Фан Клуб : Баерн Минхен

• Креатор на темата Креатор на темата 'Никола'
  • Време на започнување Време на започнување
Тоа е со Робен барем под Ван Гал у животна форма беше колку и да беше повреден коа ќе се вратеше се исплатеше чекањето парче праеше. Сеа пак не игра 2/3 од сезоната а и коа ќе се врати не е до толку добар за да се исплати цело тоа чекање башка 7.5 милиони годишно зима. Нека го шитнат летоска за накај 20 мил и нека земат некој млад
4221826_700b.jpg

Робен е bad luck brian, у ништо нема среќа. :D

Дајте квалитетен стрим

Nema na sportlemon ama i tamu e sranje , btw pogledav malku ama koga go gledam Timo prva mi se odmiluva fudbalot , kako nekoja glupa italijanska ekipa da gledam .
--- надополнето: 5 декември 2012 во 21:37 ---
4221826_700b.jpg

Робен е bad luck brian, у ништо нема среќа. :D

Mnogu mi e zal sto ne igra i stvarno me napnuva situacijava , ako nemoze da se vrati zosto 8 miliona evra vaka da ni odat ko kur tasak da si igrame so parite , jasno e deka ko Robben nema ali mislam deka Goetze MORA DA GO ZEMEME !

Crven karton Boa ... FFS !!!!!!!!!! Ova ja bi go sankcioniral so 2 nedeli minus vo plata .

Се надевам дека ќе освоите сезонава.

У ваква мизерна утакмциа црвен да добиеш треба да не ти сече многу....Боатенг глупо дете!

Честитки! Не се сомневав на добра победа, одлично што и втората гарда си е топфит. Али црвениот на Боатенг, баш сега ко Бади се повреди :facepalm: Со вБајтен може да биде малце проблематично али тука е Мартинез, Густаво со Швајни и ок си е, иако не идеално. Само напред :)

Еден или два натпревара за Боатенг?

2 ќе бидат 100 посто!

Топ искочи....Со Реал не сакам да се паднеме толку рано,пак инфаркт утакмици,ептен рано е некако.Другите кој сака нека биде...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom