Фан Клуб : Баерн Минхен

• Креатор на темата Креатор на темата 'Никола'
  • Време на започнување Време на започнување
Ај бе да праиме дил Крос да го дадете у Јунајтед за 100Миљона?
Тоа дека јас сум најголем пријател со вас Баернисите?
Офф.За финале ако сум Ск со Боби заедно идеме у Ирски,и ви доагам со дресо од Швајни од Германија 7! :)

Хммм...У исти ден и шпекулација и демант....има нешто тука.Поготово што Хајнкес демантира...Да демантираше Румениге или Хенес ондак е јасно....

Лекип обично дава колку толку релевантни шпекулации,не трескаат безвезе ако нема ништо..Ептен ќе им биде паметно да го земат,најпаметен трансфер летово.Башка и ја читав дека ќе идел на трансфер листа он Кака,Диара,Алтинтоп...

Дај боже да се реализира.

Не верувам дека Мурињо е глуп да го даде Шахин. Па човекот не ни доби шанса во Реал а реално за Кедира е измислен...

Не верувам дека Мурињо е глуп да го даде Шахин. Па човекот не ни доби шанса во Реал а реално за Кедира е измислен...

Немора да значи...прашање е какви замисли има....а и факт е дека не бил голем љубител на технички перфектни играчи но физички слаби во тој дел од теренот кај што игра Сахин.

На трансфер листа ќе биде ставен...Нема зашто да не го купиме...Сахин и здрав,добро се сеќавам,значи после повредата,после долг период Мурињо не го зимаше ни во ростер за некои утакмици,ни на клупа не беше....По мене дефинитивно ќе го продаваат,треба брзо да се реагира ќе има многу заинтересирани.Сепак Бундеслига му е најдобра опција,за сигурно.

Пак ќе речам информацијата доаѓа од Лекип и шпански весници...мислам дека можно е да има нешто тука....

Факт е дека очајно ни треба таков играч како алтернатива на средината,нашата игра се базира на играчите од средината,и видовме што се деси кога се повреди Швајни...Такада Сахин за тие пари моментално на пазарот е феноменално решение.

Крос Швајни и Сахин....ТУЛУМБА!

Реал ко Реал глеам барале да земат некој средина така повеќе што трча заинтересирани биле за Витсел. Али пак ќе речам Хенес и ко не ми изглеаат дека ќе тргнат по Сахин. Има добри играчи за тие пари на пазарот ете или нека ги земат Сахин и Жиро а Крос да си остане АМЦ да игра или па нека ги земат Белханда и Жиро така Крос ќе игра поповлечено како и да е за околу 20-30 милиона ќе добиеме 2ца одлични играчи. Али не верувам дека ќе не изненадат ќе земат еден напагач замена за Гомез и толку ќе речат ете иаме играчи на другите позиции

Ханјкес може да негира дека сме заинтересирани за Сахин поради тоа што ќе почнат нашиве одма со "Коан Сахин". Он е од типот на Ноер и Гроскројс, играчи што као помали собирале топки на стадионите, биле во ултрасите и има на интернет докази дека како мали биле големи Баерн хејтери. Сахин дури и има изјавено дека у Шалке и Баерн не би играл никогаш.

Ханјкес може да негира дека сме заинтересирани за Сахин поради тоа што ќе почнат нашиве одма со "Коан Сахин". Он е од типот на Ноер и Гроскројс, играчи што као помали собирале топки на стадионите, биле во ултрасите и има на интернет докази дека како мали биле големи Баерн хејтери. Сахин дури и има изјавено дека у Шалке и Баерн не би играл никогаш.

Глупости се тоа....Мурињо има викано на сред Барселона колку ја сака и дека ќе му биде вечно во срцето,па се тепаше со помошниот на барса и триста други работи...нема везе тоа....

Хејнкес веројатно негира поради тоа што не е официјална работата,па може е тактика да не се крева многу внимание...По тоа како што известуваат од Шпанија,понудата била топ околу 15 милиони евра...

И јас се надевам. Густаво, Емре Кан, Сахин, Крос и Швајни и немора веќе да се замараме за средината со години.

Нема изјавено Сахин такво нешто знам само дека викаше многу го почитувал Хенес. Како и да е ја мислам доколку сакаат Баерн да го земат одма ќе го земат али тоа е финтата дали ќе сакаат и дали им се даваат пари за уште еден МЦ. Иначе Кан одма да се даде другата година на позајмица едно 2 години да не седи на клупа за џабе ќе нема да влезе во игра дури и ако не дојде Сахин а камоли ако дојде

точно ли е дека Робен се повредил на денешниот тренинг....

Вистина е кружат спекулации за Сахин во Баерн ама се зависи од Мурињо. Тој изјави оваа сезона дека ќе смета на Сахин за наредната... Ќе го земе на подготовки летово ако не ја вклопи во системо како што мисли дека треба да биде ќе донесе некој физикус на таа позиција во овој случај Витсел. Тогаш лесно ќе можете да го купите дури и пониско од пазарната.

871804817-alaba.9.jpg

Под итно едно убаво договорче да му дадеме! Алаба ме изненади скроз, од Форентина преклани до двомечот со Реал годинава 120% се подобри и се разви во одличен играч. И уште има потенцијал за нагоре. Мора да го врземе и да ја продолжиме работата што ја почнавме со генерацијата на Лам и Швајни - комбинација од наши играчи кои 100% се идентификуваат со клубот (Лам, Швајни, Бади и се надевам Алаба ќе стане ваков), ѕверови како Робен или Рибс и нешто добро од БуЛи (на пример Гомез)...

И рака на срце и за Алаба треба едно „благодарам“ да му кажеме на Вангаловски...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom