ќе има и позитивни и негативни ефекти,али тоа кога ќе стане јавна работата,сега е на ниво на шпекулација...

Овој Rosemberg кој се декларира како ваш симпатизер одвреме навреме е предавник. Да не го примате тука повеќе :D.

Овој Rosemberg кој се декларира како ваш симпатизер одвреме навреме е предавник. Да не го примате тука повеќе :D.
Доказ?:pos:

Иначе : Внукот на Uwe Seeler 16-godišnjak Levin Öztunali je novo ime koje se spominje u vezi s Bayernom. Osim Bayerna zainteresovani su još i Manchester United i Arsenal, ali HSV ga neće tako lako pustiti jer žele da on igra za njihov prvi tim. (H)

Еве, он и за Баерн и за Дортмунд во исто време навивал :sneaky:
Ама гледаш дека прво Баерн ги пишав :icon_lol: .Освен тоа веќе кажав дека ќе ги поддржувам Баерн. Ако не е Баерн тогаш Дортмунд. За германците сум. :icon_lol: Во тоа ќе се сложат и овие тука

Ама гледаш дека прво Баерн ги пишав :icon_lol: .Освен тоа веќе кажав дека ќе ги поддржувам Баерн. Ако не е Баерн тогаш Дортмунд. За германците сум. :icon_lol: Во тоа ќе се сложат и овие тука

Ros imas li doagjano na nasi sobiri , ako ne si togas ovaa godina ke te oblecam celiot vo Bayern rekviziti za finaleto vo LS :)
--- надополнето: 11 декември 2012 во 21:21 ---
Данте легандата :vozbud:

18019_384845088269778_1900633492_n.jpg

Od koga go vidov so maica COCAINE mi stana covekot idol :0 od stoperite koi gi imame i znaev deka ke bide izbeglica , ni trebase vakov tip vo klubot :) toa e covek bez kompleksi i sueta zatoa i igrite mu se fantasticni ... edno BRAVO Za DANTE !!
--- надополнето: 11 декември 2012 во 21:21 ---
Данте легандата :vozbud:

18019_384845088269778_1900633492_n.jpg

Od koga go vidov so maica COCAINE mi stana covekot idol :0 od stoperite koi gi imame i znaev deka ke bide izbeglica , ni trebase vakov tip vo klubot :) toa e covek bez kompleksi i sueta zatoa i igrite mu se fantasticni ... edno BRAVO Za DANTE !!

Ros imas li doagjano na nasi sobiri , ako ne si togas ovaa godina ke te oblecam celiot vo Bayern rekviziti za finaleto vo LS :)
Немам пошто од Битола сум :coffee: Инаку немаше да можите да се ослободите од мене.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom