spaso
Search Pretty Girls from your city for night
Ajde denes da vidime sto karakter ke pokazat nasive ... se nadevam na dobar rezultat , a ako nemozat da go pobedat na Furth neka si otidat site do eden !
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Шала на страна ама играта е иста како лани, проблемот е до тренерот.
Се е тоа во ред Ченто ама ако не дојде Мартинез првиот состав ќе биде истиот како лани, ете Јуп изјави дека Гомез ако е фит му е прва опција. Клупата секако дека е појачана и тоа е добро подобрувајне од лани ама реално Мартинез многу може да ви помогне.
Хаункес колку што знам познат е по таа игра нее првпат во секој тим што бил истата тактика ја користи колку што знам јас од реал бил изберкан само за таа причина иако освои ЛШИначе играта е таа,Фурт е насилна дефанзивна екипа,и мора стрпливо.Лани немаше едвај еден гол да им дадеме,сега 3 им збрцавме рутински а можеше и поише!Се игра по сигурно во одбраната,по цврсто и не е многу убаво за око али носи победи!
Хаункес колку што знам познат е по таа игра нее првпат во секој тим што бил истата тактика ја користи колку што знам јас од реал бил изберкан само за таа причина иако освои ЛШ
Чим биле родителите на Мартинез ке ја биде работава нема што да направи повеке тој булашот осечам ке крене раце више нее до толку будала да не прифати понуда од 40мил што тешко некој тим би дал![]()